تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2778 از 4751 اولاول ... 1778227826782728276827742775277627772778277927802781278227882828287832783778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,771 به 27,780 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

اکو 128
    160ownstream
    Upstream:158
    الان هنوز روی 2مگ هست؟یا فقط برای بعضی ها اتفاقی بستن؟
    چه جوریه؟!!

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب پس میای اینجا چی می گی؟
    تو اگه راضی که نباید با ما بحث کنی
    خوش بحالت که خوبه
    ما 3 ساله از شاتل داریم
    10 -15 نفر هم هستیم
    هیچ کدومم راضی نیستیم
    همون وقتم که از شاتل گرفتیم برای شبانه مجانی و چیزای دیگه که داشت گرفتیم
    حالام دان استریم برده بالا تو روز کلی ترافیک از بین میره
    شب که میشه محدود میکنه رو 16 که مبادا ما دانلود کنیم ترافیک ازش کم بشه

در ضمن اینجوری که معلومه برادر (matink64) از بچه های خود شاتل میاد اینجا کلاس توجیهی برامون تشکیل میده ما خودمون شاتلی هستیم نمی خواد مارو شاتل کنی
    من خیر سرم 2مگ دارم الان 3-4 روزه یه پینگ معمولی ندیدم
    شبا هم سرعت دانلود به 40 هم نمیرسه از هر سروریک که بگی امتحان کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

13 من بفکر خستگی های پر پرنده هام تو بزن تبر بزن

در ضمن اینجوری که معلومه برادر (matink64) از بچه های خود شاتل میاد اینجا کلاس توجیهی برامون تشکیل میده ما خودمون شاتلی هستیم نمی خواد مارو شاتل کنی
    100% رفیق اصلا مملکت شده انگ زدن و برچسب چسبوندن شما هم بچسبون رفیق ملالی نیست
    فقط هر چی میکشیم از ماست که بر ماست
    تا حالا شده بخواید مشکل رو برای همیشه از منبع اصلیش حل کنید. ما ایرانیا عادت کردیم همیشه صورت مسئله رو به راحت ترین شکل ممکن پاک کنیم یا انگ بزنیم یا هرکی که دیوارش کوتاهتر بود رو بش گیر بدیم
    اگر دوستان adsl دار توی اینترنت یک توماری خطاب به سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور تنظیم کنند و همه امضاش کنند که معلوم بشه هیچکس چه شاتلی چه پارس آنلانی چه ... راضی نیستند که پهنای باند رو 10برابر بندازند به شرکت های خصوصی اونا هم کیفیت سرویس هاشون رو پایین بیارند . و از طریق مجلس یا جاهای دیگه چند نفر پایه بشند دنبال کنند قضیه رو تا مشخص بشه که شرکت زیرساخت چقدر داره به توسعه اینترنت در کشور ظلم می کنه اون وقت می شه مشکل رو از منبع حلش کرد. فقط یه کفش آهنی می خواد که پیگیرش باشیم.
    اگه این درست شد و شاتل همین وضعیت رو ادامه داد اون وقت خود من میام اینجا و پدر پدر پدر سوخته اش رو درمیارم تا شما حال کنید.

4. 3 کاربر از matink64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تا حالا شده بخواید مشکل رو برای همیشه از منبع اصلیش حل کنید. ما ایرانیا عادت کردیم همیشه صورت مسئله رو به راحت ترین شکل ممکن پاک کنیم یا انگ بزنیم یا هرکی که دیوارش کوتاهتر بود رو بش گیر بدیم
    اگر دوستان adsl دار توی اینترنت یک توماری خطاب به سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور تنظیم کنند و همه امضاش کنند که معلوم بشه هیچکس چه شاتلی چه پارس آنلانی چه ... راضی نیستند که پهنای باند رو 10برابر بندازند به شرکت های خصوصی اونا هم کیفیت سرویس هاشون رو پایین بیارند . و از طریق مجلس یا جاهای دیگه چند نفر پایه بشند دنبال کنند قضیه رو تا مشخص بشه که شرکت زیرساخت چقدر داره به توسعه اینترنت در کشور ظلم می کنه اون وقت می شه مشکل رو از منبع حلش کرد. فقط یه کفش آهنی می خواد که پیگیرش باشیم.
    اگه این درست شد و شاتل همین وضعیت رو ادامه داد اون وقت خود من میام اینجا و پدر پدر پدر سوخته اش رو درمیارم تا شما حال کنید.
    اما به نظرم من شرکت ها هم به نوبه خودشون مقصرن
    این شرکتها حتی به تعهدات خودشون عمل نمیکنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جانا سخن از زبان ما می گویی ، چند تا صفحه قبلتر به ما هم برچسب کارمند شاتل زده بودند.
    انگار کم نیستند این افراد برچسب زن.
    Last edited by esfahanweb; 15-12-2010 at 15:06.

7. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haapoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جانا سخن از زبان ما می گویی ، چند تا صفحه قبلتر به ما هم برچسب کارمند شاتل زده بودند.
    انگار کم نیستند این افراد برچسب زن.
    چرا حرف رو می پیچونید
    شما اگه راضی که خوب خوش به حالت
    حالتو ببر
    نباید بیایی طرف شرکت رو بگیری بگی خیلی خ.به
    اون وقت که خوب بود خود من 10 نفر رو آوردم براش
    کهمه جا تعریف شاتلو می کردم
    از اون که زیر ساخت خرابه که بحثی درش نیست
    اما یه شرکتی که نمی تونه پهنا باند کاربراش رو فراهم کنه بی جا می کنه هی کاربر اضافه می کنه

9. 2 کاربر از haapoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

سلام من توی اهواز زندگی می کنم
    سرعتم توی شب به 210 کیلوبایت فقط میرسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا سلام
    اما یه شرکتی که نمی تونه پهنا باند کاربراش رو فراهم کنه بی جا می کنه هی کاربر اضافه می کنه
    دقیقا دیشب داشتم به همین فکر میکردم. غلط میکنه کاربر اضافه میکنه. در ضمن به اطلاع دوستان برسونم که شاتل عمراً سرعت کم بیاره از همین سرعت دادن های توی روز معلومه که شاتل اصلاً با مشکل ترافیک و پورت مواجه نیست.
    100%
    این فکر رو پارسال داشتم، هرچی سعی کردم که از تالارهای معروف و دوستان نزدیک شروع کنم و مدیران همه سایت های معروف رو قانع کنم که یه طوری اعتراض کنند، نشد که نشد.
    اما اگر کسی پایه هست منم هستم میشینیم بحث میکنیم همینجا یه راه حل پیدا میکنیم و کاربرهای دیگه رو هم دعوت میکنیم. خدارو چه دیدی شاید همه یکصدا شدیم و صدامون رسید به اوون بالاییها.

12. 2 کاربر از mohsen.crazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چرا حرف رو می پیچونید
    شما اگه راضی که خوب خوش به حالت
    حالتو ببر
    نباید بیایی طرف شرکت رو بگیری بگی خیلی خ.به
    اون وقت که خوب بود خود من 10 نفر رو آوردم براش
    کهمه جا تعریف شاتلو می کردم
    کی گفتی من راضیم ؟؟؟ کجا گفتم ؟؟؟
    من از دست سرعت شاتل و قطعیها انقدر کشیدم که دیگه اسم شاتل میاد عصبی می شم.
    لیست قطعیهامو اگر بزارم بالای 10 بار طی 20-30 دقیقه قطعی داشتم پهنای باند پیشکش
    شب از ساعت 11 به بعد اشکم در میاد برای بازکردن gmail
    اینها به کنار 20 روزه تقاضای یک IP static خاص کردم هنوز ندادند حالا هم که 3 روز تعطیله

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بچه ها اتفاقی افتاده چرا اینقدر سرعت شانل رفته بالا اینو نگاه کنید من که باورم نمیشه سرعت اینتنرتم اینقدر شده . 1 گیگ رو میخواست تو 1 ساعت دانلود کنه

ایول شاتل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •