سلام. یه سوال. من یه فایل دارم که سه تا ستون داره . ستون اول کد شعب هست . ستون دوم کد حساب هست و ستون سوم مبلغ. حالا میخوام از یه فایل دیگه تو این فایل بگرده مثلا اگر ستون اول 21 باشه و ستون دوم 102 ، مقدار ستون سوم که مبلغش است رو اینجا بنویسه .؟؟
سلام. یه سوال. من یه فایل دارم که سه تا ستون داره . ستون اول کد شعب هست . ستون دوم کد حساب هست و ستون سوم مبلغ. حالا میخوام از یه فایل دیگه تو این فایل بگرده مثلا اگر ستون اول 21 باشه و ستون دوم 102 ، مقدار ستون سوم که مبلغش است رو اینجا بنویسه .؟؟
با سلام
درسته..همین فرموله...میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ مثلا چطوری برای شیتهای بیشتر نوشت و با هم جمع کنیم؟
متشکرم
لطفا یکی هم این سوال من را جواب بدهد.
با تشکر
گزینه اول اگه انتخاب کنی و رمز بذاری دیگه نمی شه به فایلت شیت اضافه کنی یا اسم شیتها رو عوض کنی
گزینه های بعدی رو هم من امتحان کردم میخواد یه چیزی رو دانلود کنه من که متوجه نشدم!!!!!!!
در مورد برداشتن رمز هم همون روش قبلیه که گفتم کمی دقت کنی حل میشه فقط بعد از اینکه رمز رو وارد کردی و فیال باز شد باید سیو کنی تا رمز از بین بره برای اطمینان یک بار این کار رو انجام بده فایل رو سیو کن و ببند و دوباره اجرا کن ببین چی میشه
چون این سلولهایی که گفتی با هم در ارتباط هستن (a3,a4) و هر وقت یکی تغییر کنه دیگری هم تغییر میکنه نمی شه این چیزی که شما میخوین رو بدست آورد مگر اینکه شما یه سلول دیگه بذاری و هر وقت عددی رو در a3بدست اوردی رو خودت اونجا وارد کنی تا اون عدد ثابت بشه و بعد اون عمل تغیرات رو بخوای به این شکل
a1=4
a2=7
a3=11(a1+a2
حالا شما میتونید در a4 بنویسی 11 به صورت دستی
a5=a3-a4
و هر وقت به a1,a2 عدد بدی باید a4 رو دستی وارد کنی
از این قسمت میتونی هر قدر بخوای صفر بذاری یا برداری این صفرها هیچ تاثیری تو اعمال ریاضی ندارن
باز هم ایول به شما که یک جواب دادی عزیز
ببین عزیز اگر قرار بر این باشد که خودم بنویسم که هیچ زمان دیگه به حل همچین مساله ای نیاز ندارم چرا که خودم همیشه متوجه تغییر هستم. در واقع خود شما جای من باش که با یک فایل با حداقل 200 sheet کار می کنی که تمامی این ها به اشکال مختلف به هم مرتبط می باشند حال در این بین با فرمول ها و محاسبات و مقادیر بسیاری رو به رو هستی که در این بین برایت بسیار مهم هستش که مقدار تغییر هر مقدار که به هر شکل بدست آمده است تغییر حاصله آن را چه به صورت افزایش یا چه به صورت کاهش در یک سلول دیگر نمایش داده شود. حال خود شما فکر کن که آیا حقیقتا انجام همچین کاری شدنی است.
من یک احتمال قوی میدهم که به طور حتم راه حلی باید برایش وجود داشته باشد ولی گفتم چون خودم دوره ای از اکسل ندیدم نمیدانم که چه باید انجام بدهم و سعی کردم که با یک مثال ساده سوال خودم را پرسیده باشم.
حتی از برای همین محاسبه رشد یا زوال اگر بدانم برنامه ای باشد که بتواند عملکرد دیتابیس-محاسبانی-برنامه نویسی را انجام بدهد و بتواند همین رشد و زوال را هم محاسبه نمایم قبول می کنم و حاضر می شوم که تمامی سیستم کاریم با اکسل را به آن برنامه انتقال بدهم هرچند هم که برایم سخت باشد.
ولی با این حال دوست عزیز حدس می زنم که انجام همچین محاسبه ای در اکسل قابل انجام هستش. یعنی زمانی که اکسل با آن همه فرمول و تابع و توانایی برنامه نویسی و انعطاف پذیری بالایی که دارد نتواند که همچین محاسبه ی رایح و ساده را انجام بدهد هم بهتر هست که برای همیشه بی خیالش شد ولی من میگم این طوری نیست و به طور حتم راه حلی برایش وجود دارد.
ببین دوست عزیز من قبلا هم با یک مساله ای دیگه در اکسل رو به رو بودم که دوست دیگری مثل شما میگفتند که انجامش غیر ممکن است ولی بعدها به هر شکلی راه حلش را پیدا کردم و مساله اش هم این بود که میخواستم از برای هر sheet آخرین تاریخ اصلاح و تغییر اطلاعات در sheet در یک سلول نمایش داده شود. چیزی شبیه Last Modified Date&Time که از برای هر فایل در property آن نمایش داده می شود. که یک بار هم یک دوست دیگری زمانی که مساله را برایش گفتم تصور می کرد که من میخواهم به شکل اتوماتیک دستور NOW در یک سلول اجرا شود که یک جورایی درست بود ولی نه به این رسوایی. یعنی در واقع میخواستم که اگر حقیقتا تغییری در sheet ایجاد شد این دستور NOW هم اجرا شود و ثابت بماند که بعد بتوانم از این تاریخ ثبت شده برای مقایسه با تاریخ ثبت شده سایر sheet ها استفاده نمایم.
Last edited by esilovexp; 03-08-2011 at 11:27.
در مورد بخش اول راهنمایی کرده بودند
در مورد این بخش که سوال داشتی چرا بازم رمز خواست
ببین دوست عزیز وقتی شما رمزگذاری کرده ای نباید Protect sheet رو ببینی بلکه باید Unprotect sheet رو ببینی!
در Unprotect sheet رمز رو بزن و سیو کن دیگه رمز نمی خواد
اين فرمول از سه بخش تشكيل شده است
قسمت اول (range) : مربوط به ناحيه ايست كه مورد جستجو قرار مي گيرد (كدهاي مشتريان)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دوم (criteria) : كد مشتري مورد نظر شما مي باشد
قسمت سوم (Sum-range) : مربوط به ناحيه ايست كه جمع زده مي شود (مبالغ فروش)
به عنوان مثال اگر شما دوازده شيت S1 .. S12 داشته باشيد كه در هر شيت ستون A كد مشتري و ستون B مبلغ فروش باشد و در يك شيت ديگر در سل A1 كد مشتري مورد نظر شما باشد مقدار سل B1 (مقدار فروش به يك مشتري در ماه اول) برابر فرمول زير است:
مقادير سلهاي B2 .. B12 مانند فرمول بالا است با اين تفاوت كه شيت مرجع از S1 به S2 , ... تغيير مي كندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در نهايت در سل A2 مي توان مجموع سلهاي B1:B12 را قرار داد
حال با تغيير شماره مشتري در سل A1 مبلغ خريد وي در طول سال در سل A2 و خريد وي در هر ماه در سلهاي B1:B12 نشان داده مي شود
در اکسل2007 نمودار رگرسیونی رسم کرده ام مبدا مختصات نمودار درسمت راست قرار دارد چگونه آنرا به سمت چپ منتقل کنم؟ باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)