تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2775 از 4105 اولاول ... 1775227526752725276527712772277327742775277627772778277927852825287532753775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,741 به 27,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسانی که دفترچه رو در سال 93(بهمن ماه) پست کنند و تاریخ اعزامشون سال 94 باشه باید 21 یا 24 ماه خدمت کنند؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان کسانی که دفترچه رو در سال 93(بهمن ماه) پست کنند و تاریخ اعزامشون سال 94 باشه باید 21 یا 24 ماه خدمت کنند؟
    21 ماه توی سایت نظام وظیفه توضیح داده

3. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من اگر الان دفترچه بفرستم، بخوام برای معافیت اقدام کنم و مثلا برای معافیت پزشکی، اینقدر اعتراض بزنم، تا نتیجه ی نهایی سال 94 مشخص بشه(مثلا بعد از دو بار اعتراض، فروردین بگن معاف نمیشم). ملاک برای تاریخ خدمت، ارسال دفترچه هست یا مشخص شدن وضعیتم؟

5. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من این شنبه آموزشیم تموم میشه دوره آموزشی بهتره یا دوره ای که توی یگان هستیم؟ آیا توی یگان وقت آزاد زیاد داریم؟

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخاتون
    1- بعد از پر کردن برگه اظهارات مشمول در خصوص سوابق بیماری(برگه شماره دو) برگه معاینه اولیه داده می شه؟
    2- به فراخور هر بیماری نامبرده(فی المثل مشکل چشم و عارضه پوستی) برای هریک، یک برگه جدا داده می شه؟
    با سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

نمی دونم چرا بعضی از دوستان حتی چند صفحه قبل را مطالعه نمی کنند.

دوست عزیز چطوری بفهمیم چند سال از فرار داداشم میگذره؟دقیقا یادشون نیست چه سالی بوده
    خود پلیس +10 امار سرباز فراری ها رو دارن
    دوست عزیز ناراحت نشین ولی کسی که نمی دونه حتی چه سالی فرار کرده همون کارت و... نگیره بهتره!

ولی به هر حال اول مراجعه به نظام وظیفه بعد یگان.

سلام
    دوستان دو تا سوال
    1- من پدرم کارت دوره احتیاط داره، این همون ایثارگری محسوب میشه؟
    2-دپیلم ها دوره کد میخورند؟
    1- خیر، بستگی به جاش داره. خدمت در ایران 30 سال هست که دوره های مختلفی داره و دوره احتیاط یکی از اون دوره های هست.

2- بله.

1-مگه تاریخ اعزام توسط نزام وظیفه تعیین نمیشه ؟ پس چطوری موقع ثبت مدارک تاریخ تعیین میشه ؟ اونوقت اون تاریخ پیشنهادی دکوریه ؟

2-پس جریان این برگه ای که تو دفترچه نوشته بعد از 20 روز میاد درخونه چیه ؟ نمیدونم برگ سبز سفید ؟

3-برای تمدید باید دلیل منطقی داشته باشیم ؟ .مثلا من همینطوری بی دلیل بخام یه دوره بعد برم اینطوری میشه تمدید کرد؟
    1-بله
    3-بله

سلام دوستان اول اسفند اعزامم مرزبانی بیرجند
    اگه دو ماه عقب بندازم ممکنه عوض بشه؟ ارگانش که نه حداقل پادگانش؟؟
    جواب بدید لطفا فوریه
    دوست عزیز هم احتمال داره و هم نداره، ما که نظام وظیفه نیستیم!

دوستان این مهارت ها و تخصص توی فرم شماره یک دفترچه نظام وظیفه جدیه؟

من مکانیک خوندم ولی هیچی از مکانیک بارم نیست
    ولی اندازه چندتا مهندس کامپیوتر ، کامپیوتر بارمه
    از برنامه نویسی به زبان های مختلف تا فتوشاپ و کارای گرافیکی
    میدونم از کامپیوتر هم اونا فقط تایپش به کارشون میاد باز هم مشکلی ندارم با این قضیه

آخه انگار کلا نظام وظیفه با مهندسای مکانیک مشکل داره
    هر کی رو دیدم فرستادن بدترین جاهای ممکن
    دوست عزیز قبلا هم اشاره شد اهمیت خاصی علی الخصوص در مراحل اول و تقسیمات و... نداره،حالا بعد اینکه افتادین جایی شاید کاری بلد باشین و در اون مکان در کار مناسب استفاده بشه ولی اینطور نیست که روی تقسیمات هم تاثیر بگذاره.

دوستان من این شنبه آموزشیم تموم میشه دوره آموزشی بهتره یا دوره ای که توی یگان هستیم؟ آیا توی یگان وقت آزاد زیاد داریم؟
    نظرات متفاوته.

بستگی به نیرو و یگان داره.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این دیگه چه طور سوالیه!
    دوست عزیز شما ابتدا نگفتی که در کدام ارگان هستی فقط تنها چیزی که مشخصه شما دیپلم هستید حال به فرض بگیم که دوره اموزشی بهتره ، چه فایده ای برای شما دارد شما تنها یک بار اموزش می بینید حالا می خوای تا انتهای خدمت در حسرت دوران اموزشی باشی؟ اما چیزی که مشهوده اکثر سرباز صقر ها خدمت راحتی به نسبت گروهبان ها یا افسر ها ندارند بیشتر کار های خدماتی در پادگان ها (نظافت، تعمیر و بنایی و ...) بر عهده ان هاست پس خودت رو برای همه چیز اماده کن.

ممنون از پاسخاتون
    1- بعد از پر کردن برگه اظهارات مشمول در خصوص سوابق بیماری(برگه شماره دو) برگه معاینه اولیه داده می شه؟
    2- به فراخور هر بیماری نامبرده(فی المثل مشکل چشم و عارضه پوستی) برای هریک، یک برگه جدا داده می شه؟
    با سپاس
    شما پس از مراجعه به پزشک مورد تایید نظام وظیفه جهت معاینه اولیه مشکل یا بیماری خودتون رو مطرح می کنید سپس پزشک در صورت نیاز برگه ای جهت کمسیون برای شما صارد می کند شما در هنگام ثبت مدارک در سامانه نظام وظیفه در پلیس +۱۰ با به همراه داشتن ان برگه در خواست کمیسون می دهید پس از ثبت در خواست نامه ای به ادرس پستی شما ارسال می گردد که در ان تاریخ و مکان تشکیب کمیسون درج شده.
    تنها یک برگه دادهمی شود که در ان بیماری یا بیماری های شما نوشته شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان تو ثبت اطلاعات من تو پلیس +10 چند تا اشتباه هست... گروه خونی و تاریخ تزریق واکسن و شماره تلفن منزل اشتباه شدن...
    اطلاعی دارین که میتونم با مراجعه به نظام وظیفه این اشتباها رو تصحیح کنم یا نه؟؟؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

این دیگه چه طور سوالیه!
    دوست عزیز شما ابتدا نگفتی که در کدام ارگان هستی فقط تنها چیزی که مشخصه شما دیپلم هستید حال به فرض بگیم که دوره اموزشی بهتره ، چه فایده ای برای شما دارد شما تنها یک بار اموزش می بینید حالا می خوای تا انتهای خدمت در حسرت دوران اموزشی باشی؟ اما چیزی که مشهوده اکثر سرباز صقر ها خدمت راحتی به نسبت گروهبان ها یا افسر ها ندارند بیشتر کار های خدماتی در پادگان ها (نظافت، تعمیر و بنایی و ...) بر عهده ان هاست پس خودت رو برای همه چیز اماده کن.

شما پس از مراجعه به پزشک مورد تایید نظام وظیفه جهت معاینه اولیه مشکل یا بیماری خودتون رو مطرح می کنید سپس پزشک در صورت نیاز برگه ای جهت کمسیون برای شما صارد می کند شما در هنگام ثبت مدارک در سامانه نظام وظیفه در پلیس +۱۰ با به همراه داشتن ان برگه در خواست کمیسون می دهید پس از ثبت در خواست نامه ای به ادرس پستی شما ارسال می گردد که در ان تاریخ و مکان تشکیب کمیسون درج شده.
    تنها یک برگه دادهمی شود که در ان بیماری یا بیماری های شما نوشته شده.
    یعنی اول باید بریم پیش پزشک نظام وظیفه؟
    مگه اول نباید دفترچه بفرستیم بعدش بگن برو کجا برای معاینه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی اول باید بریم پیش پزشک نظام وظیفه؟
    مگه اول نباید دفترچه بفرستیم بعدش بگن برو کجا برای معاینه؟
    شما بايد قبل از ثبت مدارك معاينه شويد برگه اي داخل دفترچه است بايد ان برگه توسط توسط پزشك تكميل و مهر و امضا شود در هنگام ثبت مدارك كاربر نظام وظيفه اين برگه را از شما مي خواهد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •