ای بابا عجب گیری کردیما پس تو 3 تا دی وی دی چی بوده ما که همه رو از اینترنت می گیریم
یکی این فایل s310.arc رو بزاره اقا همه ی فایل هایی که نیازه واسه بازی رو بزارید یه دفعه دانلود کنیم خیالمون راحت بشه
دهنم سرویس شد
چه وعضشه بابا
ای بابا عجب گیری کردیما پس تو 3 تا دی وی دی چی بوده ما که همه رو از اینترنت می گیریم
یکی این فایل s310.arc رو بزاره اقا همه ی فایل هایی که نیازه واسه بازی رو بزارید یه دفعه دانلود کنیم خیالمون راحت بشه
دهنم سرویس شد
چه وعضشه بابا
من صدای اینارو ندارم حرف میزنن صداشون نمیاد ، صدای همی چیز میاد جز این . چیکارش کنم ؟
من بالاخره تمومش کردم . این وسکر هم که پوست ما رو کند تا بالاخره نابود شد.
غیر از ترسی که در این نسخه نبود و دوستان هم بهش اشاره کردند من عاشق آهنگ های قشنگ بازی بودم که کلا حال و هوای دیگه ای داشت در صورتی که تو این نسخه و نسخه قبلی اکشن شده و همچنین نسخه های اولیه داستان پیچیده تر و درگیری عاطفی بیشتری بین کاراکتر ها داشت که تو نسخه جدید خبری نبود.
اون اقایی که فایل s312 رو میخواست از امضا من دانلود کنه
ولی بهتره کخ نسخه 2 دی وی دی بازی رو بگیرین خیلی بهتره چون حدود 100 تا فایل کم داره نسخه boys team
راست می گی ؟
یعنی 300 mg ما باید دانلود کنیم ؟
وقتی می خواستم بخرم گفتم این بازی 2 تا DVD ه یارو گفت نه این ورژن سالم این بازی ه و هیچ ی کم نداره
این بازی VGَA ش چیه ؟
اگه 100 تا فایل باید دانلود کنیم باید دیگه بی خیال این بازی شد
براي اينكه سوده بيشتر كنه اينو گفته ! وگرنه فقط 2 دي وي دي سالم هست و مشكل نداره من الان رسيدم چپتر 4 وسطاشم :ديراست می گی ؟
یعنی 300 mg ما باید دانلود کنیم ؟
وقتی می خواستم بخرم گفتم این بازی 2 تا DVD ه یارو گفت نه این ورژن سالم این بازی ه و هیچ ی کم نداره
این بازی VGَA ش چیه ؟
اگه 100 تا فایل باید دانلود کنیم باید دیگه بی خیال این بازی شد
فك كنم مشكل نداره ! شما هم برو 2 دي وي دي رو بخر ! بس اين داستانش باحاله من دارم ميرم ! ببينم اخرش چي ميشه !
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم...:
1-منو اصلي انگليسيه ولي بقيه جاها ژاپني(شايدم چيني :دي)اينو چطور درست كنم؟
2-همون اوايل بازي وقتي كه هرچي زامبي و اون جلاده مياد سراغم تمام تير هام تموم ميشه كسي ميدونه چطوري با مشت و لگد يا چاقو ضربه بزنم؟؟؟
ممنون
منم اینجا گیر کردم!
هر چی آپرکات میزنم بهش نمیمیره آخرش یا من یا شوا میمیریم
باید برگردی یه در پشتته زود برو تو و تیر تو حروم نکن
بچه ها من Resident Evil 5 رو تازه خریدم ولی مشکل اینجاست که زبانش ژاپنیه حالا راهی برای عوض کردن زبانش هست!
تو رو خدا کمک کنید اصلا با این زبان ژاپنی هیچی سرمون نمیشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)