اینترنت قطع نیست پارتاک هم باز میشه
اینترنت قطع نیست پارتاک هم باز میشه
دوستان برای مشکل بنده کسی راه حلی داره ؟ نت اوکی است پینگ اوکی است ولی پیج اصلا باز نمیشه دی ان اس عوض کردم بردم دی ان اس گوگل ..دوباره عوض کردم ..... هیچ تاثیری نداره باید مودم خاموش کنم حالا شانسی درست بشه یا زنگ بزن 2020 یک کاری کنند اوکی شه لطفا دوستان راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
خطت نویز نگرفته؟
بعدش هیچ پیجی باز نمیشه حتی گوگل؟
شما برید تو cmd اونجا پینگ بگرید؟ببینید تایم اوت و پاکت لاست ندارید
خطم نویز نداره
پینگم اوکی است تایم اوت ندارم پشتیبانی میگه سرتاسری است بعد یک کاری میکنه میگه مودت 10 خاموش کن بعد اوکی میشه
تنها یپجی که باز میکنه صفحه اصلی گوگل و بعضی سایتهای محدود مثل 4upld
دوست گرامی وقتی بهت میگه خاموش کن منظورش اینکه ای پیت عوض بشه ای پی بیاد که درست باشه وگرنه اینترنت مشکلی نداره بلد نیستن مشکل رو رفع کنن کاربر رو میپیچونن شما سعی کن روی ای پی 2.185 و یا 5.233 باشی معمولا ای پی 37 این مشکل رو داره ، یه نگاه به MTU هم بنداز ببین چنده اگر 1400 نبود بزارش روی 1400 برای من اینطوری مشکل سایت باز نشدن حل شد
منم پارس دارم یه بار یه مشکلی شبیه شما رو داشتم و مشکل از خود پارس بوده
مثلا سایت alef.ir باز میشد ولی گوگل باز نمیشد
کاریش نمیشه کرد به نظرم من هم خوزستانم ولی مشکل شما رو ندارم از پارس هم دارم
اینترنت من سایت دی جی کالا رو بزور باز میکنه اینترنت به این با کیفیتی از عهده یه سایت ملی برنمیاد ویدئو از یوتیوب با سرعت 650کیلوبایت پخش میکنه ولی دی جی کالا رو باز نمیکنه
اینترنت داخلی خوزستان مشکل داره شامل همه شرکت هاست
دوستان کمک!
من مودم رو کانفیگ کردم الان چراغ نت روشن نمیشه
بعد از تحقیقات فهمیدم باید dns و چند تا چیز دیگه رو باید دستی وارد کنم.ممنون میشم یکی از دوستان کار بلد کمک کنه.بدجوری گیر کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)