تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 278 از 2403 اولاول ... 1782282682742752762772782792802812822883283787781278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

birak عزيز ممنون
    با روشي كه شما فرموديد سرعت من از 10 به 40 افزايش يافت
    البته گزينه اي كه شما فرموديد در تورنت من disable بود كه با تغيير آن به enable‌سرعت من 4 برابر شد
    باز هم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

birak عزيز ممنون
    با روشي كه شما فرموديد سرعت من از 10 به 40 افزايش يافت
    البته گزينه اي كه شما فرموديد در تورنت من disable بود كه با تغيير آن به enable‌سرعت من 4 برابر شد
    باز هم ممنون
    خواهش می کنم کاری نکردم فقط توصیه اساتید دیگه که زحمت کشیده بودن رو امتحان کردم این دفعه جواب داد ... در ضمن اگه فایلی داری که سیدش بالاست بزارش رو forced و همیشه یه بار برنامه رو ببند و دوباره باز کن تا تغییرات اعمال بشه . نتیحه بهتر هم می شه ! من امشب بعضی فایلهام سرعتش بالای 150 هم رفت البته چند دقیقه به چند دقیقه دوباره افت میکرد ولی کلا از حالت disabled سرعتش خیلی بهتر بود ... در حالت عادی یا وقتی سید پایینه هم همین گزینه enabled بهتره . موفق باشی.

3. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

داخل برنامه utorrent به گزینه options>preferences>bittorrent>protocol incryption>outgoing برین و اون رو به forced تغییر بدین
    برای Vuze این قسمت توصیه میشه: (در حالت Advanced )
    Tools>Options>Connection>Transport Encryption
    بنا بر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از ruzbe1313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

6

خدا رو شکر یه چند تا از بچه های پارس هم نظر دادن سرعت اونجا چطوریه ... باز هم اطلاع رسانی کنید تا به نتیجه برسیم ... تا این لحظه من هم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که افت سرعت دانلود رپید و تورنت کمتر به شرکتا مربوطه چون همه جا با این مشکل مواجه شدن . بخصوص اینکه مسئولان مخابرات با کمال پر رویی میگن که یه سری سرویسها و سایتا باید سرویسشون محدود شه ... جوابی هم که به آقا ابراهیم دادن به نظرم منطقی میاد ... اینکه حساسیت مخابرات از سایتایی مثل یوتوب و فیس بوک به سمت جیمیل و رپید و تورنت و اینجور چیزا رفته ... از این اساتید مخابرات هر کاری بر میاد من بهشون اصلا اعتمادی ندارم اگه بگن ماست سفیده باز هم بد نیست شک کنید ! دلیل حساس شدن رو سایت رپید و اینجور چیزا هم معلومه چون ملت بجای گذاشتن فایلا روی یوتوب و فیس بوک به سمت آپلود سنتر ها مثل رپید متمایل شدن ... خیالتون رو راحت کنم من که می گم حداقل 70% مشکلات 2 هفته اخیر گردن مخابراته ... شرکتا هم برای خوش خدمتی به مخابرات از این جهت که بله ! ما هم قانونی عمل می کنیم سرعت بالای غیر قانونی به کاربرای عادی نمی دیم و همچنین پر کردن جیب خودشون و کمتر اشغال شدن پهنای باند دست به یه سری محدودیتهای موذیانه می زنن در نتیجه اونها هم یه جورایی مقصرن... البته باز هم می گم با سیاستهایی که مخابرات داره کلا گند می زنه به اینترنت ... مطمئن باشین بدتر هم خواهد شد ... مگه اینکه یه آدم با سواد که واقعا دنبال پیشرفت IT کشور باشه و برش کاری برای گرفتن تصمیمات درست و اجراشون داشته باشه بیاد تو مخابرات ...

اما در مورد سرعت من نگفتم سرعت رپید یا تورنتم بالاست ... اتفاقا دیروز اونها هم وحشتناک پایین بودن ... دیروز که بدون هیچ نرم افزاری سرعتم حدود 100 برای تک فایل بود به این دلیل بود که از یه سرور دیگه ( بجز این آپلود سنترها که سرعتشون پایین اومده ) داشتم دانلود می کردم و سرعت پیوسته بالا بود نه لحظه ای ... این مورد هم داره شکم رو بیشتر می کنه که اینا فقط یه سری سایتای خاص مثل رپید رو عمدا گند زدن همچنین یه سری پروتکل ارتباطی مثل p2p که برنامه هایی مثل تورنت ازشون استفاده می کنن ... شما هم یه بار امتحان کنین از یه سایت متفرقه بدون دانلود منیجر مثلا آلبوم mp3 بگیرین . میبینین سرعت دانلود از سایتای متفرقه فرق می کنه و بعضی وقتاخیلی خیلی بهتره یه نمونش سایت راپید باز که خود دوستان همین جا میگن سرعتش عالیه ! ( البته خودم امتحانش نکردم اما نشون میده که برادران مخابرات هنوز عقلشون به اونجا نرسیده ! اگه دسته اندیشه یا پارس بود مطمئن باشین اون رو هم محدود میکردن براشون رپیدشر و رپیدباز چه فرقی می کرد ! فقط مهم این بود که کاربرا ترافیک کمتری به شرکت تحمیل کنن و پهنای باندشون کمتر مصرف شه! ) ... اما واسه مرکز 3 هم تایید می کنم کلا سرعت بالا نیست بجز همون استثنا ها ...

در ضمن این نکته رو هم اضافه می کنم که مشکل فقط افت سرعت رپید و تورنت نیست ! مشکل نوسان خیلی شدید سرعتشون هم هست ! تا 2 هفته قبل اصلا اینطور نبود که مثلا سرعت تورنت یه دفعه بره رو 40 بعد بیاد رو 3 ! بعد 15 ! بعد 25 ! بعد 2 ! انگار یه بابابیی می خواد گلوی این نرم افزار بد بختو بگیره تا چیزی نیاد ! همش شل کن سفت کن در میاره ! مثل اینکه طبق معمول بخوان یه نرم افزار یا روش جدید رو برای محدودیت مثل موش ازمایشگاهی رومون امتحان کنن ! اینجور شل و سفت بازی هم بیشتر به قیافه مخابرات می خوره تا شرکتای خصوصی عرضه کننده اینترنت !

اقا من صبح رفتم اندیشه. کلیدکردم با یک مسئول بالاتر صحبت کنم. خلاصه ما رو بردن پیش یه آفایی .گفتم خداییش داستان کندی سرعت چیه؟ گفت مشکل گوگل و رپید و کانکشنهای p2p اصلا از ما نیست ولی مشکل کمبود سرعت تو شب به نسبت صبح از ماست. گفتم چرا؟ گفت ما چند هزار کاربر داریم تو استان . شب هم که رایگانه حتی اگه کسی به یک فایل احتیاج هم نداشته باشه اونو دانلود میکنه که این باعث میشه سرعت کم شه. گفتم خب چه فکری کردین براش؟ گفت داریم stm-1 جدید میگیریم. گفتم مدتیه خبرشو شنیدم پس چرا اینقدر طول کشیده؟ گفتن اخه stm-1 گرفتن از مخابرات مثل اضافه کردن 2 یا 10 مگ دیتا نیست که. بعد از تقاضا و نامه نگاری و موافقت اولیه تحویل خط تقاضا میره به بخش طراحی مهندسی مخابرات و شرکت زیر ساخت برای چگونگی تحویل پهنای باند. اگه امکانات موجود باشه یک قرارداد میخواد با شرکت زیر ساخت . یک قرارداد دیگه میخواد با مخابرات استان برای ترانزیت این خط . یک ضمانت نامه بانکی و یک مجوز می خواهد برای سازمان تنظیم مقررات تا اونا تایید کنن که خط تحویل شه.بعدش پروسه نصب شروع میشه بعد پروسه آزمایش و تحویل! گفتم قبول ولی کی؟ گفت stm-1 تو رشت تحویل شده سیستم ترانزیتم آماده شده قراردادها مبادله شده ضمانت نامه مجوز و ... تحویل شده اگه مشکلی پیش نیاد شنبه با 1 شنبه زیرباره. من گفتم حتی اگه 5شنبه راه بیوفته من دعاتون میکنم گفت خداییش ما کوناهی نکردیم بعضی جاها مشکل امکانات داریم. با امکانات نیست اونجاها یا پروسه تحویلش خیلی کنده و یا ذاتا پروسه طولانیه . هر جا امکانات بود ما گرفتیم و زیر بار بردیم.
    از فرصت استفاده کردم و سوال بچه ها رو پرسیدم که 6 و 727 چرا سرعت تشویقی ندارن؟ گفت امکانات تحویل شده به ما اونجا محدوده ولی با همکاری مخابرات در طول هفته آینده اونا هم درست میشن.
    گفتم ما امیدوار باشیم؟ گفت ما قبول داریم که یه جاهایی یا یک مواقعی نقص داریم ولی به هیچ وجه بی تفاوت نیستیم و حتما برای رفعش اقدام میکنیم. چون در هر صورت مشتری ها ناراضی باشن ما لطمه میبینیم و ما اینو نمی خواییم.
    تعرفه رو یادم رفت بگم. گفت تعرفه ها هم تغییر میکنه. گفتم کی؟ خندید یک جور مودبانه ای گفت دیگه زرت و پرت شرکتو نریز بیرون دیگه !

7. 8 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا من صبح رفتم اندیشه. کلیدکردم با یک مسئول بالاتر صحبت کنم. خلاصه ما رو بردن پیش یه آفایی .گفتم خداییش داستان کندی سرعت چیه؟ گفت مشکل گوگل و رپید و کانکشنهای p2p اصلا از ما نیست ولی مشکل کمبود سرعت تو شب به نسبت صبح از ماست. گفتم چرا؟ گفت ما چند هزار کاربر داریم تو استان . شب هم که رایگانه حتی اگه کسی به یک فایل احتیاج هم نداشته باشه اونو دانلود میکنه که این باعث میشه سرعت کم شه. گفتم خب چه فکری کردین براش؟ گفت داریم stm-1 جدید میگیریم. گفتم مدتیه خبرشو شنیدم پس چرا اینقدر طول کشیده؟ گفتن اخه stm-1 گرفتن از مخابرات مثل اضافه کردن 2 یا 10 مگ دیتا نیست که. بعد از تقاضا و نامه نگاری و موافقت اولیه تحویل خط تقاضا میره به بخش طراحی مهندسی مخابرات و شرکت زیر ساخت برای چگونگی تحویل پهنای باند. اگه امکانات موجود باشه یک قرارداد میخواد با شرکت زیر ساخت . یک قرارداد دیگه میخواد با مخابرات استان برای ترانزیت این خط . یک ضمانت نامه بانکی و یک مجوز می خواهد برای سازمان تنظیم مقررات تا اونا تایید کنن که خط تحویل شه.بعدش پروسه نصب شروع میشه بعد پروسه آزمایش و تحویل! گفتم قبول ولی کی؟ گفت stm-1 تو رشت تحویل شده سیستم ترانزیتم آماده شده قراردادها مبادله شده ضمانت نامه مجوز و ... تحویل شده اگه مشکلی پیش نیاد شنبه با 1 شنبه زیرباره. من گفتم حتی اگه 5شنبه راه بیوفته من دعاتون میکنم گفت خداییش ما کوناهی نکردیم بعضی جاها مشکل امکانات داریم. با امکانات نیست اونجاها یا پروسه تحویلش خیلی کنده و یا ذاتا پروسه طولانیه . هر جا امکانات بود ما گرفتیم و زیر بار بردیم.
    از فرصت استفاده کردم و سوال بچه ها رو پرسیدم که 6 و 727 چرا سرعت تشویقی ندارن؟ گفت امکانات تحویل شده به ما اونجا محدوده ولی با همکاری مخابرات در طول هفته آینده اونا هم درست میشن.
    گفتم ما امیدوار باشیم؟ گفت ما قبول داریم که یه جاهایی یا یک مواقعی نقص داریم ولی به هیچ وجه بی تفاوت نیستیم و حتما برای رفعش اقدام میکنیم. چون در هر صورت مشتری ها ناراضی باشن ما لطمه میبینیم و ما اینو نمی خواییم.
    تعرفه رو یادم رفت بگم. گفت تعرفه ها هم تغییر میکنه. گفتم کی؟ خندید یک جور مودبانه ای گفت دیگه زرت و پرت شرکتو نریز بیرون دیگه !
    ممنون از اطلاعات
    ولی اونجایی که گفته چون شب همه دانلود میکنن پس سرعت پایین میاد رو اصلا قبول ندارم.چطور فقط 2 هفتست اینطور شده؟
    یعنی تا قبل از 2 هفته پیش کمتر شب دانلود میکردن؟ یا اینکه ده ها نفر تو همین 2 هفته عضو شدن؟
    حداقل واسه من اینطور نیست.چون پهنای باندم کم نشده.و اگه بتونم چند تا لینکی پیدا کنم که مورد لطف مخابرات قرار نگرفته باشن باز میشه با همون سرعت روز بگیرم.یعنی حداقل پهنای باندی که به من میدادن رو به تعداد بیشتری share نکردن و همونی هست که قبلا بوده .مشکل شب فقط کم بودن سرعت لینک هاست.
    البته یه خورده نوسان و یا قطعی هم از طرف اندیشه هست ولی به اندازه مشکل لینک ها نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا من صبح رفتم اندیشه........
    خب پس یه درصدی از حرفای من در مورد علت کم شدن سرعت دانلودا و همچنین خبری که اقا موشه در مورد کاهش مجدد تعرفه های اندیشه آورده بود مجددا تایید شد ! در هر صورت امیدوارم انتظار برای پهنای باند و همچنین کاهش تعرفه زیاد طول نکشه و به صبر ایوب نیاز نداشته باشیم

...اگه بتونم چند تا لینکی پیدا کنم که مورد لطف مخابرات قرار نگرفته باشن باز میشه با همون سرعت روز بگیرم...
    در مورد لطف مخابرات هم باید بگم حالا کجاشو دیدی؟! هنوز اول کاره ! وای از اون روز که لطف بیکرانشون عین سیلاب جاری بشه و همه رو با خودش ببره ! اون موقع باید خدا خدا کنیم که مثلا جستجوی گوگل یا سایت یاهو رو هم مثل کشور چین مورد الطاف بیکران قرار ندن !

در مورد سرعت هم باید بگم الان که 1:20 شبه با برنامه تورنت و تنظیم گزینه برنامه روی forced سرعتم بین 25 الی 35 کیلو بایت در نوسانه که این رو هم میزارم به حساب کاربرای بیش از حد اندیشه توی شب همونطور که خودشون اعتراف کردن !... ( البته با تنظیم جدید به نسبت دیشب همین ساعت که سرعت بین 5 الی 15 کیلو بود کمی بهتر شده ! )
    Last edited by birak; 19-02-2010 at 01:23.

10. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب پس یه درصدی از حرفای من در مورد علت کم شدن سرعت دانلودا و همچنین خبری که اقا موشه در مورد کاهش مجدد تعرفه های اندیشه آورده بود مجددا تایید شد ! در هر صورت امیدوارم انتظار برای پهنای باند و همچنین کاهش تعرفه زیاد طول نکشه و به صبر ایوب نیاز نداشته باشیم

در مورد لطف مخابرات هم باید بگم حالا کجاشو دیدی؟! هنوز اول کاره ! وای از اون روز که لطف بیکرانشون عین سیلاب جاری بشه و همه رو با خودش ببره ! اون موقع باید خدا خدا کنیم که مثلا جستجوی گوگل یا سایت یاهو رو هم مثل کشور چین مورد الطاف بیکران قرار ندن !

در مورد سرعت هم باید بگم الان که 1:20 شبه با برنامه تورنت و تنظیم گزینه برنامه روی forced سرعتم بین 25 الی 35 کیلو بایت در نوسانه که این رو هم میزارم به حساب کاربرای بیش از حد اندیشه توی شب همونطور که خودشون اعتراف کردن !... ( البته با تنظیم جدید به نسبت دیشب همین ساعت که سرعت بین 5 الی 15 کیلو بود کمی بهتر شده ! )
    اره درسته. ولی خب خوبیش اینه که حتی در همین شرایطم سرعتمون بیشتر از چیزیه که خریدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اومدن مشكلم با سرعت تورنت رو بنويسم ديدم كه دوستان ديگه هم مشكل منو دارن، فكر مي كردم فقط مال من اينجور شده
    چند روزه سرعت تورنتم خيلي پايين اومده، اين راهايي كه دوستان هم گفتن امتحان كردم اما جواب نداد
    تو اينترنت سرچ كردم يه برنامه پيدا كردم كه ازش تعريف شده بابت افزايش سرعت تورنت و در حال حاضر مشغول دانلودش هستم
    شما هم امتحان كنيد و جوابشو بنويسيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

منم اميدورام كه سرعت تا آخر هفته مثل قبل بشه...

تورنت هم با روشي كه گفتيد خيلي خوب شده و دست كسي كه اين رو كشف كرد درد نكنه...دعاش ميكنم...

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من یه سوالی برام پیش اومد مگه اندیشه یا شرکتهای دیگه نباید از مخابرات استان سرویس بگیرن زیر ساخت دیگه چه داستانیه؟ و اینکه ایا فرقی هم بین کیفیت مخابرات با زیر ساخت وجود داره یا نه ؟
    ضمنا امیدوارو هر چه زودتر یکشنبه شه و اندیشه به روزایه اوجش برگرده منم میرم داناعلی نظرمو ادا می کنم
    Last edited by alves2774; 19-02-2010 at 02:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •