علی جان توضیحات شما در سطح المپیکه من که خیلی استفاده کردم![]()
علی جان توضیحات شما در سطح المپیکه من که خیلی استفاده کردم![]()
سلام
1- بین دوربینهای SLR-Like تا سقف 500 تومن کدوم یکی از مدلها از همه بهتره؟
2- این HX1 تو ایران اومده؟ قیمتش چنده؟
3- یک سوال دیگه canon sx200 چه معایبی داره؟ من امروز قیمت کردم، 440 تومن با گارانتی طنین، خوبه؟ گارانتیش معتبره؟
ممنون
Last edited by hrhgroup; 28-04-2009 at 19:03.
سلام
من یه جایی قیمت کردم تلفنی hx1گفتن 590000تومن حالا نمی دونم می ارزه یا نه
واردات غیر رسمی؟بدون گارانتی؟نه نمی ارزه.خیلی قیمت بالاس.شرکت بازرگانی بیاره ارزونتر از اینا میشه.
سلام
یک دوربین 50d کنن 15 مگاپیکسل با گارانتی نورنگار و بیمه بدنه و سرقت سامان بفروش میرسد-بسیار تمیز و نو- تقریبا 90 تا عکس باهاش گرفته شده
گارانتی اش هم از تاریخ 1388/2/3 هست بمدت 15 ماه- یعنی تنها 4 روزه خریدمش-
دوستان این دوربین بسیار عالیه و اگه مشکل مالی برام پیش نمیومد اصلا قصد فروشش رو ندارم
اونهایی که میخوان پست خصوصی بدن تا راجع بهش صحبت کنیم
سلام دوست عزیز.در خواستتو در بخش خرید و فروش سایت عکاسی مطرح کن اونجا حرفه ای ها هستن بهتر نتیجه میگیری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان و اساتيد.اگر كسي از دوستان قيمت به روز و آدرس دقيق فروشگاهي كه بشه fz28 رو تو تهران تهيه كرد بگه ممنون مي شم.البته بنده پريروز جمهوري بودم كه قيمت چند مدل دوربين عكاسي از جمله ...canon , sony,nikon رو جويا شدم كه با قيمتهايي كه از قبل داشتم اختلاف زيادي داشت!! حالا آپديت من تاخيري بوده و يا تو مدلهاي خاصي افزايش قيمت داشتيم؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.![]()
اساتید نظرتون در مورد عکسهای این سایت
چیه بعضی عکسهاتش خیلی جالبه مثلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
280 پاساژ بزرگمهر بغل علاالدین توی جمهوری
سلام
واقعا 280؟ به من 390 قيمت دادنساخت ژاپن؟ اگه 280 باشه واقعا مي ارزه.[quote=cuteetuc;3733992]با سلام خدمت دوستان و اساتيد.اگر كسي از دوستان قيمت به روز و آدرس دقيق فروشگاهي كه بشه fz28 رو تو تهران تهيه كرد بگه ممنون مي شم.البته بنده پريروز جمهوري بودم كه قيمت چند مدل دوربين عكاسي از جمله ...canon , sony,nikon رو جويا شدم كه با قيمتهايي كه از قبل داشتم اختلاف زيادي داشت!! حالا آپديت من تاخيري بوده و يا تو مدلهاي خاصي افزايش قيمت داشتيم؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.[/quote]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)