تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 278 از 2550 اولاول ... 1782282682742752762772782792802812822883283787781278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

من با گفته های دوستان موافقم و از اطلاعات انها هم استفاده کردیم .
    در مورد اینکه همارا با بعضی از سایتها هم مشکل دارم اینو اضافه کنم که با اکانت مگاآپلود بیشتر از 30 کیلوبایت نمی داد و باید با چند تا کانکشن دانلود می کردیم .
    من کلا با همارا نمیتونم از رپیدشر و هر سایتی که قابلیت ریزوم نداره دانلود کنم حتی 1 کیلوبایت ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من با گفته های دوستان موافقم و از اطلاعات انها هم استفاده کردیم .
    در مورد اینکه همارا با بعضی از سایتها هم مشکل دارم اینو اضافه کنم که با اکانت مگاآپلود بیشتر از 30 کیلوبایت نمی داد و باید با چند تا کانکشن دانلود می کردیم .

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

نه بابا دیگه مشکل من اون همه جدی نیست!
    منم با مگا آپلود و نت لود مشکل دارم ولی رپیدشیر نه دیگه البته چند وقتیه فایل بزرگ نگرفتم ازش.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

من کلا با همارا نمیتونم از رپیدشر و هر سایتی که قابلیت ریزوم نداره دانلود کنم حتی 1 کیلوبایت ...
    مشکل شما از ISP نیست دوست من . شما یکبار ویندوزت رو عوض کن (قبلی رو نصب نکن !) 100% حل میشه . بعد هم روترت رو از اول تنظیم کن و همه جی رو رو اتومات قرار بده و NAT رو هم فعال کن و به DNS و ... هم کاری نداشته باش.

5. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

حالا داریم کم کم نتیجه میگیریم . تو این که مخابرات مشکل داره شکی نیست و این مربوط به تبریز نیست همه ایران این مشکل رو با مخابرات داره ولی انصاف هم نیست که بگیم پشتیبانی یعنی دروغ . نگاه کنید من بازم میگم من خودم شخصا کی ارزون تر و بهتر سرویس بده از اون سرویس میگیرم چون پول چاپ نمیکنم که الکی به کسی پول بدم . ولی بیایید یه نگاه بهتر به قضیه داشته باشیم . من تا حالا فقط دوستانی که راهنمایی میخواستند فقط میگفتم که نسبت به نوع سرویس و کاری که با اینترنت دارند از چه شرکتی اونم فقط نظر شخصیمو میگفتم . داستان از اونجا شروع شد که یه شرکت به نام ماکس نت اومده یه سرویس پشتیبانی ۲۴ ساعته با تشکیلات عظیم راه اندازی کرده که تا حالا به نظر من خوب نبوده ولی اینو در نظر بگیرید که این افراد همه لیسانس کامپوتر و تحصیل کرده و همشهری های ما هستند اول از همه اینکه اشتغال زایی شده دوم اینکه اول راه هستند (همه ما میدونیم که در دانشگاه چیزی در مورد شبکه تدریس نمیشه پس انتظار جواب دادن این سیستم در زمان کوتاه نباشیم) سوم اینکه دوستانی با تخریب کردن این حرکت شرکت ماکس نت (که به نظر من اگر این راه رو ادامه بدن نتیجه میگیرند ) قصد اینو داشتند که کاربران رو بر علیه این سیستم تحریک کنند که کار پسندیده ای نیست . ما کاربرا باید کاری بکنیم که همه شرکتها این کار رو انجام بدن و به این سمت حرکت کنند چون در وهله اول نتیجش به خود ما باز میگرده نه اینکه بیاییم اول کار شروع کنیم مسخره کردن دوستان تازه کار پشتیبانی . یک نفر که سالهاست در سیستم های سرویس دهنده و شبکه مشغول به کار هستش راحت میتونه یه نفر تازه کار رو سر کار بذاره و بعد بیاد اینجا بگه که شرکت فلان اینطوری شرکت فلان اونطوری . من فقط میخوام بدونم هدف از تخریب چیه ؟؟؟ چه دلیلی داره تخریب کنیم؟؟؟ مثلا وضع ما کاربرا بهتر میشه ؟؟؟ بعید میدونم
    به هر حال دوستان تبریزی من به شخصه دوست دارم دست به دست هم کاری بکنیم که به سمت بهتر شدن بریم و در مقابل تغییرات و سیستمها مقاومت نکنیم به امید روزی که وضع حتی اگر به اندازه ذره ای بهتر شدن باشه حرکت کنیم
    موفق باشید

7. 3 کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

مشکل شما از ISP نیست دوست من . شما یکبار ویندوزت رو عوض کن (قبلی رو نصب نکن !) 100% حل میشه . بعد هم روترت رو از اول تنظیم کن و همه جی رو رو اتومات قرار بده و NAT رو هم فعال کن و به DNS و ... هم کاری نداشته باش.
    مطمئنم مشکل از ویندوز نیست رو هزار تا ویندوز تست کردم !!

این nat که میگی چی هست ؟؟ چطوری باید تنظیمش کنم ؟؟

داره خودمونی میشه subasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تا حالا که همارا هیچ مشکلی نداشت هیچ کس صداش در نیومد ولی الان که دو سه روز سرعتش افت کرده همه این جا شدن واسه ما کارشناس. هر کی هرجی دلش میخواد میگه. هر چند که من تو این دو سه روزم هیچ افت سرعتی نداشتم.
    جناب symk نگفتی بچه کجایی ؟ کدوم شهر؟

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

حالا داریم کم کم نتیجه میگیریم . تو این که مخابرات مشکل داره شکی نیست و این مربوط به تبریز نیست همه ایران این مشکل رو با مخابرات داره ولی انصاف هم نیست که بگیم پشتیبانی یعنی دروغ . نگاه کنید من بازم میگم من خودم شخصا کی ارزون تر و بهتر سرویس بده از اون سرویس میگیرم چون پول چاپ نمیکنم که الکی به کسی پول بدم . ولی بیایید یه نگاه بهتر به قضیه داشته باشیم . من تا حالا فقط دوستانی که راهنمایی میخواستند فقط میگفتم که نسبت به نوع سرویس و کاری که با اینترنت دارند از چه شرکتی اونم فقط نظر شخصیمو میگفتم . داستان از اونجا شروع شد که یه شرکت به نام ماکس نت اومده یه سرویس پشتیبانی ۲۴ ساعته با تشکیلات عظیم راه اندازی کرده که تا حالا به نظر من خوب نبوده ولی اینو در نظر بگیرید که این افراد همه لیسانس کامپوتر و تحصیل کرده و همشهری های ما هستند اول از همه اینکه اشتغال زایی شده دوم اینکه اول راه هستند (همه ما میدونیم که در دانشگاه چیزی در مورد شبکه تدریس نمیشه پس انتظار جواب دادن این سیستم در زمان کوتاه نباشیم) سوم اینکه دوستانی با تخریب کردن این حرکت شرکت ماکس نت (که به نظر من اگر این راه رو ادامه بدن نتیجه میگیرند ) قصد اینو داشتند که کاربران رو بر علیه این سیستم تحریک کنند که کار پسندیده ای نیست . ما کاربرا باید کاری بکنیم که همه شرکتها این کار رو انجام بدن و به این سمت حرکت کنند چون در وهله اول نتیجش به خود ما باز میگرده نه اینکه بیاییم اول کار شروع کنیم مسخره کردن دوستان تازه کار پشتیبانی . یک نفر که سالهاست در سیستم های سرویس دهنده و شبکه مشغول به کار هستش راحت میتونه یه نفر تازه کار رو سر کار بذاره و بعد بیاد اینجا بگه که شرکت فلان اینطوری شرکت فلان اونطوری . من فقط میخوام بدونم هدف از تخریب چیه ؟؟؟ چه دلیلی داره تخریب کنیم؟؟؟ مثلا وضع ما کاربرا بهتر میشه ؟؟؟ بعید میدونم
    به هر حال دوستان تبریزی من به شخصه دوست دارم دست به دست هم کاری بکنیم که به سمت بهتر شدن بریم و در مقابل تغییرات و سیستمها مقاومت نکنیم به امید روزی که وضع حتی اگر به اندازه ذره ای بهتر شدن باشه حرکت کنیم
    موفق باشید

دوست عزیز کسی در مورد شرکت خاصی حرف نزد.اصلآ اطلاع ندارم کدوم شرکت پشتیبانی 24 ساعته گزاشته.من به شخصه با فلسفه پشتیبانی لااقل تو شهر خودم مشکل دارم.ببینید شما کی کارتون به پشتیبانی میکشه؟وقتی که مشکلی دارید دیگه درست؟ مشکل اینجاس که یا اختلال بیرون از شبکه اوناس یعنی چندصد نفر هم مثل شما دارند زنگ میزنند و پشتیبان نمیتونه درست حسابی جواب بده و بیشتره اوقات با بوق اشغال مواجه میشیم یا با عصبانیت میگه اشکال از طرف ما نیست! , یا اینکه مشکل داخل شبکشونه (البته این هم مثل مورد اولی حداقل گروه رو که یه مرکز مخابراتی با چند ده کاربره و شامل میشه) و تا جایی که من فهمیدم همیشه انکارش میکنن یا تقسیرو گردن اینو اون میندازن و اعتماد کاربراشونو همین جور که اینجا هم میبینیم به لجن میکشن.البته بعضی وقتها هم میتونن کمک کنن که واقعآ این موارد کمه.

حالا بیان پشتیبانی 200 نفره بزارن ,وقتی قادر به حل کردن موضوع نیستند چه ارزشی داره؟بگن کابل فلان جا قطع شده خوب که چی؟ به ما چه که قطع شده؟مگه ما پول به شرکت زیرساخت میدیم؟ببینید این وسط کی زیان میکنه؟ما که اعصابمون خورد میشه و پولمون هدر میره یا شرکتی که آبرو و کاربراشو از دست میده؟ به نظر من هردومون.

دوست عزیز مشکل ما جدی تر از این حرفاس, سطحی نگاش نکنیم

11. 3 کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی.

بابا چه خبرتونه گرد و خاک راه انداختین.
    فقط یه مدت نبودیماااااا.

ببیند. حقیقتش اینه که من طرفدار هیـــــــــــــــــــچ شرکتی نیستم.
    از بین سرویس دهنده ها هم به مدت طولانی از همارا سیستم (بیش از یک سال)، یک دوره سه ماهه از صبانت، و مدتی هم (حدود 2 ماه) از سرویس ماکس نت استفاده کردم (البته سرویس ماکس نت رو خودم نخریده بودم. مربوط به محل کارم بود.)
    دوستانی که میگن سرعت دانلود همارا برای رپیدشیر کمه، من اااااااااااااصلا قبول ندارم. چون بیش از 20 گیگ از رپید دانلود داشتم و هیچ مشکلی ندیدم.
    در مورد مگا آپلود باید بگم که حق دارید.
    سرعت قطعی هماراسیستم در سرویس +128 (512 محدود سه ماهه) برای دانلود از مگا آپلود 256 Kb/s یا همون (30KB/s) و برای 4Shared سرعت 128 (16KB/s ) میباشد.
    حالا اگه بگید اینا رو از کجا گفتم، میگم از هیچ جا!!!
    من بیش از یک سال مشترک همارا بودم. و از خیلی از سایتها دانلود داشتم. ولی سرهت همارا برای این دو تا سایت بیشتر از این نمیره!!! حتی اینو در سیستم های دوستانم که مشتکر همین سرویس همارا هستند، امتحان کردم.
    پس دیگه جای هیچ حرف و حدیث و همچنین جنگی وجود نداره.

در مورد ماکس نت هم باید بگم که خودشو مضحکه عام و خاص کرده.

ببینید! لطفا ناراحت نشید. ما اینجا به هیچ کس توهین نمیکنیم.
    این تاپیک برای اون ایجاد شده که در اون سرویس دهنده های ADSL تبریز، نقد بشند. هم خوب هاشون گفته بشه و هم بد هاشون.
    پس لطفا هیچ کس تعصبی حرف نزنه.

بله! در مورد ماکس نت میگفتم!
    سرویسهای معمولی با قیمت بالا و پشتیبانی بسیار ضعیف.
    اون دوستی هم که میگفت همه ماکس نتی ها جوون هستند، باید خدمتشون چند تا نکته عرض کنم.
    اول اینکه مگه جوون نباید اخلاق داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟
    مگه جوون نباید آداب جواب دادن به تلفن رو بلد باشه؟؟؟؟!!!
    و....
    مورد بعدی هم اینه که از این چیزها که بگذریم، ماکس نت میتونه کار دیگه ای برای پیشبرد اهدافش بکنه.
    یک فرد متخصص واقعی در این امر رو استخدام بکنه و ایشون بشن مدیر پشتیبانی.
    و همون جوان هایی که میگید زیر دست اون آقای متخصص واقعی کار کنند تا هم کار یاد بگیرند و هم اینکه شرکت اینهمه آبرو ریزی نداشته باشه. و مشکلاتش حل بشه.

بخشید خیلی پر حرفی شد.

آهان اینو هم اضافه کنم که من در حال حاضر ازهیچ شرکتی ADSL ندارم. خط ام رو pcm کردند و یه ربع کشیده تا این صفحه رو به طور کامل باز کنم. و مشکلات دیگه. اینو به خاطر اون گفتم که نگید که تعصب فلان شرکت رو نگه داشتم

موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 03-09-2009 at 00:27.

13. 4 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اول اینکه مگه جوون نباید اخلاق داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟
    مگه جوون نباید آداب جواب دادن به تلفن رو بلد باشه؟؟؟؟!!!
    این واقعا تایید میشه من چند باری که قبلا برای تمدید رفته بودم و پولی های زیادی ( 50 تومن ) واسه 128 محدود میدادم
    بسیار بد رفتار بودن (همشون نه ) ولی کافیه سئوال بپرسید که خیلی بد جوابتون رو میدن
    اصلا نمیشه با پشتیبانی شاتل مقایسه کرد یه بار یه مشکلی با شاتل داشتم زنگ زدم خیلی با احترام کامل جوابمو داد
    حالا شما میتونی شماره تلفنت رو بزاری تو سایت تا اونا به شما زنگ بزنن !!!
    ولی من فعلا به دلایلی از صبا استفاده میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •