دوستان کسانی که دفترچه رو در سال 93(بهمن ماه) پست کنند و تاریخ اعزامشون سال 94 باشه باید 21 یا 24 ماه خدمت کنند؟
دوستان کسانی که دفترچه رو در سال 93(بهمن ماه) پست کنند و تاریخ اعزامشون سال 94 باشه باید 21 یا 24 ماه خدمت کنند؟
21 ماه توی سایت نظام وظیفه توضیح داده
من اگر الان دفترچه بفرستم، بخوام برای معافیت اقدام کنم و مثلا برای معافیت پزشکی، اینقدر اعتراض بزنم، تا نتیجه ی نهایی سال 94 مشخص بشه(مثلا بعد از دو بار اعتراض، فروردین بگن معاف نمیشم). ملاک برای تاریخ خدمت، ارسال دفترچه هست یا مشخص شدن وضعیتم؟![]()
دوستان من این شنبه آموزشیم تموم میشه دوره آموزشی بهتره یا دوره ای که توی یگان هستیم؟ آیا توی یگان وقت آزاد زیاد داریم؟
ممنون از پاسخاتون
1- بعد از پر کردن برگه اظهارات مشمول در خصوص سوابق بیماری(برگه شماره دو) برگه معاینه اولیه داده می شه؟
2- به فراخور هر بیماری نامبرده(فی المثل مشکل چشم و عارضه پوستی) برای هریک، یک برگه جدا داده می شه؟
با سپاس
نمی دونم چرا بعضی از دوستان حتی چند صفحه قبل را مطالعه نمی کنند.
دوست عزیز ناراحت نشین ولی کسی که نمی دونه حتی چه سالی فرار کرده همون کارت و... نگیره بهتره!
ولی به هر حال اول مراجعه به نظام وظیفه بعد یگان.
1- خیر، بستگی به جاش داره. خدمت در ایران 30 سال هست که دوره های مختلفی داره و دوره احتیاط یکی از اون دوره های هست.
2- بله.
1-بله
3-بله
دوست عزیز هم احتمال داره و هم نداره، ما که نظام وظیفه نیستیم!
دوست عزیز قبلا هم اشاره شد اهمیت خاصی علی الخصوص در مراحل اول و تقسیمات و... نداره،حالا بعد اینکه افتادین جایی شاید کاری بلد باشین و در اون مکان در کار مناسب استفاده بشه ولی اینطور نیست که روی تقسیمات هم تاثیر بگذاره.
نظرات متفاوته.
بستگی به نیرو و یگان داره.
این دیگه چه طور سوالیه!
دوست عزیز شما ابتدا نگفتی که در کدام ارگان هستی فقط تنها چیزی که مشخصه شما دیپلم هستید حال به فرض بگیم که دوره اموزشی بهتره ، چه فایده ای برای شما دارد شما تنها یک بار اموزش می بینید حالا می خوای تا انتهای خدمت در حسرت دوران اموزشی باشی؟ اما چیزی که مشهوده اکثر سرباز صقر ها خدمت راحتی به نسبت گروهبان ها یا افسر ها ندارند بیشتر کار های خدماتی در پادگان ها (نظافت، تعمیر و بنایی و ...) بر عهده ان هاست پس خودت رو برای همه چیز اماده کن.
شما پس از مراجعه به پزشک مورد تایید نظام وظیفه جهت معاینه اولیه مشکل یا بیماری خودتون رو مطرح می کنید سپس پزشک در صورت نیاز برگه ای جهت کمسیون برای شما صارد می کند شما در هنگام ثبت مدارک در سامانه نظام وظیفه در پلیس +۱۰ با به همراه داشتن ان برگه در خواست کمیسون می دهید پس از ثبت در خواست نامه ای به ادرس پستی شما ارسال می گردد که در ان تاریخ و مکان تشکیب کمیسون درج شده.
تنها یک برگه دادهمی شود که در ان بیماری یا بیماری های شما نوشته شده.
دوستان تو ثبت اطلاعات من تو پلیس +10 چند تا اشتباه هست... گروه خونی و تاریخ تزریق واکسن و شماره تلفن منزل اشتباه شدن...
اطلاعی دارین که میتونم با مراجعه به نظام وظیفه این اشتباها رو تصحیح کنم یا نه؟؟؟
یعنی اول باید بریم پیش پزشک نظام وظیفه؟![]()
مگه اول نباید دفترچه بفرستیم بعدش بگن برو کجا برای معاینه؟![]()
شما بايد قبل از ثبت مدارك معاينه شويد برگه اي داخل دفترچه است بايد ان برگه توسط توسط پزشك تكميل و مهر و امضا شود در هنگام ثبت مدارك كاربر نظام وظيفه اين برگه را از شما مي خواهد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)