چند روزي ميشه كه شاتل همه ي سرويس ها رو روي 2 مگ بسته ولي شب سرعت به شدت افت ميكنه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چند روزي ميشه كه شاتل همه ي سرويس ها رو روي 2 مگ بسته ولي شب سرعت به شدت افت ميكنه![]()
آره دیشب مال من هم سرعت از 80 بالاتر نمی رفت
این که از دو مگ هم بیشتره !! معلوم نیست سرعت ها همیشه همینطور میمونه یا بعد باز میارشون پایین ؟؟ پینگ هم همینطوری خوب شده یا فقط سرعت دانلود اینطوری شده ؟؟
پینگ من 350 بوده الان بین 450 تا 500 متغیرهپینگ هم همینطوری خوب شده یا فقط سرعت دانلود اینطوری شده ؟؟
لطفا یه جوری حرف نزنید که معلوم شه ندید بدیدید
تو یه فروم خارجی دیدم عکس تست سرعت از همین سایت اسپیدتست گذاشته بود که سرعتش 2 مگا باااایت بود
پینگش 6 !!
حالا اینجا بعضی ها از دیدن سرعت بالای 200 کیلو بایت کف کردن و دارن از خوشحالی ....
بعد نماینده ی شاتل میاد اینجا پست هارو می خونه دیگه خودتون می دونید چی میشه
[بعد نماینده ی شاتل میاد اینجا پست هارو می خونه دیگه خودتون می دونید چی میشه[/QUOTE]
زدی تو خال
خدا میدونه فردا پس فردا چی میشه
اره بيشتر از 2 مگه سرويس من روي 2560 بسته شده
در مورد سرعت ها كه با پشتيباني چت ميكردم اين جواب رو بهم داد
در مورد پينگ هم واسه من تغيير چنداني نكرده از همون اول بين 500-400 بود الان هم همين حدوداست.هر زمان که مرکز و شرایطش این امکان را داشته باشد شاتل این امکان را می دهد که بیشتر استفاده کنید.اما این قانون نیست و ممکنه باز هم به قرارداد خود برگردید
دوستان خیلی ذوق نکنید!!! طبق صحبتی که با بخش فنی داشتم، متاسفانه قانون FUP براب اکانت های eco هم اجرا میشه! یعنی این سرعت های فضائی موقتی هست و اگر زیاد دانلود کنید سرعت سرویس به سرعت اصلی خودش برمیگرده!
از ما گفتن بود...
جالبه. پس شاتل امکاناتش رو داشت ولی رو نمیکرد. یه دفعه تجهیزات و شرایط مخابراتی سراسر کشور عالی شد و برای همه دو مگ بستن !
اینها حالا هم میتونن سرعت رو بالاتر ببرن و بسترش هم فراهمه به خصوص شرکتی مثل شاتل که تقریبا داره کل کشور رو پوشش میده و سودی هم که میکنه روبه افزایشه.
باید منتظر بود و دید. فقط اینو هم بگم پینگ من تغییری نداشته و بین 300 تا 400 هست
ولی اینطور که میگی افت میکنه نیست . من همیشه با سرعت 50 تا 70 کیلوبایت دانلود میکردم ولی دیشت که از ساعت 1 شروع کرد به دانلود تا 7 من وقتی صبح از خواب بلند شدم دیدم حدود 1.5 گیگ دانلود کرده . درصورتی که همیشه من 800 مگابایت دانلود میکردم . درسته افت سرعت داره ولی احتمال میدم تو محدوده رایگان حداقل سرعت 100 کیلوبایت بوده که من همیشه توی اون ساعت 50 کیلوبایت میگرفتم![]()
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)