تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 524 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. یه سوال. من یه فایل دارم که سه تا ستون داره . ستون اول کد شعب هست . ستون دوم کد حساب هست و ستون سوم مبلغ. حالا میخوام از یه فایل دیگه تو این فایل بگرده مثلا اگر ستون اول 21 باشه و ستون دوم 102 ، مقدار ستون سوم که مبلغش است رو اینجا بنویسه .؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فكر كنم از تابع sumif بتوانيد استفاده كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين فرمول را ميتوانيد براي 12 شيت بنويسيد و حاصل را با هم جمع كنيد
    با سلام
    درسته..همین فرموله...میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ مثلا چطوری برای شیتهای بیشتر نوشت و با هم جمع کنیم؟

متشکرم

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام سلام سلام سلام
    به همه دوستان سلام
    من تازه این تاپیک را پیدا کردم و یک جورایی خوشحالم که با یک جمع اکسل دوست آشنا شدم

دوستان یک مساله ای را در اکسل دارم که به نظرم مساله ای ساده هستش ولی چون من برای اکسل دوره ای ندیدم و تازه کار هستم نمیدونم که چکارش کنم. ممنون میشم به من کمک کنید.
    فقط امیدوارم که آنچه که در ذهن دارم را به شما عزیزان گفته باشم.

فرض میگیریم که در سلول های زیر مقادیر زیر را داریم:
    A1= 4
    A2= 7
    و برای سلول A3 فرمول جمع مقادیر سلول های A1 و A2 را داریم که هر زمان مقادیر A1 و یا A2 تغییر می کند مقدار A3 هم تغییر می کند بنابراین برای سلول A3 به صورت زیر داریم:
    A3 = A1+A2
    که به طور حتم عزیزان متوجه هستند که در سلول A3 فقط عدد نمایش داده می شوند که همان حاصل جمع سلول های A1 و A2 می باشد. (دوستان واقعا شرمندم که این را میگم. فقط این را به حساب ناشی گری من بزارین و گرنه میدونم که این مطلب هم گفتنش مضحک می باشد)
    حال با توجه به مقادیر فرضی A1 و A2 مقدار 11 را در سلول A3 داریم.

حال مساله اصلی بعد از این هستش که یک سلول A4 را هم در نظر میگیرم از برای اینکه هر زمان که مقدار A3 تغییر کرده بتواند میزان تغییر حاصله در سلول A3 را نمایش بدهد. یعنی مقدار A3 چه کم شود و چه زیاد شود این کم یا زیاد شدن در سلول A4 نشان داده می شود.

حال من میخوام که همین کم یا زیاد شدن (یعنی در واقع تغییر) مقدار A3 به طور اتوماتیک در سلول A4 نمایش داده شود.

با تشکر از همه دوستان
    لطفا یکی هم این سوال من را جواب بدهد.
    با تشکر

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

protect sheet اون گزینه اول اول هست protect worksheet and contenct برای چیه

قسمت دوم توضیحات مربوط به protect sheet بود یا workbook

گزینه های پنجره workbook را هم می گویید

در مورد برداشتن رمز یک فایل وقتی رمز رو هم داریم توضیح بدهید مرسی
    گزینه اول اگه انتخاب کنی و رمز بذاری دیگه نمی شه به فایلت شیت اضافه کنی یا اسم شیتها رو عوض کنی
    گزینه های بعدی رو هم من امتحان کردم میخواد یه چیزی رو دانلود کنه من که متوجه نشدم!!!!!!!
    در مورد برداشتن رمز هم همون روش قبلیه که گفتم کمی دقت کنی حل میشه فقط بعد از اینکه رمز رو وارد کردی و فیال باز شد باید سیو کنی تا رمز از بین بره برای اطمینان یک بار این کار رو انجام بده فایل رو سیو کن و ببند و دوباره اجرا کن ببین چی میشه

5. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام سلام سلام سلام
    به همه دوستان سلام
    من تازه این تاپیک را پیدا کردم و یک جورایی خوشحالم که با یک جمع اکسل دوست آشنا شدم

دوستان یک مساله ای را در اکسل دارم که به نظرم مساله ای ساده هستش ولی چون من برای اکسل دوره ای ندیدم و تازه کار هستم نمیدونم که چکارش کنم. ممنون میشم به من کمک کنید.
    فقط امیدوارم که آنچه که در ذهن دارم را به شما عزیزان گفته باشم.

فرض میگیریم که در سلول های زیر مقادیر زیر را داریم:
    A1= 4
    A2= 7
    و برای سلول A3 فرمول جمع مقادیر سلول های A1 و A2 را داریم که هر زمان مقادیر A1 و یا A2 تغییر می کند مقدار A3 هم تغییر می کند بنابراین برای سلول A3 به صورت زیر داریم:
    A3 = A1+A2
    که به طور حتم عزیزان متوجه هستند که در سلول A3 فقط عدد نمایش داده می شوند که همان حاصل جمع سلول های A1 و A2 می باشد. (دوستان واقعا شرمندم که این را میگم. فقط این را به حساب ناشی گری من بزارین و گرنه میدونم که این مطلب هم گفتنش مضحک می باشد)
    حال با توجه به مقادیر فرضی A1 و A2 مقدار 11 را در سلول A3 داریم.

حال مساله اصلی بعد از این هستش که یک سلول A4 را هم در نظر میگیرم از برای اینکه هر زمان که مقدار A3 تغییر کرده بتواند میزان تغییر حاصله در سلول A3 را نمایش بدهد. یعنی مقدار A3 چه کم شود و چه زیاد شود این کم یا زیاد شدن در سلول A4 نشان داده می شود.

حال من میخوام که همین کم یا زیاد شدن (یعنی در واقع تغییر) مقدار A3 به طور اتوماتیک در سلول A4 نمایش داده شود.

با تشکر از همه دوستان
    چون این سلولهایی که گفتی با هم در ارتباط هستن (a3,a4) و هر وقت یکی تغییر کنه دیگری هم تغییر میکنه نمی شه این چیزی که شما میخوین رو بدست آورد مگر اینکه شما یه سلول دیگه بذاری و هر وقت عددی رو در a3‌بدست اوردی رو خودت اونجا وارد کنی تا اون عدد ثابت بشه و بعد اون عمل تغیرات رو بخوای به این شکل
    a1=4
    a2=7
    a3=11(a1+a2
    حالا شما میتونید در a4 بنویسی 11 به صورت دستی
    a5=a3-a4
    و هر وقت به a1,a2 عدد بدی باید a4 رو دستی وارد کنی

7. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

چرا اینجوریه

یه موقعی اینجوریه

یه موقعی هم

خودش صفر می گذارد یا یکی یا دوتا
    مثلا 130.1 را می نویسد 130.10 یا

594 اصلاً هیچ ممیز و نقطه ای ندارد می نویسد 594.00

چطوری جوری تعریف کنیم که اگه خود عدد صفر داشت بعد ممیز بگذارد اگر نداشت نگذارد

از این قسمت میتونی هر قدر بخوای صفر بذاری یا برداری این صفرها هیچ تاثیری تو اعمال ریاضی ندارن

9. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

چون این سلولهایی که گفتی با هم در ارتباط هستن (a3,a4) و هر وقت یکی تغییر کنه دیگری هم تغییر میکنه نمی شه این چیزی که شما میخوین رو بدست آورد مگر اینکه شما یه سلول دیگه بذاری و هر وقت عددی رو در a3‌بدست اوردی رو خودت اونجا وارد کنی تا اون عدد ثابت بشه و بعد اون عمل تغیرات رو بخوای به این شکل
    a1=4
    a2=7
    a3=11(a1+a2
    حالا شما میتونید در a4 بنویسی 11 به صورت دستی
    a5=a3-a4
    و هر وقت به a1,a2 عدد بدی باید a4 رو دستی وارد کنی
    باز هم ایول به شما که یک جواب دادی عزیز
    ببین عزیز اگر قرار بر این باشد که خودم بنویسم که هیچ زمان دیگه به حل همچین مساله ای نیاز ندارم چرا که خودم همیشه متوجه تغییر هستم. در واقع خود شما جای من باش که با یک فایل با حداقل 200 sheet کار می کنی که تمامی این ها به اشکال مختلف به هم مرتبط می باشند حال در این بین با فرمول ها و محاسبات و مقادیر بسیاری رو به رو هستی که در این بین برایت بسیار مهم هستش که مقدار تغییر هر مقدار که به هر شکل بدست آمده است تغییر حاصله آن را چه به صورت افزایش یا چه به صورت کاهش در یک سلول دیگر نمایش داده شود. حال خود شما فکر کن که آیا حقیقتا انجام همچین کاری شدنی است.
    من یک احتمال قوی میدهم که به طور حتم راه حلی باید برایش وجود داشته باشد ولی گفتم چون خودم دوره ای از اکسل ندیدم نمیدانم که چه باید انجام بدهم و سعی کردم که با یک مثال ساده سوال خودم را پرسیده باشم.
    حتی از برای همین محاسبه رشد یا زوال اگر بدانم برنامه ای باشد که بتواند عملکرد دیتابیس-محاسبانی-برنامه نویسی را انجام بدهد و بتواند همین رشد و زوال را هم محاسبه نمایم قبول می کنم و حاضر می شوم که تمامی سیستم کاریم با اکسل را به آن برنامه انتقال بدهم هرچند هم که برایم سخت باشد.
    ولی با این حال دوست عزیز حدس می زنم که انجام همچین محاسبه ای در اکسل قابل انجام هستش. یعنی زمانی که اکسل با آن همه فرمول و تابع و توانایی برنامه نویسی و انعطاف پذیری بالایی که دارد نتواند که همچین محاسبه ی رایح و ساده را انجام بدهد هم بهتر هست که برای همیشه بی خیالش شد ولی من میگم این طوری نیست و به طور حتم راه حلی برایش وجود دارد.
    ببین دوست عزیز من قبلا هم با یک مساله ای دیگه در اکسل رو به رو بودم که دوست دیگری مثل شما میگفتند که انجامش غیر ممکن است ولی بعدها به هر شکلی راه حلش را پیدا کردم و مساله اش هم این بود که میخواستم از برای هر sheet آخرین تاریخ اصلاح و تغییر اطلاعات در sheet در یک سلول نمایش داده شود. چیزی شبیه Last Modified Date&Time که از برای هر فایل در property آن نمایش داده می شود. که یک بار هم یک دوست دیگری زمانی که مساله را برایش گفتم تصور می کرد که من میخواهم به شکل اتوماتیک دستور NOW در یک سلول اجرا شود که یک جورایی درست بود ولی نه به این رسوایی. یعنی در واقع میخواستم که اگر حقیقتا تغییری در sheet ایجاد شد این دستور NOW هم اجرا شود و ثابت بماند که بعد بتوانم از این تاریخ ثبت شده برای مقایسه با تاریخ ثبت شده سایر sheet ها استفاده نمایم.
    Last edited by esilovexp; 03-08-2011 at 11:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30sezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

سلام سوال داشتم در مورد رمز گذاری

یک فایلی داشتم که رمز داشت پنجره Protect sheet رو باز کردم و دست هم به تیک ها نزدم و فقط در کادر رمز را زدم و فایل را save کردم متأسفانه دفعه بعدی هم که فایل را باز کردم باز رمز خواست
    در مورد بخش اول راهنمایی کرده بودند
    در مورد این بخش که سوال داشتی چرا بازم رمز خواست

ببین دوست عزیز وقتی شما رمزگذاری کرده ای نباید Protect sheet رو ببینی بلکه باید Unprotect sheet رو ببینی!

در Unprotect sheet رمز رو بزن و سیو کن دیگه رمز نمی خواد

12. این کاربر از p30sezar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

با سلام
    درسته..همین فرموله...میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ مثلا چطوری برای شیتهای بیشتر نوشت و با هم جمع کنیم؟

متشکرم
    اين فرمول از سه بخش تشكيل شده است
    کد:
    قسمت اول (range) : مربوط به ناحيه ايست كه مورد جستجو قرار مي گيرد (كدهاي مشتريان)
    قسمت دوم (criteria) : كد مشتري مورد نظر شما مي باشد
    قسمت سوم (Sum-range) : مربوط به ناحيه ايست كه جمع زده مي شود (مبالغ فروش)

به عنوان مثال اگر شما دوازده شيت S1 .. S12 داشته باشيد كه در هر شيت ستون A كد مشتري و ستون B مبلغ فروش باشد و در يك شيت ديگر در سل A1 كد مشتري مورد نظر شما باشد مقدار سل B1 (مقدار فروش به يك مشتري در ماه اول) برابر فرمول زير است:
    کد:
    مقادير سلهاي B2 .. B12 مانند فرمول بالا است با اين تفاوت كه شيت مرجع از S1 به S2 , ... تغيير مي كند
    و در نهايت در سل A2 مي توان مجموع سلهاي B1:B12 را قرار داد
    حال با تغيير شماره مشتري در سل A1 مبلغ خريد وي در طول سال در سل A2 و خريد وي در هر ماه در سلهاي B1:B12 نشان داده مي شود

14. این کاربر از hghb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در اکسل2007 نمودار رگرسیونی رسم کرده ام مبدا مختصات نمودار درسمت راست قرار دارد چگونه آنرا به سمت چپ منتقل کنم؟ باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •