دوست عزیز شما میتونی قبل از ساعت 2 بسته رو بخری ...9 شب ..8 شب یا حتی صبح یا ظهر این بسته رو بخری و بین ساعات 2 شب تا 8 صبح اینترنت گوشی رو روشن کنی یا اگه نت گوشی روشن هست یه بار نت رو خاموش و روشن کنی تا از این بسته استفاده بشه
دوست عزیز شما میتونی قبل از ساعت 2 بسته رو بخری ...9 شب ..8 شب یا حتی صبح یا ظهر این بسته رو بخری و بین ساعات 2 شب تا 8 صبح اینترنت گوشی رو روشن کنی یا اگه نت گوشی روشن هست یه بار نت رو خاموش و روشن کنی تا از این بسته استفاده بشه
سلام
مودم یکسره به نت وصل باشه سر ساعت دو بسته فعال میشه ؟ یا باید قطع و وصل بشه ؟
باید قطع و وصل بشه دوست عزیز ...چه گوشی و چه مودم ..فرقی نداره
بله اگه يك سره وصل باشه ساعت ٢ فعال ميشه ربطي نداره قطع بشه يا نه
اين دوست قبليمون هم اشتباه جواب دادن چند بار. ديگه هم اشتباه جواب دادن!
دوستان چيزي مطمين نيستين نسخه نپيچين واسه كسي
امیدوارم که پلاس هم مثل معمولی توی منطقه ما فوق العاده باشه
این حالت رو تست نکردم .
ولی اگ قبلش بسته داشتی باشی و به نت وصل باشه سر ساعت دو از بسته شبانه استفاده میشه
شما قبل ساعت 1 بگیر اون ساعت اختلال زیاده گاها برای من ک خریدم همون لحظه فعال نشده و رفته ساعت 4 و نیم اسم اس تاییدش اومده
می گم فور جی ایرانسل هم واسه شما این طوری؟
من روز اولی که خریده بودم بین 3 تا 7 مگ سرعت دانلود تو اینترنت دانلود منجر بود ولی امروز خودشو بکشه به 4 مگ می رسه سرعت !!
آنتن مودم هم به زور سه تا خطش پر میشه نرمال دو خطش پره همش !! ( جاشو اصلا تغییر ندادم) البته اینم بگم که یه کامپیوتر و سه تا موبایل بهش وصلن همزمان ولی غیر کامپیوتر چیزی دانلود نمی کنن . در حد وب گردی و تلگرام هست اونا
سلام.کسی هست از خوزستان بندر ماهشهر مخصوصا ناحیه صنعتی مودم داشته باشه.کیفیت رو بگه؟ممنون میشم.
چه جوری کیفیت سیگنال رو با مودم اندازه بگیرم و از این دست اطلاعات
من با 3G حدود 700KB دانلود میکرد الان که 4G گرفتم شده 900KB که خیلی پایینه راهی هست سرعتش رو ببرم بالا؟
این تغییر باند تو گوشی هم امکان پذیره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)