الان حجم اضافه بیشتر شرکتها گرون شده
ظاهرا این یه سیاست کلیه
درباره دیر کانکت شدن هم مودم رو ری استارت کنید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان حجم اضافه بیشتر شرکتها گرون شده
ظاهرا این یه سیاست کلیه
درباره دیر کانکت شدن هم مودم رو ری استارت کنید
چه طوری ریست کنم؟وبعدش دوباره باید تنظیمات مودم انجام بدم؟
وارد تنظیمات مودم شو و همه اونها رو remove کن بعدش دوباره وارد کن
دوستان مال من وقتی وارد سایت user.asiatech.ir میشم پیشینه مصرف نشون نمیده مال شما هم اینطوریه؟
برای من مصرف قدیم رو نشون میده...حدود 2 ماه پیشم رو....اون سری پرسیدم گفتم اگه میخوای باید میل بزنی پرینت کامل رو برات میفرستیم..دوستان مال من وقتی وارد سایت user.asiatech.ir میشم پیشینه مصرف نشون نمیده مال شما هم اینطوریه؟
128 سه ماهه با 6 گیگ حجم شده 35600!!!مخابرات که نامحدودش رو میده 30000 تومن،عملا دارن پرتاشونو خالی میکنن بدن به سرعت های بالاتر.اصلا از اولشم که همه جا رو 1 مگ 2 مگ بسته بودن اینا در عین سخاوت رو 512 بسته بودن،سرویس شبانه هم که تازه راه انداختند،حجم هدیه هم که برای اولین بار 1 گیگ هفته پیش دادن،اونم دیگه خجالت کشیدند از بقیه ای اس پی ها.بیخودی این همه سال پول مفت دادم آخرشم که اینطوری.الان فک کنم فقط صبا و پارس انلاین 128 رو روی یکی دو مگ بستن،کدومش بهتره؟ البته اگه دو روز دیگه دبه نکنن.
با سلام خدمت دوستان عزيز من يك مشترك جديد آسياتك هستم و هنوز سرويسم وصل نشده خودشون ميگن 6شهريور فرستاندن واسه رانژه شدن اما جواب نيومده .
چقدر طول ميكشه تا اين رانژه بشه ؟؟؟؟//
امكان داره حالا حالا سر كار باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش من سه سال پیش که گرفتم ازشون یه هفته ای وصل شد الان نمیدونم![]()
اتفاقا به من هم گفتن 6 شهریور مدارکتو فرستادیم مخابرات و 10 روز کاری طول میکشه
ولی پریروز که مودم رو زدم دیدم چراغ adsl مودم روشنه زنگ زدم بهشون گفتم که خطم رانژه شده گفتن زنگ بزن پشتیبانی یوزر و پسورد بگیر این هم تستش
512 6gig
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)