شرمنده با اون یکی دوستمون قاطی شد!
فرقی نمیکنه! باز هم همون سرعت رو داره به من میده!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شرمنده با اون یکی دوستمون قاطی شد!
فرقی نمیکنه! باز هم همون سرعت رو داره به من میده!
بيش از 3 ماه از تصميم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويى براى كاهش 20 درصدى تعرفه پهناى باند اينترنت و ابلاغ آن به شركت ارتباطات زيرساخت مى گذرد اما ارائه دهندگان اينترنت معتقدند كه اين تخفيف تاكنون اعمال نشده است.
به گزارش مهر، مصوبه كاهش نرخ تعرفه خدمات مبتنى بر اينترنت اوايل مرداد ماه امسال و با هدف توسعه استفاده از خدمات مبتنى بر اينترنت و كاهش نرخ خدمات مرتبط از سوى سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويى به شركت ارتباطات زيرساخت ابلاغ و وعده داده شد كه اين كاهش قيمت ها به صورت دوره اى تداوم يابد.
كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مقرر كرده بود اين تخفي فها در صورتى به متقاضيان تعلق بگيرد كه با ارائه مستندات و تعهدات لازم، مشخص شود كه اثر اين تخفيف به كاربران آنان منتقل خواهد شد. با اعمال كاهش 20 درصدى تعرفه پهناى باند براى عرضه كنندگان اينترنت در كشور پيش بينى شده بود كه قيمت نهايى اينترنت براى كاربران خانگى 8 تا 10 درصد ارزان تر شود اما ارائه كنندگان اينترنت در كشور با انتقاد از سازوكارهاى وزارت ارتباطات براى اعمال اين كاهش نرخ پهناى باند اعلام كردند با وجود بروكراسى حاكم بر مجموعه وزارت ارتباطات، شركت هاى اينترنتى تاكنون از تخفيف نرخ پهناى باند منتفع نشده اند و اميدشان به ياس تبديل شده است.
رئيس كميسيون اينترنت سازمان نظام صنفى رايانه اى نيز در گفت وگو با مهر با تاكيد بر اين كه كاهش 20 درصدى نرخ
پهنای باند در کشور تا کنون اجرایی نشده است، گفت :"این مصوبه تنها به ایجاد انتضار برای کاهش قیمت اینترنت در میان کاربران نهایی دامن زده است."
محمودرضا خادمى اضافه كرد:" این شرط و شروط ها به هیچ وجه عملی نیست و با این شرایط کاهش نرخ پهنای باند هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید."
وى با بيان اين كه تاكنون هيچ شركتى از اين تخفيف قيمت بهره نبرده است، تاكيد كرد كه اين مصوبه بايد بازنگرى و تصحيح شود.
گفتني است در طبقه بندی كشورها از نظر سرعت اينترنت خانگى كه speedtest.net در 6 ماهه نخست سال 2010 از ميان 152 كشور بررسى كرده ايران پس از كشورهايى مانند ونزوئلا، نيجريه، بوليوى و عراق با سرعتی برابر با 0.61 مگابایت بر ثانیه در رتبه 144قرار گرفته است اين در حالى است كه به طور متوسط اینترنت خانگی پرسرعت adsl با سرعت تنها 128كيلوبيت برثانيه با قيمت متوسط حدود 20 دلار در ماه ارائه می شود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
Last edited by matink64; 15-12-2010 at 03:54.
الان زنگ زدم پشتیبانی میگن مرکز مخابرات شما ترافیکش زیاد شده برای همین اینطوریه!
نمیدونم چطوری در عرض 2 روز اینقدر مشتری توی این مرکز اضافه کردن که سرعت 2 مگ روزانه من شده 512! شبانه هم از 64 کیلوبایت در ثانیه شده 20!
شانس من هم 3 روز تعطیلی پشت سر هم داریم!
ساعت 5:20 صبح!
بلاخره سرعت برای من بالا رفت! از 20 به 64 رسید یعنی دوباره 512 شد ولی چه فایده که سایت های اصلی مثل رپید شیر رو بستن! از سرور مستقیم سرعت دانلود 65 kb/s هست ولی از رپیدشیر در بهترین حالت به 20 میرسه!!!!
Last edited by kian525; 15-12-2010 at 05:34.
عجب توهمیییی
128 اکو من الان داره با سرعت 250 کیلو دانلود میکنه!!!!!!!!!!!111
40 مگ کلا 3 دقیقه طول کشید!!!!!
چطور شده این طور شده؟
اکو 128 اصفهان؟!
دوست من ساعت ویندوز معلومه دیگه 2 و 17 دقیه صبح
دوستانی که میگند شاتل شبا افتضاحه یه سری به تایپیک رقیب بزنید ببینید اونا شبا چیکار می کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم 128 اکو من در این روز که رویایی شده
نه بابا از این خبرا نیست. من دوره پیش بالای 200 گیگ دانلود کردم !!!!
اگه قراره باشه هرچی بیشتر مصرف کنی بیاد رو حسابت دیگه محدود کردن سرعت واسه چیه!!!
![]()
Last edited by m0jtaba370; 15-12-2010 at 09:25.
یه سوال :
اگه ترافیکم تموم شه و اون 200 مگ هدیه رو بگیرم ، شبا میتونم دانلود رایگان داشته باشم یا نمیشه ؟
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)