دوستان یک نفر راهنمایی کنه بعد گرفتن این پین 3 گیگ هدیه کجا و چطوری باید وارد کنیم ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان یک نفر راهنمایی کنه بعد گرفتن این پین 3 گیگ هدیه کجا و چطوری باید وارد کنیم ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک نکته اینکه اونجا تو توضیحات زده (میزان حجم اضافه عدد 1 را وارد کنید) که چون شما 3 گیگ گرفتید پس باید عدد 3 را وارد کنید و بقیه کارا طبق موارد گفته شده در لینک بالا
این 3 گیگ که دادن که 210 امتیاز از حساب امتیازات کاربری خودمون در باشگاه کم میشه اون 1 گیگ که گفته بودن عضو تلگرام بشید هنوز اعلام نشده؟
Last edited by Archangel; 18-03-2016 at 07:23.
سلام دوستان این 3 گیگ هدیه رو بگیریم سرویس صبحانه بازه رایگانش غیر فعال ک نمیشه؟ اخه قبلا مخابرات داشتم الکی الکی 30 گیگو خوردن بعد گفتن حق خرید ندارین تو طرحا یا استفاده هدیه و اینا
این امتیاز تاریخ انقضا داره؟
کدش رو بگیرم نگه دارم باطل میشه ؟
تو سایت که زده ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
گویا تاریخ انقضا دارن ولی برای اطمینان بیشتر زنگ بزنید پشتیبانی
Last edited by Archangel; 18-03-2016 at 12:06.
من که اطلاعات خودمو تو باشگاه کامل کردم هیچی امیاز نداد ! خودم 210 امتیاز از قبل داشتم ! چرا الکی دروغ میگن که 210 امتیاز میدن !؟
-------------------
کد 3 گیگ رو گرفتم .
-------------------------------
من اینو نصب کردم ولی هنوز service unavailable میاد !برای کرومه فکر کنم چون مال خود گوگله و قراره تو آینده تو خود کروم بزارنش برای کاهش مصرف وبگردی (فشرده سازی مطالب) اینو الآن تو کروم نسخه اندروید استفاده میکنه و باعث صرفه جویی تو مصرف اینترنت میشه اما برای نسخه ویندوز هنوز کامل نشده و فقط افزونه اون موجوده که میتونین نصب کنین تا 30-40 درصد مصرف رو میاره پایین و گند کاری های اینترنت مملکت رو هم تا حدودی برطرف میکنه. توصیه میکنم حتما استفاده کنین تاثیرش رو مستقیما میبینین. من اینو استفاده میکنم مشکل
service unavailable حل میشه
Last edited by MOHAMMAD2010; 18-03-2016 at 13:54.
دوستان این ٣ گيگ هديه نوروزي کی میدن
سال نو مبارك
همراهان هميشگي، طبق اعلام قبلي در شبكه هاي اجتماعي كاربرانيكه عضو خانواده بزرگ آسياتك هستند و عضو كانال و اينستاگرام آسياتك شده اند با مراجعه به سايت و ثبت نام و يا تكميل اطلاعات در باشگاه مشتريان مي توانند از ٣ گيگ هديه نوروزي استفاده كنند. همچنين دوستداراني كه عضو خانواده برزرگ آسياتك نيستند با ثبت نام در باشگاه مشتريان مي توانيد در قرعه كشي بزرگ نوروزي آسياتك شركت كنند.لازم به ذكر است به محض ثبت نام ٢١٠ امتياز معادل سه گيگ به شما تعلق مي گيرد كه همان لحظه با سوزاندن امتياز خود مي توانيد سه گيگ هديه را دريافت كنيد. روش ثبت نام در فيلم آمده است. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] club
دوستان علاوه بر این ریزمصرف مضخرفی که توی سایت هست و تا مودم رو ری استارت نکنی آپدیت نمیشه, آیا پشتیبانی به ریزمصرف دیگه ای دسترسی داره که بتونه ساعت به ساعت بفممه ما چه قدر مصرف کردیم؟ از طریق صدای مشتریان شکایت خودم را برای کم شدن ده گیگ حجم وارد کردم و امیدوارم بتونم از این طریق به نتیجه برسم. در غیر این صورت باید از 195 پیگیری کنم.
الان به شما 210 امتیاز داده؟
من 250 تا از قبل داشتم این 210 امتیاز از امتیاز قبلی کم کرده
اینا ملت گذاشتن سرکار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)