تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 1081 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آيا تمام قسمتهاي KIS غيرفعال شده يا فقط قسمت Privacy Control؟ از چه زماني اين اتفاق افتاد؟ آيا برنامه خاصي روي سيستمتون نصب كرديد يا كار خاصي انجام داديد كه اين اتفاق افتاد؟ نرم افزار خاصي نصب كرديد؟ فايل مشكوكي را باز كرديد؟اطلاعات بيشتري در اختيار قرار بديد تا مشكل را با كمك هم بررسي و مرتفع كنيم.
    نه دوست عزيز فقط همين قسمت غيرفعال شده، 9 روز پيش اين اتفاق افتاد. برنامه‌اي هم روي سيستم نصب نكردم. هيچ فايل مشكوكي هم باز نكردم. البته ناگفته نماند كه سيستم مربوط محل كارم هست و هر از گاهي افراد ديگه‌اي با سيستم كار ميكنن كه ممكنه اونها فايلي رو باز كرده باشند البته موقعي كه اين اتفاق افتاد خودم داشتم كار ميكردم كه فكر ميكنم سيستم هنگ كرد بعد كه ري استارت كردم اين اتفاق افتاد

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نه دوست عزيز فقط همين قسمت غيرفعال شده، 9 روز پيش اين اتفاق افتاد. برنامه‌اي هم روي سيستم نصب نكردم. هيچ فايل مشكوكي هم باز نكردم. البته ناگفته نماند كه سيستم مربوط محل كارم هست و هر از گاهي افراد ديگه‌اي با سيستم كار ميكنن كه ممكنه اونها فايلي رو باز كرده باشند البته موقعي كه اين اتفاق افتاد خودم داشتم كار ميكردم كه فكر ميكنم سيستم هنگ كرد بعد كه ري استارت كردم اين اتفاق افتاد
    دوست عزيز شما اين كاري را كه خدمت شما عرض ميكنم را انجام بديد اميدوارم كه مشكل شما هم حل بشه.شما از منوي Start و در قسمت All Programs برنامه Kaspersky را انتخاب و اجازه بديد قسمتهاي مختلف آن باز بشن.شما گزينه : Modify,Repair Or remove را انتخاب و گزينه Repair را انتخاب كنيد.با اينكار در واقع دست به تعمير كاسپر ميزنيد .اين كار را انجام بديد و خبرش را اعلام كنيد.
    موفق باشيد.

3. 3 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا من با اون کاری که دوستمون گفت فعلا به مشکلی بر نخوردم اما اگه میشه کرکی که با اون برنامه رو ریجستر کردید از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید توی تایپیک خودش کسی جوابم رو نداد!
    حتما در تاپیک مربورطه دوستان همه میلانى هستند و چون دیدن طرفدار اینتر هستى جوابت رو ندادند
    شوخى کردم... اما جوابت رو درهمون تایپک دادم
    البته با ترفندى که زدى فرستادن هرگونه اطلاعات به سرور IDM قطع میشه (مگر اینکه از سرورهاى میرور دیگه اى هم استفاده میشه که باید IP اون در لیست اضافه بشه )
    موفق باشید

داره خودمونی میشه shahab13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    از چیزای قبلی خیلی ممنون
    ولی من یه مشکل جالب تر دارم.
    من browser firefox استفاده میکنم. از وقتی کاسپر نصب کردم زچند تا از سایت ها رو باز نمیکنه.
    باید از trusted zone یا rules استفاده کنم واسه حلش.
    اگه آره یا نه لطفا بگید بهم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکم بیشتر توضیح میدادید
    اول اینکه آیا با فایرفاکس این مشکل رو داردی یا نه با IE این مشکل پیش نمیاد؟
    و اینکه مشخص کن از چه نسخه اى استفاده میکنى؟
    و اصولا کدوم سایتها رو یاز نمیکنه ؟؟

احتمال داره شما سرویس Parental Control فعال کردید (این سرویس سایتهاى ممنوع رو ف.ی-لت.ر میکنه) ... اول از همه مطمئن بشید این قسمت خاموشه

موفق باشید

داره خودمونی میشه shahab13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نسخه 7.0.1.325 هست.
    با IE باز میشه ولی با فایرفاکس باز نمی میشه.
    مثلا الان سایت های yahoo , adinebook باز نمیشن تا حالا که دیدم
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب شما ببین وقتى کاسپر رو کاملا غیرفعال میکنى مشکلت حل میشه یا نه؟

اگه در صورت غیرفعال شدن کاسپر مشکلت حل بشه پس تداخلی بین کاسپرسکی و فایرفاکس وجود داره

به احتمال زیاد مربوط به فایروال کاسپر میشه... کافیه یه بار فایروال رو خاموش کنى (نه کل کاسپر رو) بعد تست کن ببین مشکل حل میشه ... اگه حل شد پس مشکل از فایروال بود

چنانچه مشکل از فایروال نبود یکبار هم PDM کاسپرسکى رو غیرفعال کن و تست لازم رو انجام بده

سعى کن متوجه بشى تداخل از کدوم بخشه (یه بار هم جفتشون رو غیرفعال کن)

البته اگه مشکل از فایروال باشه به احتمال 50% ، با یه خاموش کردن و روشن کردن فایروال مشکل حل میشه وگرنه باید قوانین مورد نیاز رو تنظیم کرد

اگر هم مشکل از سرویس PDM بود ، خب کافیه به Trusted Zone اضافه شد و تنظیمات لازم رو اجرا کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان عزيز، من قبلاً يک سؤال کردم ولی کسی جواب نداد، اگه کسی ميدونه ممنون ميشم که جواب بده، سؤال من اين بود که:
    اگه بخواهيم، يک فايل ويروسی رو که قبلاً تو ليست ويروس های کسپر نبوده برای کسپر بفرستيم چيکار بايد کنيم؟ يعنی چطور بهشون اطلاع بديم؟يا بطور ساده تر چطور يک ويروس جديد رو به کسپر اطلاع بايد داد؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوستان عزيز، من قبلاً يک سؤال کردم ولی کسی جواب نداد، اگه کسی ميدونه ممنون ميشم که جواب بده، سؤال من اين بود که:
    اگه بخواهيم، يک فايل ويروسی رو که قبلاً تو ليست ويروس های کسپر نبوده برای کسپر بفرستيم چيکار بايد کنيم؟ يعنی چطور بهشون اطلاع بديم؟يا بطور ساده تر چطور يک ويروس جديد رو به کسپر اطلاع بايد داد؟!

دوست عزيز اگه اشتباه نکنم بعد اين که وارد سايت اصلی کسپرسکی ميشيد، پايين صفحه مانند شکل زير متنی هست به اين عنوان که: : فرستادن ويروس مظنون بما! که ایميلی هست که شما ميتونيد فايل مورد نظر خودتون رو به اين آدرس بفرستين

Last edited by Markus; 21-04-2008 at 02:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

خيلی مهم!!!

بعضی از دوستان در پست های مختلف عنوان کرده بودن که محصول کسپرسکی قابليت شناسايی، ويروس هايی که به صورت AutoRun هستند رو نداره يا خيلی کم پيش مياد که تشخیص بده...همچنين به علت شايع شدن اين نوع برنامهای مخرب ، بايد خدمت اين دوستان بگم که سعی کنند اگه از محصول کسپرسکی استفاده ميکنند حتماً و حتماً گزينه اي رو که در عکس مشخص کردم رو در محصول خودتون فعال کنند، چون اين گزينه خيلی از برنامهايی رو که ميتونند مخرب باشن و خيلی خطرناک، شناسی ميکنه، پس حتماً اين گزينه رو فعال کنيد

البته اين موضوع رو دوست عزيزم Nine قبلاً تو پستی عنوان کردن، ولی برای مهم بودن اين گزينه خواستم که تأکيد بيشتر روش بشه
    Last edited by Markus; 24-04-2008 at 02:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •