خب مهندس پس نگو ميشه با tv بازي كرد!!!بگو بايد(همون كه اسمش يادم نيست)بازي كنيم.
موفق باشي.لطفا ديگه هم از بازي ديگه اي اينجا حرف نزن!
حتي اسمشم نبر!
سيم سيتي(sim city)شايد يك تاپيك ديگه هم داشته باشه!
باي
خب مهندس پس نگو ميشه با tv بازي كرد!!!بگو بايد(همون كه اسمش يادم نيست)بازي كنيم.
موفق باشي.لطفا ديگه هم از بازي ديگه اي اينجا حرف نزن!
حتي اسمشم نبر!
سيم سيتي(sim city)شايد يك تاپيك ديگه هم داشته باشه!
باي
چه باحال. اونوقت کجا میذارین اینا رو مهندس کامپیوتر با گرایش نرم افزار؟
نه میشه بازی هم کرد. با اون وسیله بازی سبزه که کوچولو هست یه کمی و توی قسمت تلویزیون و ایناس اون قسمت که شکل بازی داره.
2. فوقش اون معجونه رو میخورم تا آدم شه.
6.به عمد گفتم که دیگه به من نگی فرینوش(با یه تیر دو نشون زدم
)
7.چرا میزنی؟
8.در این موارد ظلم خوبه.
9.
11. اما خیلی ها هم نمیشن.
12.شک نکن.
همون سبزه.(چقدر اطلاعات دادم)
آره. من با تابلو موافقم. اما اگه خودمون بودیم و جلوی تابلو یا مجسمه این چرت و پرتها رو میگفتیم واقعا fun زیاد میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچی مثل بازی با کامپیوتر نمیتونه fun من رو زیاد کنه
مخالفم-خواهش مندم كه به من نگين آقا امير!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آقا دمیر !!!!!!
(تا اطلاع ثانوی آقا دمیر/دمیر آقا)
راستی مرضیه جون اون دفعه برای سفید نویسی نبود که تاپیک بسته شد. به خاطر دادن اسپم بود. مگه نه؟
نه هنوز. خونوادمو عوض کردم دوباره باید 100- بشم.
من چند تا سیمز رو درختی کردم. میدونی چیکار کن. یه تعداد زیادی گیاه بکار (که اول خودش گوجه میکاره) البته توی گلخونه نباشه و توی هوای آزاد باشه. بعد همش یا هرسشون کن یا آبشون بده. بعد از یه مدت که تکرار کردی میشه باهاشون حرف بزنی (talk to) بعد همش تکرار کن. میشه درختی.
چرا میزنیش؟
تاپیک simcity:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سيم سيتي(sim city)رو دوست داري؟
خب خودمم ميدونم.مهندس گفتش با tvبازي ميكنه!
2-موفق باشي
6-پس تيراندازيت هم خوبه
7-
8-انشاا...درخت سرسبزي باشه
9-ناراحن نباش
11-شايد...
12-مبارك باشه!
بالا هم گفتم مهندس گفت با tv
دارت بهتره.ولي فكر كنم ترد ميل هم fun رو زياد ميكنه هم body رو زياد ميكنه هم خوش فرمت ميكنه.
تردميل=دستگاه دو ثابت
خيلي ممنون از ابراز همدردي شما فرنوش خانم!
با تشكر.
امير.gap.يا همون دمير
مرسي دوست عزيزم.
من كي زدمش اصلا حق نداشت اينجا از سيم سيتي حرف بزنه!
حیف که این بازی از بازار جمع شده. من سیمز 1 رو هنوز بازی میکنم.
0.نه. توی تاپیکش که گفتم خوب نبود.
1.خوب کاری میکنه.
8. فعلا رسیدم به grand father و grand mother. البته همینا توی univercity درس خوندن.(طولانی تره)
13. من تا حالا با دارت کار نکردم که ببینیم چقدر fun میده.
14.خواهش میکنم. آقا امیر (یه مرحله پیشرفت)اما من نمیتونم اقا رو نگم و با مرضیه جون همدردم!!!!![]()
منظورت اين هستش كه sims 2از بازار جمع شده؟؟؟بابا هنوز هرچقدر بخواي هستش.پكاش داره تازه تو بازار مياد...
(البته بعضي هاش)واگه هم در تبريز(شهر شما)sims2نيست پك deluxeرو بخر هم sims2رو داره هم the sims 2 night life رو داره و خودشو داره هم.....رو داره.
و اگه منظورت sims1هست كه:
1-خدا بيامرزش
2-ميتوني از انجمن دانلود بازي ها دانلودش كني به همراه پكاش.فقط خدا كنه adsl داشته باشي......
سلام
لباس هایی که دانلود می کنم داخل بادی شاپ نمی اد بادی شاپ اونو شکل یکی از لباس های عادی سیمز نشون میده نه لباسی که من دانلود کرده بودم همین طور مدل موها راهنمایی لطفا؟
1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من یک رو دارم اما پاکش کردم از بس که مظخرف بود. (مزخرف شایت بهتر باشه)
نه. جمع شده. منم این پکها رو از یه آشنا گیر اوردم.مگه سیمز 1 هم پک داشت؟ خیلی بد کیفیت بود اما .منظورت اين هستش كه sims 2از بازار جمع شده؟؟؟بابا هنوز هرچقدر بخواي هستش.پكاش داره تازه تو بازار مياد...
(البته بعضي هاش)واگه هم در تبريز(شهر شما)sims2نيست پك deluxeرو بخر هم sims2رو داره هم the sims 2 night life رو داره و خودشو داره هم.....رو داره.
و اگه منظورت sims1هست كه:
1-خدا بيامرزش
2-ميتوني از انجمن دانلود بازي ها دانلودش كني به همراه پكاش.فقط خدا كنه adsl داشته باشي......
Last edited by frnsh; 01-07-2008 at 15:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)