قبلا بچه ها میزدن یه سری بازی ها رو که از کدوم شبکه ماهواره پخش میشه ولی خب یه مدته قطع شده
قبلا بچه ها میزدن یه سری بازی ها رو که از کدوم شبکه ماهواره پخش میشه ولی خب یه مدته قطع شده
بایرن 2-2 هوفنهایم
هانوفر 0-5 ولفسبورگ !!!
هفته آخر:
ولفسبورگ - وردربرمن
بایرن مونیخ - اشتوتگارت
با توجه به تفاضل گل ولفسبورگ و بایرن ( 35 و 28 ) فقط در صورتی بایرن قهرمان میشه که اشتوتگارتو ببره و ولفسبورگ ببازه.....
بازي از دوبي اسپورت يك پخش شد.
راستش من كه اين روزها ديگه روزهاي اخرمه. از بقيه هم كه بخاري بلند نميشه. فقط ياد دارن بيان اينجا براي برد تيم تبريك بگن وبراي باخت تيم هم تسليت بگن و خداحافظ!
شرايط براي بايرن خيلي سخت شد. ولفسبورگ كه قهرمانيش99 درصد قطعي شد. الان بايرن واشتوتگارت 64 امتيازين و هرتا 63 امتيازيه. احتمال اين وجود داره كه بازي با اشتوتگارت رو ببازيم و از اون ور هم هرتا به احتمال 100 درصد كارلسروهه سقوط كرده به دسته پايين تر رو ببره و بايرن بره جام يوفا!!!
![]()
زیاد هم ناامید نباشید
اگه وردبرمن جوانمردانه بازی کنه راحت این ولفسبورگ رو میزنه
من که هیچ وقت اون قهرمانی بایرن در وقتهای اضافه رو که به همراه هیتسفلد اورد رو یادم نمیره همون بازی که در دقیقه 92 هامبورگ رو زد و از اون ور هم شالکه قهرمانی رو از دست داد و بایرن قهرمان شد
زیاد هم ناامید نباشید
اگه وردبرمن جوانمردانه بازی کنه راحت این ولفسبورگ رو میزنه
من که هیچ وقت اون قهرمانی بایرن در وقتهای اضافه رو که به همراه هیتسفلد اورد رو یادم نمیره همون بازی که در دقیقه 92 گلی به هامبورگ زد و از اون ور هم شالکه قهرمانی رو از دست داد و بایرن قهرمان شد
جام یوفا که نمیرن دیگه(البته خدا کنه)
شاید دیدی مثه همین لیگ خودمون بایرن اومد قهرمان شد!
خیلی به برمن امید دارم!
آخ اگه بایرن قهرمان بشه!
انشالله که قهرمان میشه
هافنهایم لامصب بدزمانی افتاد رو دور
تا 2-3تا بازی قبل ما همه رو یا میباخت یا مساوی کرد
ولی نزدیک ما که رسیدن دوباره شیر شدن
برمن فینالیست جام یوفا هستش
مسلما میزنه ولفسبورگ بی تجربه رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)