◙
◙
نه حسن! خیلی خطناکه حسن!
ممکمه همه بریم رو هوا!
![]()
نامبر جان منظورت از 2 زمانه همون 2 پلاتینه هست
من می خوام یه دستی کوچیک از همین اینهای که گفتم بکشم و می خوام حسابی جواب گو باشم و اینکه چند مدل برای 405 معرفی کن که برم ببندم البته قیمت هم بده ممنون
اگه یه کوچولو انگلیسی بلد باشی این هر نوع سوال در مورد شمع رو برات حل میکنه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداتاقک انفجار جاییه که مخلوط هوا و بنزین به نسبت خاصی با هم مخلوط میشن و پس از تراکم نسبتا بالا با جرقه شمع منفجر میشه و انرژی حاصل از اون باعث به حرکت در آوردن میل لنگ ها میشه . ( بع عبارتی فضای داخل سیلندر)
طبیعتا برای استفاده از هر نوع سوخت نیاز به بهینه سازی اجزای موتور لازمه که به عبارتی میشه اسمش رو همون تیونینگ گذاشت . هر سوخت بسته به پیوند های شیمیایی که در اون به کار رفته از انرژی احتراق خاصی برخورداره که میزان اون انرژی با حرکت میل لنگ ها یه نسبت مستقیمی داره . هر چند در بحث سوخت ها باید چند پارامکتر دیگه رو هم در نظر گرفت که مهمترین اونها دمای احتراق هست . که هر چی دمای احتراق پایین تر باشه دمای کل اتاقک انفجار هم پایین میاد و در نتیجه از احتراق مخرب خودرو جلوگیری میشه . از پارامتر های دیگه داشتن لغزندگی یا به عبارتی سر بودن کافی سوخت خیلی مهمه تا اجزای موتور دچار فرسایش نشند و چندین عامل دیگه .
وقتی شما به عنوان مثال جای بنزین در یک خودروی استاندارد کارخانه از نیترومتان که در حدرو 3 برابر بنزین انرژی داره استفاده کنید مسلما میل لنگ ماشین میبره سیلندر و پیستون هم اسیب 100% میبینند و به عبارتی موتور میترکه . پس باید وقتی از سوختی جز سوخت استاندارد استفاده میشه از اجزای موتوری دیگری که متناسب با انرزی سوخت جدید به سوخت قبل از اجزای جدید استفاده بشه که بهینه سازی کافی بر روی اونها انجام شده باشه .
اما در مورد سوخت و انواع سوخت و خیلی چیزای مرتبط با اون بحث های زیادی انجام گرفته . میتونی آدرس سایتی که در امضای من قرار داره رو اجرا کنی و در قسمت دنیای اتومبیل اون سایت خیلی مسائل در موردش صحبت شده .
در ضمن به یه نسبت مشخص و کم میتونی از انواع سوخت ها به عنوان سوخت کمکی با بنزین استفاده کنی مثلا بنزین و الکل به نسبت 50 50 یا بنزین و نیترو متان که در یک باک بنزین 20 سی سی نیترو متان و ...
قطعا ماشین هایی که در مسابقات شرکت میکنند برای همون کار فقط جمع و setup شدن . پس طبیعیه که با ماشین داخل شهری خیلی فرق دارن ./ میتونی از عبدل آباد تهیه کنی !!!!!
----------------------
موفق باشی
مدل هایی که من پیشنهاد میکنم :
beru که المانیه و یه دست 4 زمانش حدود 15 تومن آب میخوره . ( قیمت متوسط اینه )
4 زمانه ultra x هم خوب جواب میده رو 1800 ها . مخصوصا در شتاب ثانویه./ قیمت ندارم .
مترک بوش هم هست که بعید بدونم گیر بیاد و اگه اصل باشه حدود 50 باید شده باشه الان
در ضمن اصطلاح 2 زمانه یا 3 زمانه یا ... یه اصطلاحه میکانیکیه که مکانیک ها بیشتر استفاده میکنن !![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط matin_haeri
دوست عزیز این .در ضمن داچیا با Logan در مسابقات WRC شرکت می کنه.
سلام
آقا من کل این تاپیکو خوندم ظاهرا شما در مورد پیست مسابقات و... اطلاعاتی دارید
آیا در ایران پیست خوبی داریم؟
برای شرکت در مسابقات خارجی چی لازم دازیم یکی می گفت داشتن تافل اجباریست.مرسی
ضمنا آقا حمید مسابقات wc در کجا برگزار می شود و اصلا چی هست؟چقدر هزینه دارد؟و آیا هیجان لازم را دارد که آدم وقتش را برای اینجور مسابقات بگذارد؟
-----------------------
جناب حائری از دوستان و سروران ما هستند که دیگه به این تاپیک نمیان و اقای حمید خان هم از بزرگان و غول های تیونینگ هستند که ایشون هم خیلی وقته ما رو ترک کردن![]()
سهيل جون، Error 404 (File not Found)!
◙
اره الان چک کردم همین ارور رو داد . خوب این یه لینک از سایت شرکت beru بوده که از بهترین تولید کنندگان شمع در دنیاست . میتونین به Home page اون سایت برید و اطلاعات کلی در مورد نحوه زمان بندی شمع ها بدست بیارین . حالا من بگردم اگه چیزه را دست تری داشتم میزارم .
آقای نامبر 1 شما آخرشی!!!
ممنون.
بسیار جالب بود اما عبدل آباد چه ماشینی بگیرم که مناسب باشه
اونجا آشنا دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)