تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 356 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

سوال دیگر آیا میشود در ماشین بجای بنزین از مواد قویتر مثل نیترو گلیسیرین استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه rshr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ديار مهر

6

سوال دیگر آیا میشود در ماشین بجای بنزین از مواد قویتر مثل نیترو گلیسیرین استفاده کرد؟
    نه حسن! خیلی خطناکه حسن!
    ممکمه همه بریم رو هوا!

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

قیمت ***** ناچیزه . از 10 تومن داره تا 200 هزار تومن

شمع های خوب درجه یک هم اگه اصلش رو گیر بیاری حدود 60 تومن برات آب میخوره.

شمع 3 پلاتینه یا بیشتر قطعا به دلیل اینکه از قدرت جرقه زنی بیشتری برای انفجار مخلوط درون اتاقک انفجار برخورداره قطعا در انفجار های متوالی از مزیت بیشتری برخورداره اما نکته اینجاست زمانی این شمع ها بیشترین بازده خودشون رو نشون میدن که رو یه ماشین با حجم بالا و توان مناسب نصب بشن .مثلا اگه رو ماکسیما یکی از این 65 تومنی های بوش رو ببندی که 4 پلاتینه هست همه ماکسیما های دیگه رو رنده میکنه . اما اگه رو 405 ببندی هیچ فرقی با اونای دیگه نداره مگه اینکه از همون مارک بوش اصلی استفاده کرده باشی .

پیشنهاد من :

برای پراید شمع 2 زمانه
    انواع پژو 2 زمانه و موتور هخای 16 سوپاپ 3 زمانه
    زانتیا - مزدا و همرده اونها 3 زمانه
    سری 6سیلندر ها و بالای 2000 سی سی ها 4 زمانه

میتونه به بهترین بازده برسه .
    نامبر جان منظورت از 2 زمانه همون 2 پلاتینه هست

من می خوام یه دستی کوچیک از همین اینهای که گفتم بکشم و می خوام حسابی جواب گو باشم و اینکه چند مدل برای 405 معرفی کن که برم ببندم البته قیمت هم بده ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میشه کمی راجع به زمان شمعها توضیح دهید شمع دوزمانه یعنی شمعی که در دو زمان عمل می کند؟

اگه یه کوچولو انگلیسی بلد باشی این هر نوع سوال در مورد شمع رو برات حل میکنه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا درمورد اطاقک انفجار نیز کمی توضیح دهید.
    اتاقک انفجار جاییه که مخلوط هوا و بنزین به نسبت خاصی با هم مخلوط میشن و پس از تراکم نسبتا بالا با جرقه شمع منفجر میشه و انرژی حاصل از اون باعث به حرکت در آوردن میل لنگ ها میشه . ( بع عبارتی فضای داخل سیلندر)

طبیعتا برای استفاده از هر نوع سوخت نیاز به بهینه سازی اجزای موتور لازمه که به عبارتی میشه اسمش رو همون تیونینگ گذاشت . هر سوخت بسته به پیوند های شیمیایی که در اون به کار رفته از انرژی احتراق خاصی برخورداره که میزان اون انرژی با حرکت میل لنگ ها یه نسبت مستقیمی داره . هر چند در بحث سوخت ها باید چند پارامکتر دیگه رو هم در نظر گرفت که مهمترین اونها دمای احتراق هست . که هر چی دمای احتراق پایین تر باشه دمای کل اتاقک انفجار هم پایین میاد و در نتیجه از احتراق مخرب خودرو جلوگیری میشه . از پارامتر های دیگه داشتن لغزندگی یا به عبارتی سر بودن کافی سوخت خیلی مهمه تا اجزای موتور دچار فرسایش نشند و چندین عامل دیگه .

وقتی شما به عنوان مثال جای بنزین در یک خودروی استاندارد کارخانه از نیترومتان که در حدرو 3 برابر بنزین انرژی داره استفاده کنید مسلما میل لنگ ماشین میبره سیلندر و پیستون هم اسیب 100% میبینند و به عبارتی موتور میترکه . پس باید وقتی از سوختی جز سوخت استاندارد استفاده میشه از اجزای موتوری دیگری که متناسب با انرزی سوخت جدید به سوخت قبل از اجزای جدید استفاده بشه که بهینه سازی کافی بر روی اونها انجام شده باشه .

اما در مورد سوخت و انواع سوخت و خیلی چیزای مرتبط با اون بحث های زیادی انجام گرفته . میتونی آدرس سایتی که در امضای من قرار داره رو اجرا کنی و در قسمت دنیای اتومبیل اون سایت خیلی مسائل در موردش صحبت شده .

در ضمن به یه نسبت مشخص و کم میتونی از انواع سوخت ها به عنوان سوخت کمکی با بنزین استفاده کنی مثلا بنزین و الکل به نسبت 50 50 یا بنزین و نیترو متان که در یک باک بنزین 20 سی سی نیترو متان و ...

بعد در مسابقات من یک سمند دیدم که خوب نظرم را جلب کرد و منم دلم خواست که در مسابقات شرکت کنم اما نمی دونم چه ماشینی مناسبه میشه کمی راهنماییم کنید
    سوال دوم اینکه ماشینو از کجا می تونم بخرم نمایشگاه آشنا سراغ دارید؟
    قطعا ماشین هایی که در مسابقات شرکت میکنند برای همون کار فقط جمع و setup شدن . پس طبیعیه که با ماشین داخل شهری خیلی فرق دارن ./ میتونی از عبدل آباد تهیه کنی !!!!!

----------------------

موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نامبر جان منظورت از 2 زمانه همون 2 پلاتینه هست

من می خوام یه دستی کوچیک از همین اینهای که گفتم بکشم و می خوام حسابی جواب گو باشم و اینکه چند مدل برای 405 معرفی کن که برم ببندم البته قیمت هم بده ممنون
    مدل هایی که من پیشنهاد میکنم :

beru که المانیه و یه دست 4 زمانش حدود 15 تومن آب میخوره . ( قیمت متوسط اینه )
    4 زمانه ultra x هم خوب جواب میده رو 1800 ها . مخصوصا در شتاب ثانویه./ قیمت ندارم .

مترک بوش هم هست که بعید بدونم گیر بیاد و اگه اصل باشه حدود 50 باید شده باشه الان

در ضمن اصطلاح 2 زمانه یا 3 زمانه یا ... یه اصطلاحه میکانیکیه که مکانیک ها بیشتر استفاده میکنن !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط matin_haeri
    دوست عزیز این .در ضمن داچیا با Logan در مسابقات WRC شرکت می کنه.

سلام
    آقا من کل این تاپیکو خوندم ظاهرا شما در مورد پیست مسابقات و... اطلاعاتی دارید
    آیا در ایران پیست خوبی داریم؟
    برای شرکت در مسابقات خارجی چی لازم دازیم یکی می گفت داشتن تافل اجباریست.مرسی
    ضمنا آقا حمید مسابقات wc در کجا برگزار می شود و اصلا چی هست؟چقدر هزینه دارد؟و آیا هیجان لازم را دارد که آدم وقتش را برای اینجور مسابقات بگذارد؟

-----------------------
    جناب حائری از دوستان و سروران ما هستند که دیگه به این تاپیک نمیان و اقای حمید خان هم از بزرگان و غول های تیونینگ هستند که ایشون هم خیلی وقته ما رو ترک کردن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

اگه یه کوچولو انگلیسی بلد باشی این هر نوع سوال در مورد شمع رو برات حل میکنه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سهيل جون، Error 404 (File not Found)!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سهيل جون، Error 404 (File not Found)!

اره الان چک کردم همین ارور رو داد . خوب این یه لینک از سایت شرکت beru بوده که از بهترین تولید کنندگان شمع در دنیاست . میتونین به Home page اون سایت برید و اطلاعات کلی در مورد نحوه زمان بندی شمع ها بدست بیارین . حالا من بگردم اگه چیزه را دست تری داشتم میزارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه graphmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بیابون

پيش فرض

آقای نامبر 1 شما آخرشی!!!
    ممنون.

در آغاز فعالیت kourosh-ma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بسیار جالب بود اما عبدل آباد چه ماشینی بگیرم که مناسب باشه
    اونجا آشنا دارید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •