شما بايد قبل از امضا برگه يكبار با دقت موارد رو چك مي كرديد اما بايد موضوع رو به پليس +10'اطلاع دهيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
شما بايد قبل از امضا برگه يكبار با دقت موارد رو چك مي كرديد اما بايد موضوع رو به پليس +10'اطلاع دهيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله دیگه شلوغه!شما صبح ساعت 7و30 تا8 شروع کن به زنگیدن
دوستان چند تا سوال داشتم خدمتتون
من سال 89 رفتم خدمت 5 ماه بعدش دانشگاه قبول شدم اومدم بیرون
الان باز اردیبهشت اعزامم
1-اموزشی باید دوباره برم؟
2-قبلا راهور بودم شهر خودم نیرو انتظامی بازم اونجا میفتم؟
در روال ناجا بله، 1 ماه
ربطی نداره، اگه شرایط دار باشین میوفتین استان و یا شهر خودتون در حالت دیگه احتمال داره هر جایی بیفتین.
سلام دوست عزيز، منم شرايطم مثل شماست اما اسفند اعزامم، يكي از بچه هاي همين سايت كه شرايطش مثل ما بود و دي ماه اعزام بود سوم دي ماه رفت اراك و 4 يا 5 ديماه فرستاده بودنشون كه برن، البته من اين موضوع رو از چند نفر ديگه هم شنيده بودم اما خوب تجربه اين دوستمون اين مطلب رو تاييد كرد
قبلا اين طور بود كه اعزام مجددها حدودا چهار هفته مجددا آموزش ميديدن، اما ظاهرا يه چند دوره است كه آموزش نميبينن، البته من فقط واسه مالك اشتر اراك اين موضوع رو شنيدم و از جاهاي ديگه خبر ندارم، اما حدس ميزنم همه اعزام مجددها رو ميفرستن اراك و اونجا مقداري استحقاقي ميدن و بدون آموزش تقسيم ميكنن
همونطور كه گفتم من اول اسفند اعزامم، سعي ميكنم اگه مرخصي دادن بيام اينجا و تجربياتم رو بگم
در مورد سوال دومتون هم هر جايي ممكن تقسيم بشيم و هر قسمت ديگه اي ممكن بيافتيم
موفق باشيد
لااقل بگید نمیدونم
سلام
دوستان کسی هست که 01 آموزش دیده باشه ؟؟ چندتا سوال دارم
ممنون میشم
اینجا رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته:
معاف میشید اگر شدید باشه.های مندرج در هر بند به شرح زیر استفاده خواهند نمود.
بند 1: معایب ستون فقرات (مادرزادی یا کتسابی)
الف) در موارد شدید یا اشکال عملی معاف دائم.
ب) در موارد خفیف خدمات غیررزمی.
بند2: اسپوندیلولیزیس و اسپوندیلولیستزیس معاف دائم.
بند3: انواع هرنی دیسکال با علائم کلینیکی و رادیولوژی عمل شده و عمل نشده معاف دائم.
(در موارد بیماران عمل شده انجام میلوگرافی و یا MRI ستون فقرات که در مرکز درمانی دانشگاهی یا نظامی انجام شده باشد منضم به تکید رادیوگرافی ضروری است)
ممنونم دوست عزیز
منم یکی از دوستام همین شرایط رو داشت 2-3 روز اونجا بودن تقسیم شد
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)