تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 1126 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام
    من لپ تاپ lenovo دارم و هاردش 160 GB هستش. از چند وقت پیش متوجه شدم که وقتی یه فایلی رو کپی می کنم (چه از یه درایو به درایو دیگه چه از فلش به هارد) چراغ هارد یکپارچه روشنه و سیستم هیچ کاری رو انجام نمیده جز کپی کردن یعنی یه جورایی سیستم قفل میکنه. این مشکل هم تو windows7 هست و هم تو ubuntu.
    لطفا راهنمایی کنیدکه مشکل چیه
    سلام
    مهم ترین عوامل در مشکل هنگ کردن میتواند از:
    بدسکتور در هارد
    خرابی در سیستم عامل
    وجود ویروس در سیستم
    بهتر این است که در ابتدا سیستم عامل را از ابتدا نصب کنید

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

سلام دوستان.هارد من بدسکتور شده به طوری که اصلا بالا نمیاد و حتما باید به صورت سخت افزاری جداش کنم تا ویندوز رو از روی یه هارد دیگم بالا بیارم.موقعی هم که وصل هست نمیتونم هیچ نرم افزار بوتی رو اجرا کنم تا درستش کنم....راه حلش چیه؟
    ممنون
    سلام
    دوست خوب من اگر فکر میکنید که هارد شما بدسکتور دارد و تحت سیستم عامل مشکل دارید بهتر است با نرم افزارهای خاص هارد را چک کنید بعضی از این نرم افزار ها مانند HDAT2 و یا HDDRegerator هستند که قابلیت تشخیص و رفع بدسکتور را بدون از بین رفتن اطلاعات شما دارا هستند.

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

سلام دوستان
    من 2 تا هارد سیگیت 7200.12 داشتم و خیلی هم خوب کار میکردن باهم و این رو هم اضافه کنم که پارالل کار میکردن و رید نبودن.
    بعد از چند روز سیستم هنگ کرد و بالا نیومد و هیچکدوم از هاردهام کار نمیکرد ولی توی بایوس نشونشون میداد و حجمشون رو هم درست نشون میداد ولی موقع نصب ویندوز هیچکدوم از هاردها رو نشون نمیداد
    خلاصه با کلی جا به جا کردن پورتها یکی از هاردهارو تونستم راه بندازم و پارتیشن بندی کنمو ویندوز نصب کنم.
    حالا
    اون هاردم رو که موقع نصب ویندوز نمیشناخت رو توی ویندوز نشون میده و مدلش رو هم مینویسه ولی نمیتونه فرمتش کنه
    کسی میدونه چه کار باید بکنم؟
    سلام
    اطلاعات شما کامل نیست نمیشه دقیق حدسی برای شما زدجز اینکه هارد دوم شما مشکلی خاص دارد . بگویید آیا وقتی آن را در ویندوز شناسایی میکند وضعیت آن در Disk management چه چیزی را نشان میدهد؟

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

من هم دیشب یک هارد 1 ترا خریدم همین مشکل را داره.

سلام
    در رابطه با ایراد SMART که دو تا از دوستان مشکل داشتند :
    قبلا " راجع به این گونه مشکلات بحث مفصلی کردم ولی در مورد مشکل شما عزیزان باید بگویم شما میتوانید چند مشکل داشته باشید :
    1- کابل دیتا حتما" آنرت چک بفرمایید و از یک کابل استاندارد و خوب استفاده کنید.
    2- هارد دیسک را از بابت بد سکتور چک نمایید.
    3- هارد را از بابت ویروس چک نمایید.
    4- بوسیله PC-3000 for windows UDMA باید SMART را ریست کنید.

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

سلام دوستان من یک هارد 40 گیگ لب تابی دارم که ماله پلی 3 بود
    که روش ویندوز نصب کردم و باهاش کار میکردم که چند روز پیش یهو دیگگه ویندوز بالا نیومد بعد گفتم شاید مشکل از ویندوزه
    دوباره ویندوز نصب کردم ولی تا قسمت لودینگ ویندوز میاد ولی بعد یهو سیستم ریست میشه
    با یه هارد دیگه امتحان کردم که سیستمم مشکل نداشت
    فکر کنم مشکل از هاردم باشه
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید که بدون این هاردم چشه ؟
    ممنون
    سلام دوست خوبم
    هارد شما میشود بصورت ساده بدسکتور داشته باشد و یا مشکلاتی در نوع پارتیشن بندی باشد بهتر این است که اگر اطلاعات خاصی روی هارد ندارید هارد را Low Level Format کنید. و دوباره ویندوز نصب کنید هم هارد تازه میشود هم بدسکتورتان به امید خدا رفع میشود.

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

سلام بچه ها
    من توی ویندوزم پیغام زیر رو میبینم

با نرم افزار چکش کردم اینم عکسش

حالا به نظرتون هاردم چش شده ؟؟؟
    4 ماهه خریدم
    ببرم گارانتی ؟؟؟
    سلام
    بله حتما" به گارانتی مراجعه نمایید هارد شما 100% دارای بد سکتور است که سعی در جابجایی اطلاعات میکند .

4. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

اگر هارد، کابل برق از پاور بهش متصل باشه اما کابل دیتا از مادربورد خیر.....مشکلی پیش میاد؟

و اگر میاد چرا؟
    سلام
    هیچ اتفاقی نمی افتد فقط هارد شما در حالت آماده باش میماند و کار میکند با این اوصاف که هارد برای کارکردن ساخته شده و طول عمر مشخصی دارد شما فقط آن را مستحلک میکنید. حال قصدتان از این کار چیست خدا عالم است!!!

6. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moslem880's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض آسیب کجاست؟

سلام
    همگی خوبید؟
    ببخشید مزاحم دوستان شدم
    قضیه ما:
    راستش اومدم یه هارد مکستور 80 مال مشتری رو ویروس گیری کنم
    اون رو با رابط (لوتوس) وصل کردم به سیستم خودم (رابطم با هارد دیگه خوب جواب داده و سالمه)
    این بار به اشتباه کابل دیتارو وارونه زده بودم جا و مشکل از اینجا شروع شد
    هارد آسیب دید و دیگه دیتکت نشد حتی تو بایوس
    با چند ریستارت هم نشد بجای هارد خودم گذاشتم بازم نشد
    (با وصل کابل برق هارد روشن میشه و صداشم معمولی هست)
    گفتم ویندوز نصب کنم
    موقع نصب هم پیغام Boot Disk Failure Please insert System disk And Press Enter داد
    بردم تعمیرگاه (حرفه ای) گفت چون روشن میشه از بردش نیست
    و هد یا ماژول داخلیش آسیب دیده و باید بزاریش تا بعد عید تست دقیقش کنم
    میخواستم با توجه به تجربیات نظر شمارو هم بدونم
    آیا احتمال درست شدنش هست یا آسیب خیلی جدیه و شاید دیگه درست نشه؟
    تو این مورد کدوم قسمت هارد بیشتر امکان آسیب دیدن رو داره؟
    مگه ولتاژ کابل دیتا چقدره که اینجوری و تا این حد آسیب زده؟
    اگه درست نشد با برنامه ای هم میشه اطلاعات رو بازیابی کرد یا اینم امکانش نیست؟
    اگه نشد که باید یه هارد نو بخرم و بدم مشتری
    اینم کاسبی ما !!!...
    ممنون که منو راهنمایی میکنید
    ارادتمندیم...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام سال نو مبارک
    متاسفانه بد موقعی است همه جا تعطیل شده .
    در مورد اینکه نوشتید در نصب ویندوز ایراد گرفت : اگر هارد مشتری است که اطلاعات دارد نباید ویندوز نصب کنید
    هارد شما 80 مکستور است اگر فرم ویر آسیب دیده باشد باید هارد در بایوس با نام Calypso شناسایی شود که ظاهرا این اتفاق نیافتاده!!!! یا شاید شما درست چک نکرده اید در بایوس مادربرد میتوانید آنرا ببینید هارد شما اگر سالم باشد باید به این صورت دیتکت شود
    Maxtor 6Y080L0 یا یه چیزی شبیه این .
    خوب اگر هارد دیتکت نمیشود و با توجه به اینکه کابل را اشتباه وصل کرده اید اولین جایی که آسیب میبیند برد است اما چون به مدار تغذیه آسیب نرسیده پس هارد بصورت نرمال جریان گیری میکند وروشن میشود.
    دوم میتواند به هد آسیب برساند و سوم به فرم ویر پس دقیق هارد را چک کنید.

9. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض آسیب کجاست؟

سلام
    عید شما هم مبارک دوست عزیز
    تشکر از جواب سریعتون
    اگر فرم ویر آسیب دیده باشد باید هارد در بایوس با نام Calypso شناسایی شود
    اصلا هیچ چیزی نشون نمیده
    شاید شما درست چک نکرده اید در بایوس مادربرد میتوانید آنرا ببینید هارد شما اگر سالم باشد باید به این صورت دیتکت شود
    Maxtor 6Y080L0 یا یه چیزی شبیه این
    عزیز اصلا چیزی نیست
    خوب اگر هارد دیتکت نمیشود و با توجه به اینکه کابل را اشتباه وصل کرده اید اولین جایی که آسیب میبیند برد است اما چون به مدار تغذیه آسیب نرسیده پس هارد بصورت نرمال جریان گیری میکند وروشن میشود.
    دوم میتواند به هد آسیب برساند و سوم به فرم ویر پس دقیق هارد را چک کنید.
    خدا کنه بیشتر از این نباشه چون در غیر این صورت هزینه بازیابی هم ممکنه بیفته گردنم (50)
    شب عیدیو ..... معرکه گیری ما....
    مرسی داداش....
    زحمت می کشید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    برد هارد را عوض کن برای پیدا کردن مشابه آن یک چیپ بزرگ روی برد وجود دارد و در خط عموما" دوم یک شماره است که با 0شروع میشود مثلا 040111300 باید این شماره ها با هم یکی باشند.
    اگر با تعویض برد حل نشد باید به یک مرکز تعمیرات تخصصی مراجعه کنید.

12. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برد هارد را عوض کن برای پیدا کردن مشابه آن یک چیپ بزرگ روی برد وجود دارد و در خط عموما" دوم یک شماره است که با 0شروع میشود مثلا 040111300 باید این شماره ها با هم یکی باشند.
    اگر با تعویض برد حل نشد باید به یک مرکز تعمیرات تخصصی مراجعه کنید.
    ممنون از آقا رضا
    بعد عید خبرشو بهتون میگم
    ارادتمندیم رفیق...

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقای رضا امیر من صفحه قبل در مورد اون مشگله ultra dma urc count گفتم و هاردم مشگلی که داره اینه وقتی میخوام ویندوز جدیدی نصب کنم یکی از درایوهام که 443 گیگ حجمشه Unlochated میشه و مجبورم هی با برنامه active partition recovery برگردونم من حتی اون درایو رو به 2 درایو هم تقسیم کردم ولی بازم وقتی میخوام یه ویندوز نصب کنم دوباره همون 443 گیگ میپره ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

آقای رضا امیر من صفحه قبل در مورد اون مشگله ultra dma urc count گفتم و هاردم مشگلی که داره اینه وقتی میخوام ویندوز جدیدی نصب کنم یکی از درایوهام که 443 گیگ حجمشه Unlochated میشه و مجبورم هی با برنامه active partition recovery برگردونم من حتی اون درایو رو به 2 درایو هم تقسیم کردم ولی بازم وقتی میخوام یه ویندوز نصب کنم دوباره همون 443 گیگ میپره ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    سال نو مبارک
    دوست من عموما" این مشکلات وقتی ظهور میکند که :
    از ابتدا پارتیشن بندی دارای مشکل خاص باشد
    و یا در MBR ویروس وجود داشته باشد
    و یا از بعضی سی دی های بوت غیر اورجینال سیستم عامل استفاده شود ( که در بازار ایران فراوان هستند )

پس در تمامی موارد پارتیشن پیشرفته یا همان Extended شما که به پارتیشنهای منطقی Logical تقسیم میشوند یا مشکل دارد و یا مشکل دار میشود.
    برای رفع این مشکل بهتر است اطلاعات آن را تخلیه و در جای امنی نگه دارید سپس فقط ابتدای هارد را LLF یا همان فرمت سطح پایین کنید و پس از آن از ابتدا هارد را پارتیشن بندی و فرمت نمایید و سیستم عامل را نصب کنید که البته در زمان نصب سیستم عامل نیز میتوانید هارددیسک را پارتیشن بندی و فرمت نمایید.
    پس یک بار برای همیشه خیال خود را راحت کنید و اصولی هارت را آماده کنید.

16. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •