تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 1045 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم.من دو تا سوال دارم از اساتید ورد
    یکی اینکه هر وقت آفیس 2003 رو میبندم و 2007 رو باز میکنم این پنجره ی آزار دهنده میاد که اگه سیستم کند باشه زیاد طول میکشه تا پیکربندی کنه

یک راه حلی براش معرفی کنین

یک سوال دیگه هم دارم و اون اینکه وقتی از بخش Equation Editor ورد 2007 استفاده میکنم اعداد رو فقط انگلیسی میزنه و تنظیماتش رو نمیبینم در حالیکه توی ورد 2003 از توی بخش تنظیمات Equation Editor با عوض کردن فونت براحتی عدد توی فرمول رو میتونم فارسی کنم.بخاطر همین باید بین دو تا آفیس مدام شیفت کنم
    لطفن بگین توی 2007 اون بخش رو از کجا میشه دید.ممنون خیلی زیاد

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

چند تا پست قبل تر رو اگه نگاه ميكردي پاسخ داده شده بود

پست 2755
    ممنون ولی جواب نداد چون اولا آفیس 2007 منو نداره دوما من بهش من رو اضافه کردم و تقریبا کارایی که گفته شده رو انجام دادم ولی تاثیری نداره . مثلا من فونت فارسی رو انتخاب میکنم زبان هم فارسی هست استیلش رو هم انتخاب میکنم بعد یه عددی میزنم کاملا انگلیسی نوشته میشه و اگه یه رقمشو حذف کنم زبان میشه انگلیسی و فونتش تغییر میکنه و میشه cambria ولی استیلش ثابت میمونه . چکار کنم ؟

پروفشنال sepideh_248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

سپیده جان اگه شما از 2007 استفاده می کنید :
    در قسمتinsert ,
    footer, header را انتخاب کنید و بعد هر مودل که دوست دارید صفحه بندی کنید
    مرسی مهسا جون
    فقط باز یه مشکلی دارم، وقتی میخوام با فوتر پاورقی بنویسم، همه پاورقی ها یکی میشه (یا فقط میشه پاورقی صفحه اول رو عوض کرد) اینو چه کنم؟!

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

توی عکس زیر چرا ستون افقی ( ماه های سال رو نوشته ) خط نمودار از روش رد میشه ؟

نمیشه کاریش کرد که اینجور نباشه ؟

اولا اينكه اين سوال بعيده مربوط به ورد باشه

ثانيا اينكه خوب اينطور كه از نمودار پيداست مقدار در محور عمودي در ماه هاي زير نمودار منفي هست كه اينطوري شده !!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلامم.من دو تا سوال دارم از اساتید ورد
    یکی اینکه هر وقت آفیس 2003 رو میبندم و 2007 رو باز میکنم این پنجره ی آزار دهنده میاد که اگه سیستم کند باشه زیاد طول میکشه تا پیکربندی کنه

یک راه حلی براش معرفی کنین

یک سوال دیگه هم دارم و اون اینکه وقتی از بخش Equation Editor ورد 2007 استفاده میکنم اعداد رو فقط انگلیسی میزنه و تنظیماتش رو نمیبینم در حالیکه توی ورد 2003 از توی بخش تنظیمات Equation Editor با عوض کردن فونت براحتی عدد توی فرمول رو میتونم فارسی کنم.بخاطر همین باید بین دو تا آفیس مدام شیفت کنم
    لطفن بگین توی 2007 اون بخش رو از کجا میشه دید.ممنون خیلی زیاد
    سلام

بهتر بود سوالاتتون رو جدا و در پستهاي جداگانه مطرح ميكرديد

و اما جوابها:

بعلت وجود تنظميات خاص و جداگانه سيستم عامل براي هر كدوم از اين دو ورژن متفاوت هنگام سوئيچ كردن به ورد 2007 اين اتفاق هميشه ميفته و راه حلي براش نيست

فقط من خودم هميشه اونو كنسل ميكنم و مشكلي هم تا بحال پيش نيومده

براي سوال دوم هم اگه شما از طريق سربرگ insert گزينه Equation رو بزني اون اتفاقي كه ميگي ميفته و اعداد قابل فارسي شدن نيستند متاسفانه (البته شايدم باشه و من راه حلي هنوز پيدا نكردم)

ولي اگه از همون سربرگ Insert از گزينه Object استفاده كني و گزينه Microsoft Equation 3.0 رو بزني همون محيط فرمول نويسي قبلي در اختيار شماست با همون گزينه هايي كه باعث فارسي شدن اعداد ميشن

موفق باشي

6. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنون ولی جواب نداد چون اولا آفیس 2007 منو نداره دوما من بهش من رو اضافه کردم و تقریبا کارایی که گفته شده رو انجام دادم ولی تاثیری نداره . مثلا من فونت فارسی رو انتخاب میکنم زبان هم فارسی هست استیلش رو هم انتخاب میکنم بعد یه عددی میزنم کاملا انگلیسی نوشته میشه و اگه یه رقمشو حذف کنم زبان میشه انگلیسی و فونتش تغییر میکنه و میشه cambria ولی استیلش ثابت میمونه . چکار کنم ؟
    سلام

جواب شما در پست بالايي موجود هست

پست 2771

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مرسی مهسا جون
    فقط باز یه مشکلی دارم، وقتی میخوام با فوتر پاورقی بنویسم، همه پاورقی ها یکی میشه (یا فقط میشه پاورقی صفحه اول رو عوض کرد) اینو چه کنم؟!
    سلام دوست عزيز

براي اون كار هم شما به كادر Page setup مراجعه كنيد و از سربرگ layout گزينه Different first page رو بزنيد

موفق باشي

9. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اولا اينكه اين سوال بعيده مربوط به ورد باشه

ثانيا اينكه خوب اينطور كه از نمودار پيداست مقدار در محور عمودي در ماه هاي زير نمودار منفي هست كه اينطوري شده !!!!
    من توی محیط ورد نمودار رو کشیدم ولی اطلاعاتش توی اکسل وارد شده

میخوام کاری کنم محور ماه ها آخرین محور افقی جدول بشه جوری که محور صفر درجه بالاترش قرار بگیره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من توی محیط ورد نمودار رو کشیدم ولی اطلاعاتش توی اکسل وارد شده

میخوام کاری کنم محور ماه ها آخرین محور افقی جدول بشه جوری که محور صفر درجه بالاترش قرار بگیره
    توضيحات تون ناقصه

در ضمن اگه در اكسل نمودار رو كشيدي بهتره در تاپيك خودش بپرسي

پروفشنال sepideh_248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

سلام دوست عزيز

براي اون كار هم شما به كادر page setup مراجعه كنيد و از سربرگ layout گزينه different first page رو بزنيد

موفق باشي
    بله ولی اینجوری که شما میگین بازم فقط برای صفحه اول تغییر می کنه، پایین بقیه صفحه ها یه نوشته میاد!!!
    یه گزینه دیگه هم داره که پاورقی صفحه های زوج و فرد رو جدا می کنه، ولی برای اینکه هر صفحه متفاوت باشه نداره...
    چی کار کنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •