خوب گفتم شاید این فنی که توبی میزنه با فن کوشینا متفاوت باشه ولی از نظر ظاهری ممکنه شبیه باشن
یا شاید هم توبی ژنی چیزی به خودش تزریق کرده تا بتونه به این فن دست پیدا کنه.
این توبی همه بلایی سر بدن خودش اورده و با دیدن این چیزها نباید زیاد تعجب کرد
خوب گفتم شاید این فنی که توبی میزنه با فن کوشینا متفاوت باشه ولی از نظر ظاهری ممکنه شبیه باشن
یا شاید هم توبی ژنی چیزی به خودش تزریق کرده تا بتونه به این فن دست پیدا کنه.
این توبی همه بلایی سر بدن خودش اورده و با دیدن این چیزها نباید زیاد تعجب کرد
نه دوستان؛ بحث شما قیاس مع الفازغ است!
اون قسمت ناراتو وشحال شد که نیچرش باد هست و کشفش کرده، فکر کرد زودی میتونه نیچرشو با تکنیکش دولاپ کنه؛ کاکاشی گفت ذوق نکن! من هم چیدوری میزنم هم راسنگان، اما عمرم کفاف نمیده باهم مخلوطشون کنم!
حتی عمر میناتو هم کفاف نداد ولی تو میتونی!!!
راستی، تو همون قسمت یه سوتی دیگه هم داشت! یاماتو وقتی دایره قدرت رو میکشه میگه زمین به برق سره ولی تو همون قسمت کاکاشی با چیدوری کاکزه رو میزنه (و بعدا همش میگن برق به زمین سره)
حالا یک سوال: چه دلیلی داره توبی پدر ایتاچی نباشه؟!
الان رفتم مانگای تمرین عنصر باد ناروتو رو خوندم کاکاشی تو مانگا هم راسنگان رو درست میکنه!
موقع تمرین هم میگه که در حد تغییر شکل چاکرا تونستم کپیش کنم ولی بیشتر از اون نه ! و همچنین اینکه راسنگان به کارش نیومده...
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
ترکیب چیدوری و راسنگان نیست بلکه تغییر ماهیت و تغییر شکل همزمان هست که میگه هوکاگه چهارم هم نتونست کاملش کنه که در واقع همون عمرش کفاف نداد
قسمت دوم هم کاکزه رو متوجه نشدم کی هست... البته فکر کنم یه جاش رو هم اشتباه میگید در واقع باد به لایتنینگ سره و لایتنینگ از زمین قویتر هست !
این برمیگرده به تکنیک کاگه بونشین ناروتو که میتونه تعداد بسیار زیادی بدل درست کنه و با اون برنامه تمرینی ناروتو تونست راسن شیروکن رو درست کنه...کاری که اگه قرار بود با تمرینات فردی و بصورت تک نفره انجام بشه چندین دهه طول میکشید .اون قسمت ناراتو وشحال شد که نیچرش باد هست و کشفش کرده، فکر کرد زودی میتونه نیچرشو با تکنیکش دولاپ کنه؛ کاکاشی گفت ذوق نکن! من هم چیدوری میزنم هم راسنگان، اما عمرم کفاف نمیده باهم مخلوطشون کنم
کاکاشی هم تنها از نظر ظاهری میتونست راسنگان رو درست کنه نه بیشتر.
منظور از کاکزه همون کاکوزو است که هر پنج عنصر رو بصورت پنج قلب درون بدن خودش داشتقسمت دوم هم کاکزه رو متوجه نشدم کی هست.
دقیقا بهزاد جان.
راستی، اونم 5 عنصر داشت ولی با کلی عمر نتونسته بود ترکیبشون کنه
در مورد توبی نظری نبود؟
کاکوزو که از تکنیک خاصی استفاده میکرد و اون 5 تا رو ترکیب نکرده بود به نظرم
فقط هم از تغییر ماهیت استفاده میکرد نه تغییر شکل
حالا کاری نداریم باهاش ! توبی...... پدر ایتاچی که مرد بعدش اون موقع که توبی به کونوها حمله کرد ایتاچی خودش کم سن بود و پدرش هم تو پلیس کونوها مشغول دفاع از دهکده بوده!! این مورد غیر عقلانیه
البته این مورد یعنی همون فوگاکو رو هم میشه به عنوان شخصیت زیر ماسک توبی در نظر گرفت
چون اون زمانی که کیوبی به دهکده حمله کرد و کوشینا که حامله بود با مادر ساسکه صحبت کرد و به اون گفته بود که قراره امروز زایمان کنه.
خوب وقتی مادر ساسکه بدونه پس مطمئنا این حرف هم به گوش فوگاکو هم میرسه و بی دلیل نیست که توبی از زمان دقیق زایمان مطلع بود.
فکر کنم کشته شدن پدر ایتاچی هم با یکی از بدل های زتسو انجام شده...مثل همون کاری که با کیسامه در مبارزه با رایکاگه و کیلر بی انجام داد.
ولی یک مشکلی که این فرضیه داره اینه که شارینگان میتونه چاکرای افراد آشنا رو تشخیص بده. پس چطوریه که ساسکه چاکرای توبی یا همون پدر فرضیش رو حس نکرده؟!
میثم جان اون کمبوی باد و برق و آتش رو فراموش کردی که کاکاشی با شارینگانش جمعش کرد؟!کاکوزو که از تکنیک خاصی استفاده میکرد و اون 5 تا رو ترکیب نکرده بود به نظرم
فرمایش شما متین ولی از کجا که توبی کیوبی رو احظار کرده؟!حالا کاری نداریم باهاش ! توبی...... پدر ایتاچی که مرد بعدش اون موقع که توبی به کونوها حمله کرد ایتاچی خودش کم سن بود و پدرش هم تو پلیس کونوها مشغول دفاع از دهکده بوده!! این مورد غیر عقلانیه
اصلا چه دلیلی بر این کار داشته؟ اگه توانایی سامن کردنش رو داشته خوب چرا سیلش نکرده و خلاص؟!
نکته مهم: زمانی که میناتو کشته شد اروچیمارو در آکوتساکی بوده و این یعنی رهبر آکوتساکی و طبعا اهدافش معلوم بوده...
از آنجا که پسر کو ندارد نشان از پدر، شاید مثل ایتاچی بابشم دودوزه بوده باشه و اختلاص و این حرفا که در جامعه ژاپنی(!) بیداد می کنه !!!
تازه، بابای ساسکه سنش به توبی بیشتر میخوره
ضمن این که با این همه مهارت توبی در اسکول کردن (باعرض پوزش از کلمه زشت)، می تونسته وقتی ایتاچی همه را کشته، اونم گول زده باشه و... (برخلاف بیاکوگان،شارینگان نمیتونه مسیر چرخش چاکرا رو ببینه)
خوب؟
ایدم چطوره؟
این چه جور رای گیریه اول صفحه ؟
همه اومدن به گزینه اول رای دادن
من این رای گیری رو مبطول اعلام میکنم (رای من کجاست)
اما واقعا ناروتو تو اکثر سایتا اول میشه تو رای گیری نمیدونم اینجا واقعا اینو رو اینقدر دوست دارن ؟ یا سرسری رای دادن
قبل از اون حمله چی؟ پدر ایتاچی کلا تو دهکده بوده همچنان! ولی اون موقع توبی تو دهکده اب بوده و بعدشم که دنبال کاغذ بازی های اکاتسوکی![]()
و اصلا فوگاکو اونقدر قدرت نداشت! تو یه قسمتی گفته میشه که تنها کسی که میتونست کیوبی رو احظار کنه مادارا بوده و بس! که خودمون هم دیدیم مادارا چه قدرتی داشت!! اصلا هم تراز نیستن...!
موقعی هم که ساسکه برگشت دهکدش دیدیم که ایتاچی وایساده بالا سر فوگاکو که اگر بدل بود باید چهرش تغییر میکرد تا اون موقع !
این مورد جدا به نظر من غیر معقوله!
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)