تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2775 از 3745 اولاول ... 177522752675272527652771277227732774277527762777277827792785282528753275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,741 به 27,750 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیشب اکانتینگ مشکل داشت
    برای منم سرعت سرور داخلی و خارجی در تایم رایگان نامحدود بود
    ولی از حجمم کم نکرده چیزی

2. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا نامردا از منم دیشب حجم کم کردن 1 گیگ حدودا مصرف کردم که 80 درصد رایگان حساب نکرده بدشانسی با گوشی استفاده کردم این یک گیگو مدرکی ندارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برا من دیشب یه لحظه لینک پرید و دیگه وصل نشد تا بعد ساعت 10 صبح!

4. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دیشب اکانتینگ مشکل داشت
    برای منم سرعت سرور داخلی و خارجی در تایم رایگان نامحدود بود
    ولی از حجمم کم نکرده چیزی
    اکانتینگ خود به خود مشکل پیدا نمیکنه یه قورومساقی دستکاریش میکنه پول من و تورو بالا بکشن

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

شدیدا دارن دزدی میکنن دوباره... . 8 روز از نتم گذشته 5 گیگ کم کرده با اینکه مصرفم فوق العاده پایین بود این ماه. میشه گفت نصف بیشترش از دزدی اسیاتکه... .

7. 2 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من از سرویس های ماکس نت دیسکاوری 3 ماهه داشتم تازه 12 روز هم مونده بود تموم بشه مثل شب های گذشته اینبار هم ساعت 2 شد و زدم تا دانلود رایگان شروع بشه و شروع هم شد و مثل قبل چیزی از ترافیک اصلی کم نمیشد تا اینکه لینک پرید و کل دانلود ها ایستاد و من بعد 3 دقیقه که لینک اومد زدم دوباره دانلودها شروع شدن و رفتم خوابیدم . صبح بیدار شدم دیدم از ترافیک اصلی هر چی بوده صفر کرده و با صفحه تمدید مواجه شدم ! زنگ زدم پشتیبانی میگه شما 10 گیگ دانلود شبانه برا سرویست داشتی که اونم دیشب استفاده کردی ! گفتم چطور از سه ماه پیش تا دیروز شبها از ساعت 2 تا 8 دانلود داشتم و چیزی از حسابم کم نمیشد و حالا یکباره به فکرتون افتاد ترافیک منو خالی کنین ؟ گفت بلاخره اینطوری دیگه شما 10 گیگ شبانه مجاز بودی اونم دیشب استفاده کردی و زیر بار نرفت . البته مشکلی نیست . من همون 3 ماه دور بر 500 گیگ از شبانه رایگان استفاده کردم . ولی من اخرش نفهمیدم که بلاخره این شبانه رایگان سرویس های ماکس نت الان اینجا یعنی در اسیا تک چطور محاسبه میشه ؟ تو خود ماکس نت زده مثلا : سه ماه 2 تا 8 رایگان با 10 گیگ حجم مجاز شبانه و در صورت اتمام این 10 گیگ باز هم به صورت رایگان میتونین از شبانه رایگان استفاده کنین و چیزی از ترافیک اصلی کم نمیشه . الان سه ماهه داخل اسیا تک هم همینطوری بود ولی نمیدونم چطور شد دیشب کل ماجرا فرق کرد . الانم مجبور شدم نیم گیگ شهاب با 4 تا 10 رایگان شبانه فعال کنم . ولی سرعت دانلود و اپلود و داخلی و خارجی هیچ فرقی با همون سرویس قبلیم که رو 4 مگ بسته بودن نکرد . یعنی فقط اسم سرویس رو عوض کردن در حالی که خط من راحت تا 10 مگ رو میکشه ولی این دزدها اومدن پول سرویس 10 مگ رو از من گرفتن و همون سرویس قبلی رو به من قالب کردن . اخه اینو من به کی و کجا بفهمونم . قبلا میگفتم چرا پس سرعت دانلود روزانه و شبانه من یکی هست میگفتن سرویس شما از ماکس نته حالا که شد اسیا تک پس چرا بازم قانون خودتون یعنی حذف محدودیت سرعت درون شبکه ای رو رعایت نمیکنید؟ اپلود رایگان هم بخوره تو سرشون رو 50 محدود کردن که عملا اپلود نمیشه کرد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان سلام بالاخره یکی به ما بگه منظور از این حداقل تبادل چیه تو لیست قیمتهای اسیاتک هست؟ وتو سرعتهای 2 مگ و 4 چطوریه وفرق سرعتش چیه؟

داره خودمونی میشه lazzox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به طرز غیر قابل تحملی دو روزه پیغام Service unavailable دوباره مانع از دسترسی به بسیاری از سایت ها شده اصلا هم پاسخگو نیستن فقط بلدن بگن DNS رو عوض کن!
    کاملا تایید میشه
    دو روزه داغون شده همش Service unavailable میاد ! اینستاگرام هم عکس ها به زور باز میشن !

روی همه این مشکلات packet loss توی ساعات شلوغی رو هم اضافه کنین
    از بس که داره کاربر بیشتر از حد توان جمع میکنه!
    در تایید دوستان باید بگم برای من هم همینجور هست و خیلی کند هست چیزی که مشخص هست استفاده کاربرای آسیاتک از کل پهنای باندی که اسیاتک دارند بیشتر هست و همین باعث کندی و اومدن این پیغام میشه اما وقتی از سایتها و سرور هایی که آسیاتک روش باشه استفاده بشه مشکل حل میشه و در حقیقت اینترانت (سرورداخلی) خوبی اسیاتک داره و اینترنت (جهانی) بدی داره آسیاتک.
    واسه من که علاوه براین Service unavailable و اینستا ، تلگرامم به مشکل برخورده و قطعی-وصلی داره! منتها با چیزشکن همه چی اوکی میشه! پدر مردمو با این فیلترینگه هوشمندشون درآوردن!
    این مورد Service unavailable هم به خاطر کش کردن آسیاتکه ؛ واعظی اومد گفت که واسه سال آینده اینترنت ملی رو راه اندازی میکنیم و سرور های خارجی رو در داخل کش میکنیم که ارز بابت خرید پهنای باند از کشور خارج نشه!!!
    حالا نکته ی جالب اینجاست که با این وضع ، پینگم 2 ماهه که خیلی خوبه و بدون تایم اوت ؛ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو 110 تا 120 میچرخه و سرعت دانلودمم در تایم غیر رایگان مشکلی نداره و اوکیه!

دوستان من دیروز دیگه مجبور شدم از طریق ۱۹۵ پیگیری کنم که بعد از چند دقیقه یک جواب کتبی دو خطی دادن امروز صبح هم یکی از اوپراتور ها تلفن زد
    گفت یک سری تغیرات روی خط انجام شده و یک سری سوال هم پرسید که ایا وقتی اینطوری میشه میتونم پینگ بگیرم! گفت اگر دوباره اینطوری شد از پینگ سایت و همینطور مودم عکس بگیرید و بفرستید! قسمت از همه جالب‌ترش این بود که گفت ما تا حالا از طرف دیگر کاربرها شکایتی در این مورد نداشتیم و اگر چنین چیزی میبود خیلی ها گزارش میدادن!!!! من متنی رو اماده کرده‌ام اگر کسی حوصله پیگیری از ۱۹۵ رو داره بگه متن رو براش پ.خ کنم.
    Last edited by lazzox; 17-03-2016 at 10:29.

12. 2 کاربر از lazzox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من دیروز دیگه مجبور شدم از طریق ۱۹۵ پیگیری کنم که بعد از چند دقیقه یک جواب کتبی دو خطی دادن امروز صبح هم یکی از اوپراتور ها تلفن زد
    گفت یک سری تغیرات روی خط انجام شده و یک سری سوال هم پرسید که ایا وقتی اینطوری میشه میتونم پینگ بگیرم! گفت اگر دوباره اینطوری شد از پینگ سایت و همینطور مودم عکس بگیرید و بفرستید! قسمت از همه جالب‌ترش این بود که گفت ما تا حالا از طرف دیگر کاربرها شکایتی در این مورد نداشتیم و اگر چنین چیزی میبود خیلی ها گزارش میدادن!!!! من متنی رو اماده کرده‌ام اگر کسی حوصله پیگیری از ۱۹۵ رو داره بگه متن رو براش پ.خ کنم.
    من الان هم اسیا تک هم مخابرات دارم ولی نمیتونم از تلگرام چیزی دانلود کنم شکایت کنم به جایی میرسه؟

Sent from my LT26w using Tapatalk

داره خودمونی میشه lazzox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من الان هم اسیا تک هم مخابرات دارم ولی نمیتونم از تلگرام چیزی دانلود کنم شکایت کنم به جایی میرسه؟

Sent from my LT26w using Tapatalk
    باید برسه موضوع شکایت رو عدم امكان دسترسي به برنامه هاي كاربردي(وب، ايميل و شبكه هاي اجتماعي) انتخاب کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •