birak عزيز ممنون
با روشي كه شما فرموديد سرعت من از 10 به 40 افزايش يافت
البته گزينه اي كه شما فرموديد در تورنت من disable بود كه با تغيير آن به enableسرعت من 4 برابر شد
باز هم ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
birak عزيز ممنون
با روشي كه شما فرموديد سرعت من از 10 به 40 افزايش يافت
البته گزينه اي كه شما فرموديد در تورنت من disable بود كه با تغيير آن به enableسرعت من 4 برابر شد
باز هم ممنون
خواهش می کنم کاری نکردم فقط توصیه اساتید دیگه که زحمت کشیده بودن رو امتحان کردم این دفعه جواب داد ... در ضمن اگه فایلی داری که سیدش بالاست بزارش رو forced و همیشه یه بار برنامه رو ببند و دوباره باز کن تا تغییرات اعمال بشه . نتیحه بهتر هم می شه ! من امشب بعضی فایلهام سرعتش بالای 150 هم رفت البته چند دقیقه به چند دقیقه دوباره افت میکرد ولی کلا از حالت disabled سرعتش خیلی بهتر بود ... در حالت عادی یا وقتی سید پایینه هم همین گزینه enabled بهتره . موفق باشی.
برای Vuze این قسمت توصیه میشه: (در حالت Advanced )
Tools>Options>Connection>Transport Encryption
بنا بر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من صبح رفتم اندیشه. کلیدکردم با یک مسئول بالاتر صحبت کنم. خلاصه ما رو بردن پیش یه آفایی .گفتم خداییش داستان کندی سرعت چیه؟ گفت مشکل گوگل و رپید و کانکشنهای p2p اصلا از ما نیست ولی مشکل کمبود سرعت تو شب به نسبت صبح از ماست. گفتم چرا؟ گفت ما چند هزار کاربر داریم تو استان . شب هم که رایگانه حتی اگه کسی به یک فایل احتیاج هم نداشته باشه اونو دانلود میکنه که این باعث میشه سرعت کم شه. گفتم خب چه فکری کردین براش؟ گفت داریم stm-1 جدید میگیریم. گفتم مدتیه خبرشو شنیدم پس چرا اینقدر طول کشیده؟ گفتن اخه stm-1 گرفتن از مخابرات مثل اضافه کردن 2 یا 10 مگ دیتا نیست که. بعد از تقاضا و نامه نگاری و موافقت اولیه تحویل خط تقاضا میره به بخش طراحی مهندسی مخابرات و شرکت زیر ساخت برای چگونگی تحویل پهنای باند. اگه امکانات موجود باشه یک قرارداد میخواد با شرکت زیر ساخت . یک قرارداد دیگه میخواد با مخابرات استان برای ترانزیت این خط . یک ضمانت نامه بانکی و یک مجوز می خواهد برای سازمان تنظیم مقررات تا اونا تایید کنن که خط تحویل شه.بعدش پروسه نصب شروع میشه بعد پروسه آزمایش و تحویل! گفتم قبول ولی کی؟ گفت stm-1 تو رشت تحویل شده سیستم ترانزیتم آماده شده قراردادها مبادله شده ضمانت نامه مجوز و ... تحویل شده اگه مشکلی پیش نیاد شنبه با 1 شنبه زیرباره. من گفتم حتی اگه 5شنبه راه بیوفته من دعاتون میکنمگفت خداییش ما کوناهی نکردیم بعضی جاها مشکل امکانات داریم. با امکانات نیست اونجاها یا پروسه تحویلش خیلی کنده و یا ذاتا پروسه طولانیه . هر جا امکانات بود ما گرفتیم و زیر بار بردیم.
از فرصت استفاده کردم و سوال بچه ها رو پرسیدم که 6 و 727 چرا سرعت تشویقی ندارن؟ گفت امکانات تحویل شده به ما اونجا محدوده ولی با همکاری مخابرات در طول هفته آینده اونا هم درست میشن.
گفتم ما امیدوار باشیم؟ گفت ما قبول داریم که یه جاهایی یا یک مواقعی نقص داریم ولی به هیچ وجه بی تفاوت نیستیم و حتما برای رفعش اقدام میکنیم. چون در هر صورت مشتری ها ناراضی باشن ما لطمه میبینیم و ما اینو نمی خواییم.
تعرفه رو یادم رفت بگم. گفت تعرفه ها هم تغییر میکنه. گفتم کی؟ خندید یک جور مودبانه ای گفت دیگه زرت و پرت شرکتو نریز بیرون دیگه !![]()
ممنون از اطلاعات
ولی اونجایی که گفته چون شب همه دانلود میکنن پس سرعت پایین میاد رو اصلا قبول ندارم.چطور فقط 2 هفتست اینطور شده؟
یعنی تا قبل از 2 هفته پیش کمتر شب دانلود میکردن؟ یا اینکه ده ها نفر تو همین 2 هفته عضو شدن؟
حداقل واسه من اینطور نیست.چون پهنای باندم کم نشده.و اگه بتونم چند تا لینکی پیدا کنم که مورد لطف مخابرات قرار نگرفته باشن باز میشه با همون سرعت روز بگیرم.یعنی حداقل پهنای باندی که به من میدادن رو به تعداد بیشتری share نکردن و همونی هست که قبلا بوده .مشکل شب فقط کم بودن سرعت لینک هاست.
البته یه خورده نوسان و یا قطعی هم از طرف اندیشه هست ولی به اندازه مشکل لینک ها نیست.
خب پس یه درصدی از حرفای من در مورد علت کم شدن سرعت دانلودا و همچنین خبری که اقا موشه در مورد کاهش مجدد تعرفه های اندیشه آورده بود مجددا تایید شد ! در هر صورت امیدوارم انتظار برای پهنای باند و همچنین کاهش تعرفه زیاد طول نکشه و به صبر ایوب نیاز نداشته باشیم
در مورد لطف مخابرات هم باید بگم حالا کجاشو دیدی؟! هنوز اول کاره ! وای از اون روز که لطف بیکرانشون عین سیلاب جاری بشه و همه رو با خودش ببره ! اون موقع باید خدا خدا کنیم که مثلا جستجوی گوگل یا سایت یاهو رو هم مثل کشور چین مورد الطاف بیکران قرار ندن !...اگه بتونم چند تا لینکی پیدا کنم که مورد لطف مخابرات قرار نگرفته باشن باز میشه با همون سرعت روز بگیرم...
در مورد سرعت هم باید بگم الان که 1:20 شبه با برنامه تورنت و تنظیم گزینه برنامه روی forced سرعتم بین 25 الی 35 کیلو بایت در نوسانه که این رو هم میزارم به حساب کاربرای بیش از حد اندیشه توی شب همونطور که خودشون اعتراف کردن !... ( البته با تنظیم جدید به نسبت دیشب همین ساعت که سرعت بین 5 الی 15 کیلو بود کمی بهتر شده ! )
Last edited by birak; 19-02-2010 at 01:23.
اره درسته. ولی خب خوبیش اینه که حتی در همین شرایطم سرعتمون بیشتر از چیزیه که خریدیم.![]()
اومدن مشكلم با سرعت تورنت رو بنويسم ديدم كه دوستان ديگه هم مشكل منو دارن، فكر مي كردم فقط مال من اينجور شده
چند روزه سرعت تورنتم خيلي پايين اومده، اين راهايي كه دوستان هم گفتن امتحان كردم اما جواب نداد
تو اينترنت سرچ كردم يه برنامه پيدا كردم كه ازش تعريف شده بابت افزايش سرعت تورنت و در حال حاضر مشغول دانلودش هستم
شما هم امتحان كنيد و جوابشو بنويسيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم اميدورام كه سرعت تا آخر هفته مثل قبل بشه...
تورنت هم با روشي كه گفتيد خيلي خوب شده و دست كسي كه اين رو كشف كرد درد نكنه...دعاش ميكنم...
من یه سوالی برام پیش اومد مگه اندیشه یا شرکتهای دیگه نباید از مخابرات استان سرویس بگیرن زیر ساخت دیگه چه داستانیه؟ و اینکه ایا فرقی هم بین کیفیت مخابرات با زیر ساخت وجود داره یا نه ؟
ضمنا امیدوارو هر چه زودتر یکشنبه شه و اندیشه به روزایه اوجش برگرده منم میرم داناعلی نظرمو ادا می کنم
Last edited by alves2774; 19-02-2010 at 02:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)