تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 506 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها در مورد صدا دادن یا به عبارتی به صدا افتادن درب های 206 مون خیلی تحقیق و پژوهش کردم در آخر به نتیجه ی خوبی دست یافتم
    در واقع اونی که باعث صدا دادن بعضی از درب ها میشه فقط خشکی لاستیکهای دور درب هستش که با یکم واکس مخصوص اینکار کاملا برطرف میشه.واکسشو نمیدونم کدوم اما دوستانی که تو این کارا دستی دارن بگن اون کدوم واکسیه که مناسب همینه
    اینم یه تجربه

2. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها در مورد صدا دادن یا به عبارتی به صدا افتادن درب های 206 مون خیلی تحقیق و پژوهش کردم در آخر به نتیجه ی خوبی دست یافتم
    در واقع اونی که باعث صدا دادن بعضی از درب ها میشه فقط خشکی لاستیکهای دور درب هستش که با یکم واکس مخصوص اینکار کاملا برطرف میشه.واکسشو نمیدونم کدوم اما دوستانی که تو این کارا دستی دارن بگن اون کدوم واکسیه که مناسب همینه
    اینم یه تجربه
    من از STP استفاده میکنم. همونی که به داشبورد میزنم. اصلا از روغن و پارافین استفاده نکنین چون چک چک میاد تو ماشین ولی این اسپری که کوچیکش 3000 تومن هست مخصوص داشبورده و برای این کار هم میشه ازش استفاده کرد. چرب نمیکنه مثل روغن ولی یه جورایی سر میشه. قفل درها رو هم هر دو ماه یکبار روغن کاری یا گریس کاری کنید همچنین لولاها. درها میشه دومبه!!!!
    صدا هم دیگه نمیده. البته ممکنه صدا از داخل در هم باشه.

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

راستی بچه ها من وقتی درها رو می بندم ماشینم یه صدایی میده. صداش از اون گیره ای هست که آفتاب گیر رو به سقف وصل کرده. نمیدونم چیکارش کنم. میترسم بازش کنم!!!

4. 3 کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shadow666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دکمه های باز و بست رو سوئیچم کار نمیکنه. فکر کردم باتری تموم کرده رفتم باتری جدید انداختم اما نشد که بشه. چه باید کرد؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کار رو انجام بده ببین جواب می ده یا نه
    دکمه قفل سوئیچ * رو بگیر و داخل مغزی قرار بده و 2 دور بچرخون (ماشین روشن نشه) 20 ثانیه دکمه رو نگه دار بعد ول کن.
    بعد سوئیچ رو دربیار تست کن ببین کار می کنه یا نه.

(* یا دکمه قفل سوئیچ رو باید بگیری یا دکمه باز کردن سوئیچ رو یادم نیست دقیق)

7. 6 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دکمه قفل سوئیچ * رو بگیر و داخل مغزی قرار بده و 2 دور بچرخون (ماشین روشن نشه) 20 ثانیه دکمه رو نگه دار بعد ول کن.

واقعاً خدا پدر سازنده ی پراید رو بیامرزه.
    قبلنم گفتم.این پیچیدگیهای فوق مضحک 206 که خودش یک کتاب میشه و شما قطره ای از دریاش رو گفتین منو کشته.نمیدونم 206 اصلی هم به اینصورت بوده یا وقتی اومده ایران و مولتی پلکسش ایرانی تر شده اینجوری شده؟

داره خودمونی میشه shadow666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دستت درست مهندس . درست شد! همون قفل بود

10. این کاربر از shadow666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    ماشین من رسیده به 10000 تا
    غیر از تعویض روغن ، فیلتر روغن فیلتر هوا کار دیگه ای هم بکنم ؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان صب هر چی استارد زدم ماشین روشن نشد که نشد و بلخره بعد از هزار مکافات روشن شد مدل تیر 89 هستش .به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممکنه باطری اشکال پیدا کرده باشه؟
    اصلا اکثرا بعد از دوسه بار استارد زدن روشن میشه

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بنزین چی میزنی ؟

اگه سوپر میزنی به خاطر همینه . من سوپر میزنم همیشه صبح ها با 2 تا استارت روشن میشه . ولی معمولی با تک روشن میشه .

مخلصیم .

14. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دو سه چاربار سوپر زدم اما تازه گیا اینطوری شده .امروز صب هم که پدرموم دراوورد
    میگم همه ی ماشینا اینجوری پدر درمیارن یا فقط این 206 ها اینطورین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •