اول یک پینگ بگیر و یا در سایتهای تست سرعت تست کن. ببین جواب اونها چیه
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اول یک پینگ بگیر و یا در سایتهای تست سرعت تست کن. ببین جواب اونها چیه
پینگم خوبه مشکلی نیست .الان ساعت 11.30 شب هست خوبه حالا باید صبحم ببینم خوب میشه یا نه ظهری خیلی بد بود
آیا سرعت شما هم در اکانت روزانه یا شبانه صبا کم شده است؟؟؟؟؟؟؟؟
شبانه سرعتتون تا چه حد کم شده؟؟مال من با تورنت حالا میشه یه کارایی کرد ولی با رپید یا دانلود مستقیم از وب خیلی کم شده....اول زنگ زدم گفت مشکل از ویندوزتونه..میشه ربطی به ویندوز داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه . ولی کلا سرویس صبا افت کرده پشتیبانیش میپیچونه. اصلا پشتیبانی جالبی نداره
ببینم Dns چی هستش؟مثلا این رو داشته باشیم چی میشه؟dns آسیاتک رو چه جوری باید استفاده کنیم؟
دوست عزیز یک سری از سایتها با یک سری اینترنتها باز نمیشه. چون آدرس رو پیدا نمیکنه. کار دی ان اس هم پیدا کردن آدرس .
جهت استفاده از دی ان اس به آدرس ذیل مراجعه کن آموزشش رو گذاشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان راهنمایی کنید . کدوم شرکت بهتره ؟ فقط یکی از اینها رو می تونم انتخاب کنم ( منطقمون تحت پوششه ) خیلی هم عجله دارم . ممنون میشم .
1- sabanet
2- sabaonline
3- tehrandat
4- hayahoo
راستی کسی از شرکت هیاهو اطلاعات بیشتری داره ؟ ممنونم میشک راهنمایی کنید .
دوست عزیز شرکت های صبا انلاین،تهران نت همه نمایندگی صبا نت هستند. پس هر سه یکی هستند. بهتر از خود مرکز بگیری
هیاهو مستقل. دست کمی از صبا نداره البته من هیچ تستی رو این نداشتم. ولی قیمتها که یکی.
من الان از شهراد گرفتم ولی توی سایت صبا نت 256 رو همون قیمت128 شهراد میده با شبانه رایگان
1 - ساعت استفاده شبانه از چند تا چنده؟؟؟
2 - به نظر شما از شهراد برم به صبا نت با توجه به اینکه میگید صبا سرعتش کم شده من الان با شهراد 90 درصد مواقع 12 تا 14 کیلوبایت دانلود میکنم 10 درصد هم 9 تا 10
سرعت صبا چقدره بطور میانگین و اینکه مشکل کمی سرعت که گفتین رفع میشه؟؟
Last edited by ehsanxx; 19-10-2007 at 20:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)