دوست من منظور شما از درجه داری . نیروی کادری هست ؟
دوست من منظور شما از درجه داری . نیروی کادری هست ؟
بله
من الان یک ماهه دارم میام از اموزش 4 ماهی که هس یک ماه گذشته
تو سپاه که خودم خدمت می کنم له همه لیسانسه ها رزم دار یکم میدن که معادل استوار یکم در ارتش و ن. انتظامی هست
تو سپاه که خودم خدمت می کنم به همه لیسانسه ها رزم دار یکم میدن که معادل استوار یکم در ارتش و ن. انتظامی هست
طبيعتا دوره تخصصى بسته به نوع رسته در شهر هاى مختلف است، در ارتش از درجه داران شنيده بودم كه بعد از دوره مقدماتي (كه شما هم در حال سپرى كردن ان هستيد) به افراد بر حسب نمرات و عملكرد دوره رسته داده مي شود مثلا رسته مهندسى در اصفهان برگزار ميشه، فكر كنم شما درج دار ارتش باشيد با اين حال رسته هاى نيرو زمينى بدين صورته:
پیاده، زرهی، توپخانه،اردونانس، عمران و استحکامات، بهداری، قضائی، جنگ الکترونیک، اداری، ترابری، دارایی، دژبانی
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
طبيعتا دوره تخصصى بسته به نوع رسته در شهر هاى مختلف است، در ارتش از درجه داران شنيده بودم كه بعد از دوره مقدماتي (كه شما هم در حال سپرى كردن ان هستيد) به افراد بر حسب نمرات و عملكرد دوره رسته داده مي شود مثلا رسته مهندسى در اصفهان برگزار ميشه، فكر كنم شما درج دار ارتش باشيد با اين حال رسته هاى نيرو زمينى بدين صورته:
پیاده، زرهی، توپخانه،اردونانس، عمران و استحکامات، بهداری، قضائی، جنگ الکترونیک، اداری، ترابری، دارایی، دژبانی
سلام آقا مانی تو تاپیک زبان که پیدات نیست امیدوارم یه سری هم اونجا بزنی.
سلام به تمامی دوستان پنج شنبه(دیروز) بود که رفتم پلیس +10 و خلاصه بلبشویی بود. بعضی برای تعویض کارت سربازی اومده بودند(مگه وقتش تموم نشده؟!!)، بعضی برای کارهای گواهی نامه و اکثریت مجموع برای خرید سربازی. یه همشهری هم اونجا بود که بر اساس استشهادات منقول از ایشون مُک(دقیقاً) هشت سال و هشت ماه از مشمولیت جناب می گذشت و سیکل داشت و چنان با افتخار و مسرت از مدرکش صحبت میکرد(کمترین میزان جریمه بهش تعلق می گرفت) که داغ ثقالت جریمه رو بر دل همه ی محصلین گرامی گذاشت. خلاصه با دمش گردو میشکوند(لِه می کرد!!!!)
Last edited by Dirk; 06-02-2015 at 19:42.
سلام دوستان.یه سوال: اونایی که شرایط دارن مثل تک پسر دوره کد نمیخورن؟
قرار باشه من 2ماه برم اصفهان و پدر مادرم تنها بمونن که دق میکنن!
معمولا بدين صورته كه شما پس از ثبت هر گونه درخواستى در مورد خدمت در سامانه پليس +١٠ كدى به شما اختصاص داده مي شود
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)