اکو 128
160ownstream
Upstream:158
الان هنوز روی 2مگ هست؟یا فقط برای بعضی ها اتفاقی بستن؟
چه جوریه؟!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اکو 128
160ownstream
Upstream:158
الان هنوز روی 2مگ هست؟یا فقط برای بعضی ها اتفاقی بستن؟
چه جوریه؟!!
من خیر سرم 2مگ دارم الان 3-4 روزه یه پینگ معمولی ندیدم
شبا هم سرعت دانلود به 40 هم نمیرسه از هر سروریک که بگی امتحان کردم
100% رفیق اصلا مملکت شده انگ زدن و برچسب چسبوندن شما هم بچسبون رفیق ملالی نیست
فقط هر چی میکشیم از ماست که بر ماست
تا حالا شده بخواید مشکل رو برای همیشه از منبع اصلیش حل کنید. ما ایرانیا عادت کردیم همیشه صورت مسئله رو به راحت ترین شکل ممکن پاک کنیم یا انگ بزنیم یا هرکی که دیوارش کوتاهتر بود رو بش گیر بدیم
اگر دوستان adsl دار توی اینترنت یک توماری خطاب به سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور تنظیم کنند و همه امضاش کنند که معلوم بشه هیچکس چه شاتلی چه پارس آنلانی چه ... راضی نیستند که پهنای باند رو 10برابر بندازند به شرکت های خصوصی اونا هم کیفیت سرویس هاشون رو پایین بیارند . و از طریق مجلس یا جاهای دیگه چند نفر پایه بشند دنبال کنند قضیه رو تا مشخص بشه که شرکت زیرساخت چقدر داره به توسعه اینترنت در کشور ظلم می کنه اون وقت می شه مشکل رو از منبع حلش کرد. فقط یه کفش آهنی می خواد که پیگیرش باشیم.
اگه این درست شد و شاتل همین وضعیت رو ادامه داد اون وقت خود من میام اینجا و پدر پدر پدر سوخته اش رو درمیارم تا شما حال کنید.
اما به نظرم من شرکت ها هم به نوبه خودشون مقصرن
این شرکتها حتی به تعهدات خودشون عمل نمیکنن
جانا سخن از زبان ما می گویی ، چند تا صفحه قبلتر به ما هم برچسب کارمند شاتل زده بودند.
انگار کم نیستند این افراد برچسب زن.
Last edited by esfahanweb; 15-12-2010 at 15:06.
چرا حرف رو می پیچونید
شما اگه راضی که خوب خوش به حالت
حالتو ببر
نباید بیایی طرف شرکت رو بگیری بگی خیلی خ.به
اون وقت که خوب بود خود من 10 نفر رو آوردم براش
کهمه جا تعریف شاتلو می کردم
از اون که زیر ساخت خرابه که بحثی درش نیست
اما یه شرکتی که نمی تونه پهنا باند کاربراش رو فراهم کنه بی جا می کنه هی کاربر اضافه می کنه
سلام من توی اهواز زندگی می کنم
سرعتم توی شب به 210 کیلوبایت فقط میرسه
آقا سلام
دقیقا دیشب داشتم به همین فکر میکردم. غلط میکنه کاربر اضافه میکنه. در ضمن به اطلاع دوستان برسونم که شاتل عمراً سرعت کم بیاره از همین سرعت دادن های توی روز معلومه که شاتل اصلاً با مشکل ترافیک و پورت مواجه نیست.
این فکر رو پارسال داشتم، هرچی سعی کردم که از تالارهای معروف و دوستان نزدیک شروع کنم و مدیران همه سایت های معروف رو قانع کنم که یه طوری اعتراض کنند، نشد که نشد.
اما اگر کسی پایه هست منم هستم میشینیم بحث میکنیم همینجا یه راه حل پیدا میکنیم و کاربرهای دیگه رو هم دعوت میکنیم. خدارو چه دیدی شاید همه یکصدا شدیم و صدامون رسید به اوون بالاییها.
کی گفتی من راضیم ؟؟؟ کجا گفتم ؟؟؟
من از دست سرعت شاتل و قطعیها انقدر کشیدم که دیگه اسم شاتل میاد عصبی می شم.
لیست قطعیهامو اگر بزارم بالای 10 بار طی 20-30 دقیقه قطعی داشتم پهنای باند پیشکش
شب از ساعت 11 به بعد اشکم در میاد برای بازکردن gmail
اینها به کنار 20 روزه تقاضای یک IP static خاص کردم هنوز ندادند حالا هم که 3 روز تعطیله
بچه ها اتفاقی افتاده چرا اینقدر سرعت شانل رفته بالا اینو نگاه کنید من که باورم نمیشه سرعت اینتنرتم اینقدر شده . 1 گیگ رو میخواست تو 1 ساعت دانلود کنه
ایول شاتل
![]()
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)