سلام دوستان....
یه چیزی...
من بازی های Java رو گوشیم یه مقدار کند اجرا میشه...
نمی دونم همه ی N82 ها اینجورین؟ یا فقط واسه من اینجوریه...
نمونش Chuck Norris و Prince Of Persia
شما هم مشکل دارین؟
سلام دوستان....
یه چیزی...
من بازی های Java رو گوشیم یه مقدار کند اجرا میشه...
نمی دونم همه ی N82 ها اینجورین؟ یا فقط واسه من اینجوریه...
نمونش Chuck Norris و Prince Of Persia
شما هم مشکل دارین؟
من كه اصلا" جاوا بازي نميكنم...تنها بازي جاوايي كه دارم Gravity Defied هست..
![]()
اره بازیهای جاوا رو 5700 ام بهتر اجرا میشدن بعضیهاشون یا اکثرشون کمی کند و خشک اجرا میشن رو ان82!
من تا حالا همچين مشكلي نداشتم . قبلا جاوا زياد داشتم . مثل واليبال ساحلي و غيره ولي الان منم مثل دوستمون Legend فقط يه بازي جاوا دارم اونم prince of persia كلاسيكه !!
سلام دوستان
1. شما هدستی بجز هدست استاندارد روی گوشی رو استفاده کردید؟ هدست بهتری هم برای n82 هست؟ اگه هست مدلش چیه و از کجا میشه تهیه کرد.
2. بجز برنامه پلیر خود گوشی پلیر بهتر با امکانات بیشتری اگه سراغ دارید لطفا اسم برنامه رو بگید.
با تشکر
من بازی نه اما برنامه جاوا چند تایی رو گوشیم دارم که هیچ مشکل خاص یا کندی موقع اجرا اونها حس نکردم.
به نظرمن این گوشی یکی از بهترینها تو سرعت اجرای برنامه هاست چه جاوا چه سیمبین
دوست عزیز من خودم معمولا از این روش استفاده میکنم. قبل از خرید گوشی اگه برات ممکنه هر دو گوشی رو امتحان کن. یعنی فرض کن n82 رو خریدی و از اطرافیانی که دارند 15 دقیقه ای اجازه بگیر و استفاده کن خودت تمام معایب و محاسنش دستت میاد.
مسلما انتخاب گوشی یه امر سلیقه ای و فردیه و هیچ کسی بطور کلی نمیتونه بگه فلان گوشی خوبه.
اگه به دور و برت خوب دقتت کنی میبینی بالاخره هر دو گوشی دست ملت هست و دارند استفاده میکنند فقط میمونه مسئله انتخاب که به نظر من این امری فردیه و هر کسی بنا به نظر خودش باید این کار رو بکنه
موید باشید
1- من یک هدفون iphone گرفتم 18 هزار تومن فوق العاده است ... کیفیت و باس محشره (برای N95 ام)
2- بهترین LCG jukebox هست دیگه
![]()
....................پاک شه!
Last edited by YAMAHA-FZ16; 01-01-2009 at 19:57.
حالا اون یه سوال پرسید گفت جاوا رو گوشیهای شما کند اجرا میشه یا نه! با این جواباتون الان فردا خودکشی میکنه!میترسید به ذات اقدس ان82 بر بخوره اینقدر سریع جبهه میگیرید که مال ما هیچ مشکلی تا الان نداشته!!!!!
در جواب دوستمون دوباره هم میگم که نه عزیز گوشیت هیچ مشکلی نداره اگه ان گیج رو روان اجرا میکنه پس جاوا به ...ت که کند اجرا میشه!تو فکر نباش!!میگم که من هم بعضی بازیهای جاوا رو گوشیم کند اجرا میشه در حالی که رو گوشی رفیقم که ان82 داره روان اجرا میشه!برعکسش هم داشتم!بازی سوپر ماریو رو گوشی من روان اجرا میشد ولی رو گوشی اون کند و خشک اجرا میشد!کلا مثل اینکه بستگی به نرم افزارها و گیمهایی داره که رو گوشیت نصب کردی!نگران جاوا نباش که از قدیم الایام با سیمبین مشکل داشته!یادمون نرفته که اجرای نرم افزارها و گیمهای جاوا توی سیمبین نسبت به خود گوشیهای جاوا مقداری بیشتر طول میکشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)