دست شما درد نكنه من ميدونم Manager Mode شامل چه چيز هايي ميشه ولي اصلا نميدونم چجوري هست
پول هام رو كجا نشون ميده چجوري بازي كن بخرم و ...
دست شما درد نكنه من ميدونم Manager Mode شامل چه چيز هايي ميشه ولي اصلا نميدونم چجوري هست
پول هام رو كجا نشون ميده چجوري بازي كن بخرم و ...
شما اگه انگليسي تون خوب باشه مشكلي نخواهيد داشت حالا نمي دونم انگليسي شما در چه حدي هست توي قسمت Finance مي تونيد به مسايل مالي باشگاه بپردازيد خريد بازيكن هم از قسمت ترانسفر ميسز هست در فصل نقل و انتقالات. يه كم ور بري دستت عادت مي كنه
انگليسيم بدك نيست
دستت درست![]()
سعيد تو شروع كن مشكلي داشتي بگو من الان تيم دارلينگتون رو از دسته 4 انگليس آوردم الان ليگ برتر قهرمان شدم و قهرمان جام يوفا و باشگاهها هم شدم هر چي جام و كاپ هست تو انگلس درو كردم
Fifa09 تنظیمات حوی استیکش ضعیفه؟
من جویستیک Logitech دارم هر دکمه یه کار میکنه!
مثلا فقط سانتر میکنه تکل دیگه نمیزنه!
چی کار کنم؟
برای تنظیمات جوی استیک باید یک devdata درست کنی
صفحه های قبل همین تاپیک جناب کراسر و khelane توضیح داده بودن و چند فایل هم قرار داده بودن
یک انجمن هم برای جوی استیک هست که باید از جناب کراسر لینکش رو بگیری
تاپيك استيكي انجمن سخت افزار و زير مجموعه ساير قطعات نرم افزاري هست تاپيكش
سلام کسی classic patch fifa90 , fifa maini دانلود کرده باید خیلی جالب باشه اما باسه من می پرخ بیرون از بازی
اگر کسی دانلود کرده لطفا خبر بده
مي دوني چيه دوست عزيز بين اين همه پچ كه واسه فيفا 09 اومد واقعا هيچ كدوم حال درست حسابي نداد به بازي اصلا نميدونم چرا اين نسخه اينقدر انعطاف ناپذير از آب در اومد يكي دوبار هم پچ نكست جنريشن اومد كه در واقع كشك بودن
من از devdata چیزی سر در نیاوردم یه عکس میزارم یکی زحمت بکشه واسم اینجوری تنظیم کنه یه عمر دعاش میکنم
فقط پاس عمقش رو درست کنید ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)