تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 607 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

میشه به من آموزش کامل لندینگ به روش ILS رو توضیح بدین؟ممنون
    آموزش لندیگ ILS توی مقاله موجوده و به سادگی همراه با عکس توضیح داده شده.
    هر جاش که مشکل دارید بگین تا کمک کنیم.

یکی اینکه میشه ILS روی روی NAV1 ست کنیم و VOR رو روی NAV2 ؟؟؟
    سیستم DME بود که فاصله تا VOR رو نشون میداد فکر کنم. چطوری اینکار رو میکنه. یعنی کجا نمایش میده فاصله رو؟
    چرخوندن OBS بر چه مبنایی هست؟ باید روی هدینگ باند تنظیمش کنیم؟ یا هدینگی که توش هستیم؟
    آیا موقع پرواز IFR فرکانس VORها خودکار ست میشه یا خیر؟
    در اینصورت ، بدین معنی است که این مرکز دارای رسیو برروی فرکانس داده شده است و شما از طریق ست کردن "COM" می توانید با آن مرکز صحبتکنید ولی برای تنرزمیت یا دریافت صدای آنها، باید از طریق کانال NAV استفادهکنید.
    یعنی برای صحبت باید فرکانس توی NAV ست بشه؟ یا نه.
    یکم توضیح بیشتر بدین.
    ممنون از همه.

2. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز IQ-Boy و بقیه دوستان چند تا سوال داشتم.

یکی اینکه میشه ILS روی روی NAV1 ست کنیم و VOR رو روی NAV2 ؟؟؟
    بله، چرا که نه. اصولا برای Miss approach ها، NAV2 رو روی VOR ای که در چارت مربوطه مشخص شده ست می کنند. حالا یک فرودگاهی مثل مهرآباد VOR جلوی باند قرار داره و ست کردن اون باعث فرود بهتر میشه، و می تونید از این روش استفاده کنید. اما دقت کنید که همه فرودگاهها VOR روی باند نیست.

سیستم DME بود که فاصله تا VOR رو نشون میداد فکر کنم. چطوری اینکار رو میکنه. یعنی کجا نمایش میده فاصله رو؟
    والا چطوری دقیقش رو نمی دونم، اما احتمالا بر مبنای طول موج VHF که به سمت هواپیما میاد، فاصله تا مرکز رو نشون میده. اما اگر مرکز VOR مجهز به DME باشه بصورت خودکار نشون داده میشه. در هواپیمای سسنا 172 در قسمت رادیو این امکان قرار داده شده :

اما در هواپیماهای بزرگتر مثل ایرباس آ321 ، DME در دو دستگاه ND (Navigation Display و RMI (Radio Magnetic Indicator نشون داده میشه :

چرخوندن OBS بر چه مبنایی هست؟ باید روی هدینگ باند تنظیمش کنیم؟ یا هدینگی که توش هستیم؟
    اینو تو مقاله توضیح دادم ولی اگر یک توضیح جامعتر بخواهید این میشه که باید ببینید در چه کورسی می خواهید به سمت VOR مورد نظر برید. اگر چارت داشته باشید که تو چارت براتون مشخص کرده که مثلا با کورس 75 از VOR تهران عبور کنید. پس OBS رو می چرخونید تا زیر ایندکس عدد 75 نشون داده بشه. البته قبلش باید هدینگ خودتون رو هم 75 کرده باشید. اینطوری CDI به شما نشون میده که کدوم طرف کورس مورد نظر هستید.
    اما اگر برای ILS می خواهید تنیظیمش کنید، روی هدینگ باند تنظیم کنید. هرچند اگر تنظیم نکنید هم ILS درست کار می کنه ولی با تنظیم کردنش، شما می تونید کار مونیتورینگ رو با دقت انجام بدید (یعنی چک کنید ببینید که درست در مسیر دارید فرود میاید).

آیا موقع پرواز IFR فرکانس VORها خودکار ست میشه یا خیر؟
    نه، باید قبل از پرواز، چارت پروازی داشته باشید یا اینکه فرکانس VOR ها رو یادداشت کنید و یکی یکی تا مقصد ست کنید. البته این واسه هواپیماهای کوچک و قدیمی هست. اگر از FMS استفاده کنید تمام اینها بعد از اینکه روت پروازی رو مشخص کردید، اتومات ست میشه.

یعنی برای صحبت باید فرکانس توی NAV ست بشه؟ یا نه.
    یکم توضیح بیشتر بدین.
    ممنون از همه
    خوب این توضیح برای قسمت واقعی ماجراست. فکر نمی کنم تو سیمولاتر و حتی IVAO چنین شرایطی پیش بیاد که شما بخواهید با VOR صحبت کنید. اگر VOR شما دارای فرکانس مجزا برای رسیو هست (یعنی نشان R رو کنار اسمش داره)، به این معنی هست که یک بنده خدایی تو این مرکز وسط بیابون نشسته که در صورت اضطرار می تونید با اون صحبت کنید. باید فرکانس مورد نظر رو توی COM ست کنید تا پیام بفرستید ولی برای شنیدن، ست کردن NAv همون VOR کافی هست.
    برای کلیه مکالمات رادیویی، باید از COM1 و COM2 استفاده کرد.

4. 2 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خوب من یک مقاله ای در مورد ناوبری VOR قبلا نوشته بودم، الان واستون سرجمعش کردم و تو یک فایل ورد خدمتون میدم. این نوشته تقریبا ترجمه آموزش VOR خود شبیه ساز هست، که به نظر من معرفی اصولی رو انجام داده. البته ترجمه و تجربه با هم هست .فقط این نکته رو بگم، که اگر اساس ناوبری با VOR رو خوب یاد بگیرید ، برای ILS و طرحهای تقرب هم کارتون راحت میشه.

حجم :770 کیلوبایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن : دوستان حرفه ای عزیز هم اگر مشکلی و ایرادی رو تو این نوشتار می بینند حتما بگند تا یک آموزش کامل داشته باشیم
    پس کو فایلی نیست که
    در عین حال باز هم ممنون

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

از روی نقشه....

در نزدیکی باند و در راستای باند دو تا خط سبز رنگ بصورت فلش هستند که اگر روی آن فلش کلیک کنید فرکانس ILS رو میبینید...
    پس باید نقشه هر فرودگاه رو از قبل داشته باشیم و بدون اون امکان نداره ؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس باید نقشه هر فرودگاه رو از قبل داشته باشیم و بدون اون امکان نداره ؟
    نه عزیز دل.. نقشه فرودگاه کدومه..؟؟؟

شما تو محیط FSX دکمه ALT رو بزن ... از گزینه View گزینه MAP رو انتخاب کن... همین...

رو اون باندی که میخوای فرودبیای دوتا خط نازک سبز رنگ هست... رو اون خطوط کلیک کن... فرکانس ILS رو نوشته...

خود شبیه ساز قبل از پرواز با در نظر گرفتن فرودگاه های شروع و پایان پرواز نقشه رو میسازه... منظور از MAP همون نقشه هست..

8. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

دوستان سلام یک سوال من می خواستم بدونم این بازیو با کدوم مدل گیم پد بازی کنم که قیمت گیم پد زیاد هم گرون نباشه.من بازیو چند ماهه پیش خریدم ولی اصلا نمیشه با کیبورد خوب بازی کرد برا همین گذاشتمش کنار لطفا منو راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها من یه مقاله کامل فارسی میخوام بی زحمت راجب ست کردن FMS ، این کلاس های ایوائو تا بخواد کلاسهای ضبط شده رو بذارن طول میکشه

من فقط میتونم Direct point ستش کنم و vor به vor رو بلد نیستم

البته همون Directesham به زودی تو سایتم برای دوستانی که بلد نیستن روش ست کردنش رو توضیح میدم

ولی پرواز با GPS خیلی بهتر به نظرم آدم دلش میگیره بدون اون

پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

دوستان سلام یک سوال من می خواستم بدونم این بازیو با کدوم مدل گیم پد بازی کنم که قیمت گیم پد زیاد هم گرون نباشه.من بازیو چند ماهه پیش خریدم ولی اصلا نمیشه با کیبورد خوب بازی کرد برا همین گذاشتمش کنار لطفا منو راهنمایی کنید

دوستان 200 بار گفتن من هم میگم که بشه 201 بار. این بازی نیست شبیه ساز هستش. برای گیم پد هم بهتر به جاش از جوی استیک استفاده کنی که این مدل بد نیست در کل به درد این شبیه ساز میخوره.

مدل: joystick metalstrik 3D

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ممنون دوست عزیز من نقل قول نمیکنم چون بیشتر موضوعات رو متوجه شدم جز یک چیز.
    همونطور که میدونید در پرواز IFR و تحت کنترل ATC در واقع هدینگ از طرف کنترلر اعلام میشه.
    حالا اگر هدینگ رو تغییر بدیم به کورس باعث میشه که ATC اعلام کنه تو هدینگ اصلی باقی بمونیم. این مشکل پیش نمیاد؟
    در ثانی بر اساس پرواز با چارتها ارتفاع هم در محدوده ی VOR ذکر شده. یعنی مثلا 4 مایلی میشه تا 1100 پا دیسنت کرد. این موضوع چی با ATC مشکلی نداره؟
    یا اصلا کلا این قضایا برای پرواز VFR هستش؟
    و اینکه میخوام بدونم اگر پرواز IFR رو در حالت VOR To VOR تنظیم کنیم فرکانس VOR ها خودش ست میشه یا نه؟ آیا توی این حالت ATC ما رو بر اساس VORها ناوبری میکنه یا نه باز هم قواعد خودشه.

واقعا ممنون.

دوستان منتظر!!!
    آموزش VOR دوست عزیز iq-boy رو PDF کردم و اینم لینکش. فقط امیدوارم به زودی با همین سوالها و جوابها بتونیم مدرک PPL رو با استفاده از تمام دستگاههای ناوبری و پیش نیازهای آموزش PPL توضیح بدیم.
    فعلا در مورد سیستمهای ناوبری بیشتر از 10 صفحه مطلب هست.
    همشون با هم تحت یک E-Book به نام پرواز با کمک سیستمهای ناوبری توی تاپیک قرار میگیره.
    فعلا این رو داشته باشید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظر باشید و کمک کنید!

13. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[QUOTE=ebicross;4820703]ممنون دوست عزیز من نقل قول نمیکنم چون بیشتر موضوعات رو متوجه شدم جز یک چیز.
    همونطور که میدونید در پرواز IFR و تحت کنترل ATC در واقع هدینگ از طرف کنترلر اعلام میشه.
    حالا اگر هدینگ رو تغییر بدیم به کورس باعث میشه که ATC اعلام کنه تو هدینگ اصلی باقی بمونیم. این مشکل پیش نمیاد؟
    QUOTE]
    اول خیلی ممنون که زحمت کشیدین و بصورت PDF در آوردید
    در مورد ATC شبیه ساز خیلی گلایه وجود داره. در کل چنگی به دل نمی زنه. دوستانی که بصورت حرفه ای پرواز می کنند، معمولا از چارت ها (چارت های SID ، STAR و Enroute) استفاده می کنند و قید ATC رو می زنند. و یا اینکه در محیط IVAO پرواز می کنند . (به امید روزی که به اندازه کافی کنترلر داشته باشیم)
    اما جواب شما اینه که چرا پیش میاد، اما موقع فرود و صعود بیشتر. اما در روت پرواز این مشکل که بوجود نمیاد هیچ، از شر فرامین ATC راحت میشید. منظورم اینه که مثلا اگر از تهران به مشهد میرید، روی DHN ، شما بوسیله تغییر جهت روی کورس جدید (با استفاده از Shift+10 ، می تونید Kneeboard رو باز کنید و از صفحه NAVlog مسیر پروازی و کورسهای هر VOR همراه با فرکانس در بیارید) دیگه احتیاجی به راهنمایی های ATC ندارید و اون هم اگر شما درست رهگیری کرده باشید چیزی نمی گه. اما برای فرود، حتما باید دستوراتش رو به موقع انجام داد...و این ضعف شبیه ساز هست. ضمن اینکه طرحهای تقرب کمی رو در اختیار می گذاره.

در ثانی بر اساس پرواز با چارتها ارتفاع هم در محدوده ی VOR ذکر شده. یعنی مثلا 4 مایلی میشه تا 1100 پا دیسنت کرد. این موضوع چی با ATC مشکلی نداره؟
    اون چارت ها، ارتفاع مشخصی دارند ، چون موانع واقعی سر راه هستند. مثلا برج میلاد هست نباید زیر ارتفاعش باشید. نحوه خوندن چارتها خودش مقوله ای جداست که باید از TOOMY عزیز کمک بگیریم. اما شما اگر به فرامین ATC در مورد ارتفاع گوش کنید مشکلی پیش نمیاد. VOR ها ارتفاع خاصی ندارند.

و اینکه میخوام بدونم اگر پرواز IFR رو در حالت VOR To VOR تنظیم کنیم فرکانس VOR ها خودش ست میشه یا نه؟ آیا توی این حالت ATC ما رو بر اساس VORها ناوبری میکنه یا نه باز هم قواعد خودشه.

واقعا ممنون.
    نه. تنها وسیله ای که VOR رو اتومات ست می کنه FMS هست که یک کامپیوتر حسابیه. بقول یکی از دوستان دویژن خوب مگر خلبان برگ چغندره VOR به VOR یک روش قدیمی پروازی هست. زمانی که هواپیماها تو امریکا می خواستند محموله پستی برسونند. تو دنیای امروزی ما راههای هوایی با ارتفاع بالا و یا ارتفاع کم داریم. که معمولا هواپیماهای مسافربری در مسافت های زیاد از همون راههای ارتفاع بالا استفاده می کنند که تو شبیه ساز هم لحاظ شده و مزیتش سرعت بالای هواپیما و ظرفیت لازم برای تعداد زیادی هواپیماست.
    اما VOR به VOR فقط مسیرهای بین دوتا دستگاه VOR رو به ما میده.و ATC بر اساس VOR برامون مسیر تعیین می کنه. بهتره ناوبری و رهگیری کورسها رو دستی انجام بدیم قبل از اینکه ATC هدینگ به ما بگه. برای اینکه مهارت ناوبریتون بالا بره، خیلی خوبه و الا تو راههای هوایی از Waypoint ها استفاده میشه و مسیرها رو نسبتا کوتاهتر می کنه.

15. 3 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •