اتوو چرا ؟؟؟
اتوو چرا ؟؟؟
سلام به همه دوستان.........بخصوص وحید و احمد که الان اینجا هستند........
می گم حیف شد ویا برد........
این دیوید کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قرار شد به همون یه کارت اینترنت 10 ساعته بده........![]()
بازم سر حرف خودتون نموندین......
عیبی نداره.....
من میرم و بعد نیمه اول برمی گردم...........
ای چارلی کجا کجا ----یه لحظه بیا بیا
معذرت مقدمات جشن هستش ولی خدایشش خیلی این والنسیا مسخره هست ها و یا اینکه این بارسا خیلی عصبی و داغون هستش و به ما چه این بازی رو ایشالا میبریم و دیگه کاری به این کارا نداریم ....
اتوو چون 5 کارته شده نمیتونه که تو بازی با رئال در چهارشنبه شب بازی کنه.....(فردوسی پور گفت)
نیمه اول هم تموم دیگه......بیاید.......................... ................................
برو بچ یه وقت فکر نکنن من زدم زیر حرفم
چارلی جان و بچه های این کلوپ پیغام خصوصی بزنن تا 10 ساعت اینترنتو بگیرن
ایول دیوید جان..............
ولی میگم شما باید پیغام خصوصی بدید.............
در ضمن من یه وقط نخواستم خدایه ناکرده به شما توهین کنم......چون چند روز نبودی گفتم............
میگم چه بازی بیخودی بودها................مگه روبینهو هم مصدومه که بیرونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم این تماشاگرای نامرد هم بازم خواستند ایکرو مصدوم کنند.....................
ای بابا پس کجایین شماها ؟؟؟؟
میگم عجب بازی خنکی بود و عجب بد بازی میکردند بچها واقعآ که از اونا بعیده همچین بازیکردن و باز هم نکته اینه که چقدر این شوستر ----هست که باز هم روبی رو نیاورده و تیم اینجوری داره بازی میکنه شاید نبود گوتی هم خیلی تو بازی احساس شد ..
راستی بچها چرا اینقدر ما خشن شدیم ها؟؟؟؟؟
چرا کاناوارو رو اخراج کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چارلیز من به این خاطر گفتم بچه ها پیغام بزنن - چون بعضی از بچه ها مثل احمد تهران نیست- و کسی دیوانه نیست به خاطر 10 ساعت اینترنت از شهرستان به تهران وصل شه-
به هر امید وارم ناراحت نشی ما کوچیکتیم
کاناوارو هم اخراج شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)