تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 278 از 923 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...
    این سه اصطلاح زمین شناسی و سنگ شناسی رو به انگلیسی می خوام:

سیلت (فکر کنم نوعی ماسه)
    مارن (نوعی سنگ رسی)
    دیاپریسم (diaprism خیلی تو اینترنت کم بود ، ممکنه اسپلش جور دیگه باشه)

همین طور در مورد ساختار واژه هایی مثل ژئوپارک ، Geo-park درسته یا Geopark ؟ (منظورم اینه که اگه یکی از اجزای این combination مخفف باشه ، یا اصلاً در کل ، در این ترکیبات ، گذاشتن dash لازمه؟
    سیلت : silt .. مثلا ماسه سلیتی میشه silty sand ... یا اگه سنگ سیلتی باشه silty stone.

//

مارن : marl

//

دیاپریسم: بصورت دیاپیریسم نوشته میشه؛ واسه همینه که نتایج سرچ اندکی پیدا کردی --- Diapirism

//

Geopark یا Geo-park (یا اصلا شاید هم Geo Park ؟!): اینم یکی از بحث هایی هستش که در این تالار زیاد باهاش مواجه شدیم (مشابه همن قضیه interchangeability) ... یعنی مقوله استانداردسازی و اینکه صورت استاندارد یا تعریف درست یک قاعده و کاربرد چیه ... جواب خیلی از این سوالها قطعی نیست؛ به این معنا که یه قاعده یا قرار قطعی در موردشون گذاشته نشده .. هرکسی هرطور که بخواد میتونه استفاده کنه .. اما میشه گفت که یه قاعده "غیرمستقیم" عرف و اونچه که مرسوم تره هستش؛ درسته؟ ... با اون حساب طبیعیه که متمایل باشیم نوشتار رو به گفتار نزدیک کنیم و در این حالت علاقه ای به گذاشتن خط و تیره و فاصله نداریم ... صورت Geopark رو من بیشتر دیده ام ... و فکر می کنم در منابع رسمی هم بیشتر استفاده شده به نظر من.

2. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

شرمنده حال نداشتم انگلیسی بنویسم.

من میخوام دامنه لغاتمو افزایش بدم، و البته دوست دارم همزمان Listeningم رو هم تقویت کنم. میخواستم بپرسم که از میون CDها و DVDهای خودآموز موجود در بازار، کدومش برای من بهتر هست و بازده بیشتری داره؟

سپاسگزارم.

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

دوستان سلام من میخوام سال دیگه کنکور زبان بدم. پیشنهادی راهنمایی اگه دارین ممنون میشم بفرمایین.

5. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1

دوستان سلام من میخوام سال دیگه کنکور زبان بدم. پیشنهادی راهنمایی اگه دارین ممنون میشم بفرمایین.
    سلام
    تو این تاپیک خصوصاً از صفحه ی 7 به بعد در مورد اینکه چه کتابهایی رو بهتر هست که مطالعه کنید توضیح دادن دوستان:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما به نظر من؛ از عمومی های کنکور زبان غافل نشید..درسی مثل عربی خیلی تاثیرگذاره.هر چند عمومی های کنکور زبان به نسبت عمومی های سایر گروه های آزمایشی آسونتره ولی باز هم باید بهشون توجه بشه.دامنه لغاتتون رو فوق العاده بالا ببرید..کنکور زبان 3 تا Reading passage تو دفترچه تخصصی داره و 2 تا هم تو دفترچه عمومی...در کل میشه 5 تا ..و افزایش دامنه لغت میتونه خیلی کمک کنه بهتون که رتبه خوبی بیارین..البته گرامر هم جای خودش...چند تا آزمون خودتون بدید که خودتون رو بسنجید...رتبه ی زیرگروهی که میخواید توش قبول بشید هم خیلی مهم هست.
    موفق باشید.

7. 4 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

شرمنده حال نداشتم انگلیسی بنویسم.

من میخوام دامنه لغاتمو افزایش بدم، و البته دوست دارم همزمان Listeningم رو هم تقویت کنم. میخواستم بپرسم که از میون CDها و DVDهای خودآموز موجود در بازار، کدومش برای من بهتر هست و بازده بیشتری داره؟

سپاسگزارم.
    این تاپیک که اصلاً قانونش اینه که فارسی بنویسی، رفیق .. خیالت راحت!

در مورد تقویت vocab (دامنه واژگان) و خودآموزی زبان خیلی در این تالار و همین تاپیک بحث شده ... یه سرچی بکن، فکر کنم کلی مطلب پیدا کنی.

در مورد یادگیری لغات بیشتر، به نظر من میاد که هیچ چیز بهتر از reading برای افزایش دامنه واژگان نباشه ...
    در مورد خودآموزی هم، ضرر نداره باز هم تاکید بشه که به هیچ وجه نمیتونه جای کلاس رو بگیره (حداقل به نظر میاد برای بیشتر از 90% زبان آموزها اینطور باشه) .. یه علتش هم دقیقاً همین بحث بازدهی و کارآیی هستش که مطرح کردی؛ یعنی خودآموزی معمولاً بجز در سطوح پیشرفته، کارآیی پایینی داره ..

با این حال، در مورد تقویت listening هم خیلی بحث کرده ایم. یه چک بکن پست های قبلی رو.
    سلام
    تو این تاپیک خصوصاً از صفحه ی 7 به بعد در مورد اینکه چه کتابهایی رو بهتر هست که مطالعه کنید توضیح دادن دوستان:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما به نظر من؛ از عمومی های کنکور زبان غافل نشید..درسی مثل عربی خیلی تاثیرگذاره.هر چند عمومی های کنکور زبان به نسبت عمومی های سایر گروه های آزمایشی آسونتره ولی باز هم باید بهشون توجه بشه.دامنه لغاتتون رو فوق العاده بالا ببرید..کنکور زبان 3 تا Reading passage تو دفترچه تخصصی داره و 2 تا هم تو دفترچه عمومی...در کل میشه 5 تا ..و افزایش دامنه لغت میتونه خیلی کمک کنه بهتون که رتبه خوبی بیارین..البته گرامر هم جای خودش...چند تا آزمون خودتون بدید که خودتون رو بسنجید...رتبه ی زیرگروهی که میخواید توش قبول بشید هم خیلی مهم هست.
    موفق باشید.
    آره ... یادمه اون موقع هم به ما میگفتن عربی رو دست کم نگیرید که خیلی موثره ... حالا در هر رشته ای ... یادمه یکی از معلمها اون موقع به ما گفت که عربی اغلب پایین ترین درصد میانگین رو میاره (حتی پایین تر از ریاضی فرضاً!) .. من خودم عربی رو 89% زدم توی کنکور و واقعاً هم تاثیرش رو دیدم! (8-9 سال پیش بود این قضیه البته)

9. 7 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

با توجه به راهنمايي هاي شما دوستان دارم زبان رو از طريق نصرت 2 ياد ميگيرم . يک سوالي برام پيش اومده . اين جمله به اين صورت نوشته ميشه ؟

من 2 تا قهوه ميخوام . I want two coffees
    من 2 تا چاي ميخوام : I want two teas

اون " S " آخر چاي و قهوه درسته ؟ معني درسته ؟

ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من 2 تا قهوه ميخوام . I want two coffees
    من 2 تا چاي ميخوام : I want two teas
    اون " S " آخر چاي و قهوه درسته ؟ معني درسته ؟
    آره هم معنیش درسته ، هم s جمع (طبق سرچ تو گوگل)
    میتونی همیشه اون کلمه ای که برات سواله رو تو گوگل سرچ کنی ، اکثر مواقع کمکت میکنه تا به جوابت برسی ، اگه نرسیدی اونوقت میتونی اینجا بپرسی. البته این فقط یه پیشنهاده.
    Last edited by brain; 08-01-2010 at 21:29.

12. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    دارم برای یه محصول سخت افزاری جعبه طراحی می کنم .
    این محصول یه dvd داره که داخلش چند تا نرم افزاره
    الان رو جعبه می خوام لیست نرم افزار ها و محتویات dvd رو بنویسم .
    الان برای اون چی بنویسم .
    یعنی چی بنویسم که معادل حرف " محتویات DVD " خودمون باشه ؟
    ممنون

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1

سلام
    دارم برای یه محصول سخت افزاری جعبه طراحی می کنم .
    این محصول یه dvd داره که داخلش چند تا نرم افزاره
    الان رو جعبه می خوام لیست نرم افزار ها و محتویات dvd رو بنویسم .
    الان برای اون چی بنویسم .
    یعنی چی بنویسم که معادل حرف " محتویات DVD " خودمون باشه ؟
    ممنون
    سلام
    برای محتویات من به ذهنم contents خطور کرد...دوستان لغت بهتری سراغ داشته باشن کمکتون میکنن.
    DVD Contents

15. این کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rasam 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان یه منبع برای عبارت های Slang از انگلیسی به انگلیسی میشه معرفی کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •