4 جی ایرانسل - ساعت 3 بامداد - آنتن فول - تهران
چتد روزیه سرعت برام برگشته مثل قبل خوب شده امیدوارم همینطوری بمونه
دوستانی که تست زیاد میزارن خواهشاً با IDM هم بزارن تا سرعت دقیق رو ببینم چقدر میگرن اسپید تست خیلی دقیق نیست!
![]()
4 جی ایرانسل - ساعت 3 بامداد - آنتن فول - تهران
چتد روزیه سرعت برام برگشته مثل قبل خوب شده امیدوارم همینطوری بمونه
دوستانی که تست زیاد میزارن خواهشاً با IDM هم بزارن تا سرعت دقیق رو ببینم چقدر میگرن اسپید تست خیلی دقیق نیست!
![]()
Last edited by Shape of Despair; 20-02-2017 at 13:25.
مودمتون چیه ؟
بله تو سری سامسونگ قابلیت تغیر باند وجود داره . البته با روت و نرم افزار
اینم سرعت من همین الان. فک کنم صبح به 7-8 مگ هم برسه . البته تجربه سرعت 7 مگ تو بعد از ظهر هم داشتم .
![]()
شبانه ایرانسل 4 جی برای من چرا به زور به سرعت 2 مگ می رسه ؟
گوشی؟ مودم؟ سیگنالت چقدره ؟ ضمن اینکه 2 مگ کم نیست
من گالاگسی تب p-1000 دارم که آندروئید 2.3.3 روش نصبه.
تا همین 20 روز پیش برنامه ایرانسل من بدون مشکل روی این تبلت کار میکرد.
ولی دیگه وصل نمیشه و ارور میده که سرور رو پیدا نمی کنه یا کانکشن امن
نمی تونه بسازه.
هر کاری کردم نشد که دوباره وصل بشه.
Google play services هم آپدیت هست.
بنظر شما مشکل از تبلت هست یا از ایرانسل؟!
خدایی ایرانسل حالمو بهم میزنه بسته نامحدود میزنی آنتن هی میره قطع و وصل میشه سرعت نا پایداره و میاد زیر ۳۰۰ کیلوبایت یا ۱۰۰ کیلوبایت.چ وضعشه یا بردارن این طرحشون رو یا دکور نزارن.اینم بگم قبل شبانه سرعت خوبه و قطعی هم نداره به محض فعال شدن این اتفاق میفته اول گفتم شاید اختلال باشه اما سه شب دیگه تست زدم باز همین برنامه بود
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
مودم:
TP Link MR200
سیگنالمم دو خط از چهار خط پره
سلام من گوشیم cat 12 داره ولی پلاس ندارم هیچ جا.
ظاهرا با اینکه بعضی گوشیهای شیایومی cat 12 رو ساپورت میکنن اما من کسی رو ندیدم که بتونه +4g داشته باشه در جایی که گوشیهای سامسونگ + داشتن شیایومی فقط 4g بود . mi 5 باند های فرکانسی b1 , b3 , b7 رو ساپورت میکنه و برای مثال ایرانسل 4g رو در باندهای b3, b7 ارایه میده و علامت + کنار 4g نشاندهنده تجمیع این دوتا فرکانس هست که پایداری و سرعت بیشتری رو ارایه میده(نسل 4.5 lte ) حال اینکه ظاهرا این تجمیع در گوشیهای شیایومی یا کار نمیکنه یا روی باند های b1 ,b3 هست یعنی عملا در کشور ما این cat 12 بودن شیایومی بدرد نمیخوره و با cat4 فرقی نمیکنه البته ممکن هست اینجوری نباشه ولی من دلیل دیگه ای برای + نبودن پیدا نکردم , ولی شاید هم یک باگ در سیستم عامل شیایومی باشد . اگر کسی + رو در این گوشی استفاده میکنه بگه.
تغییر دادی جای مودمتو؟ با تغییر جای مودم ممکنه بتونی سرعت بالاتری بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)