اونجا کلاس میریم و اموزش خنثی سازی مین و تخریب مین و از این داستانا می بینیم . تا اینجا خیلی خوبه . ولی داستان از اینجا شروع میشه که به دلیل کمبود نیرو از 5 شب پشت سر هم تا 15 شب پشت سر هم بچه ها نگهبانی میدن .
اونجا کلاس میریم و اموزش خنثی سازی مین و تخریب مین و از این داستانا می بینیم . تا اینجا خیلی خوبه . ولی داستان از اینجا شروع میشه که به دلیل کمبود نیرو از 5 شب پشت سر هم تا 15 شب پشت سر هم بچه ها نگهبانی میدن .
دوست عزیز چطوری بفهمیم چند سال از فرار داداشم میگذره؟دقیقا یادشون نیست چه سالی بوده
خود پلیس +10 امار سرباز فراری ها رو دارن
سلام
دوستان دو تا سوال
1- من پدرم کارت دوره احتیاط داره، این همون ایثارگری محسوب میشه؟
2-دپیلم ها دوره کد میخورند؟
سلام
دوستانی که جدیدا اقدام کردن :
همون موقع که مشخصات رو در پلیس +10 ثبت میکنیم تاریخ اعزام رو تو پرینتی که بهمون میدن میزنن ؟
شما چطوری از زیر زبونشون کشیدی؟! یعنی چی گفتی؟
حرف خاصی باید بزنی یا هر کی سؤال بپرسه جواب میدن؟!
سلام؛ بله همون زمانی که مدارک کامل رو تحویل +10 دادید برگه تاریخ اعزام رو تحویل میگیرد.
اگه خواستید 24 ساعت بعد میتونید درخواست تمدید یا تعجیل هم پر کنید که حدود 1 هفته طول میکشه جواب بیاد.
عرض تحنیت خدمت دوستان گرامی
دوستان مگر این طور نیست که تاریخ اعزام رو داخل دفترچه سبز اعلام می کنند؟ و این برگه دم در خونه به مشمول توسط پیک اعطا می شه؟
1-مگه تاریخ اعزام توسط نزام وظیفه تعیین نمیشه ؟ پس چطوری موقع ثبت مدارک تاریخ تعیین میشه ؟ اونوقت اون تاریخ پیشنهادی دکوریه ؟
2-پس جریان این برگه ای که تو دفترچه نوشته بعد از 20 روز میاد درخونه چیه ؟ نمیدونم برگ سبز سفید ؟
3-برای تمدید باید دلیل منطقی داشته باشیم ؟ .مثلا من همینطوری بی دلیل بخام یه دوره بعد برم اینطوری میشه تمدید کرد؟
سلام دوستان اول اسفند اعزامم مرزبانی بیرجند
اگه دو ماه عقب بندازم ممکنه عوض بشه؟ ارگانش که نه حداقل پادگانش؟؟
جواب بدید لطفا فوریه
پلیس +10 زمانی که مدارکتون رو ارائه دادید میتونه همونجا تاریخ اعزام رو رسماً بهتون اعلام کنه. یه برگه هم بهتون میدن.
برگه ای که پست میاره در خونه، ظاهراً محل پادگانی هست که شما دوره آموزشی رو باید طی کنید. البته خودم هنوز این برگه رو از نزدیک ملاقات نکردم! و یادم نیست بهش چی میگن!
1- تقسیم سرباز بین نیروها در تهران انجان میشه (یادم نیست کجا!!). اونها به طور سیستمی اطلاعات رو ثبت میکنن. حالا نظام وظیفه هم از یه تاریخی به اطلاعات دسترسی پیدا میکنه و بعد هم دفاتر پلیس+10 . شما هم در اخرین مرحله خبردار میشید که کجا افتادید!
برای ما که 1 اسفند اعزامیم الان مشخص شده؛ منتها پلیس +10 به اطلاعات دسترسی نداره.
الان یا باید از تلفن 096480 پرسید یا از نظام وظیفه. حالا نمیدونم به من جواب میدن یا نه!
تاریخ پیشنهادی واسه ما که دکوری بود!
3- در برگه ای که پر میکنید یه قسمت داره که دلیل رو مینویسید. من دلیل نداشتم از مسئول باجه +10 پرسیدم گفت فرقی نمیکنه؛ بنویس مشکلات خانوادگی!![]()
دوستان این مهارت ها و تخصص توی فرم شماره یک دفترچه نظام وظیفه جدیه؟
من مکانیک خوندم ولی هیچی از مکانیک بارم نیست
ولی اندازه چندتا مهندس کامپیوتر ، کامپیوتر بارمه
از برنامه نویسی به زبان های مختلف تا فتوشاپ و کارای گرافیکی
میدونم از کامپیوتر هم اونا فقط تایپش به کارشون میاد باز هم مشکلی ندارم با این قضیه
آخه انگار کلا نظام وظیفه با مهندسای مکانیک مشکل داره
هر کی رو دیدم فرستادن بدترین جاهای ممکن
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)