تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2778 از 3745 اولاول ... 177822782678272827682774277527762777277827792780278127822788282828783278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,771 به 27,780 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بد بختی اینجاس حجم که خورده میشه نمیشه ثابت کرد جالب اینجاس میگن du meter نصب کن من صبانت داشتم 2 سه بار اینطوری شد همه ی حجممو بهم برگردوندند ولی اینا اصلا نم پس نمیدن امروز سره ساعت 10 مودمو خاموش کردم رفتم تو پنل کاربری نوشته 10:03 بعد همین سه دقیقه 100 مگ کم کرد بعد متوجه شدم که اُه اُه نه تنها امروز اینطور بوده بلکه روزای قبلی همینطوربوده خدا شاهده صبانت 2 سال پیش داشتم یه ربع از تایم رایگان می رفت تازه حساب می کرد
    باورتون نمیشه یه بار از ساعت ده گذشت من یه گیگ دانلود کردم حجم باقی ماندمم 20 مگلو بود گفتم 20 مگ تموم میشه یه ذره زیادیم دانلود میکنیم بعد رفتم دیدم زده بود منفیه 1 گیگ هی....

Sent from my LT26w using Tapatalk
    Last edited by binamplayer; 17-03-2016 at 22:59.

2. این کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

جالبه که من اصلا از هیچی استفاده نمی کنم و اینجوری میشه
    نه میگم استفاده کنین که مشکل حل بشه

4. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به معنای واقعی کلمه آسیاتک گند زده همه سایتها بیشتر مواقع service unavailable این ارور مسخره ای که خودشون درست کردن میاد

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

6. 3 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

مال منم اینطوریه از افزونه Data Saver گوگل استفاده کنین یه جور ـروکسی برای کاهش مصرف اینترنته و 20-30 درصد کاهش مصرف رو شاهد خواهید بود این مشکلات رو هم نداره و همچنین مثل بعضی چیلترشکنا مشکل سرعت و اینارو نداره و وبگردی رو سریعتر هم میکنه
    سلام
    این افزونه مال کروم هست یا فایرفاکس هم همچین چیزی رو داره؟
    یه کوچولو توضیح میدی راجع به این افزونه چون منم مشکل حجم کم شدن رو دارم.
    ممنونم.

8. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    این افزونه مال کروم هست یا فایرفاکس هم همچین چیزی رو داره؟
    یه کوچولو توضیح میدی راجع به این افزونه چون منم مشکل حجم کم شدن رو دارم.
    ممنونم.
    برای کرومه فکر کنم چون مال خود گوگله و قراره تو آینده تو خود کروم بزارنش برای کاهش مصرف وبگردی (فشرده سازی مطالب) اینو الآن تو کروم نسخه اندروید استفاده میکنه و باعث صرفه جویی تو مصرف اینترنت میشه اما برای نسخه ویندوز هنوز کامل نشده و فقط افزونه اون موجوده که میتونین نصب کنین تا 30-40 درصد مصرف رو میاره پایین و گند کاری های اینترنت مملکت رو هم تا حدودی برطرف میکنه. توصیه میکنم حتما استفاده کنین تاثیرش رو مستقیما میبینین. من اینو استفاده میکنم مشکل
    service unavailable حل میشه

10. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

دوستان یه سوال ، حجم گیگ باکس تو زمان دانلود رایگان ، ازش کم میشه یا نمیشه؟ یعنی 9 گیگ ما داریم ، میریم تو ساعت رایگان شروع به دانلود میکنیم ، از این 9 گیگ کم میشه یا نه؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تلگرام آسیاتک :

همراهان هميشگي، طبق اعلام قبلي در شبكه هاي اجتماعي كاربرانيكه عضو خانواده بزرگ آسياتك هستند و عضو كانال و اينستاگرام آسياتك شده اند با مراجعه به سايت و ثبت نام و يا تكميل اطلاعات در باشگاه مشتريان مي توانند از ٣ گيگ هديه نوروزي استفاده كنند. همچنين دوستداراني كه عضو خانواده برزرگ آسياتك نيستند با ثبت نام در باشگاه مشتريان مي توانيد در قرعه كشي بزرگ نوروزي آسياتك شركت كنند.لازم به ذكر است به محض ثبت نام ٢١٠ امتياز معادل سه گيگ به شما تعلق مي گيرد كه همان لحظه با سوزاندن امتياز خود مي توانيد سه گيگ هديه را دريافت كنيد. روش ثبت نام در فيلم آمده است.

13. 3 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال ، حجم گیگ باکس تو زمان دانلود رایگان ، ازش کم میشه یا نمیشه؟ یعنی 9 گیگ ما داریم ، میریم تو ساعت رایگان شروع به دانلود میکنیم ، از این 9 گیگ کم میشه یا نه؟
    خودم نداشتم تا حالا ولی به گفته دوستان کم نمیشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تلگرام آسیاتک :

همراهان هميشگي، طبق اعلام قبلي در شبكه هاي اجتماعي كاربرانيكه عضو خانواده بزرگ آسياتك هستند و عضو كانال و اينستاگرام آسياتك شده اند با مراجعه به سايت و ثبت نام و يا تكميل اطلاعات در باشگاه مشتريان مي توانند از ٣ گيگ هديه نوروزي استفاده كنند. همچنين دوستداراني كه عضو خانواده برزرگ آسياتك نيستند با ثبت نام در باشگاه مشتريان مي توانيد در قرعه كشي بزرگ نوروزي آسياتك شركت كنند.لازم به ذكر است به محض ثبت نام ٢١٠ امتياز معادل سه گيگ به شما تعلق مي گيرد كه همان لحظه با سوزاندن امتياز خود مي توانيد سه گيگ هديه را دريافت كنيد. روش ثبت نام در فيلم آمده است.

هزار جور منت میزاره هزار جور ادا اتوار درمیاره تا یه هدیه بده آخرشم نمیده نمیگم ده برابرشو بچاپه از خودمون عوضش پارس آنلاین 2 گیگ بی منت به همه داده

16. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هزار جور منت میزاره هزار جور ادا اتوار درمیاره تا یه هدیه بده آخرشم نمیده نمیگم ده برابرشو بچاپه از خودمون عوضش پارس آنلاین 2 گیگ بی منت به همه داده
    آره دیگه ؛ 10 گیگ 10 گیگ میدزده از اینو اون ، بعد با هزار راه و مکافات به زور 3 گیگ میده!! ( آخرشم عده ی کمی این 3 گیگو میگیرن! )

18. 4 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •