تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2774 از 4751 اولاول ... 1774227426742724276427702771277227732774277527762777277827842824287432743774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,731 به 27,740 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

10 دوست من

من تا چیزی رو نخونم امضا نمیکنم(شغلم اقتضا میکنه). روز اول به من گفتن و نوشتن که این سرعت و این ترافیک و این قیمت! وقتی من 512 میگیرم . هزینه 512 رو میدم یعنی شب و روز 512 ، نه این که روز 512 شب 64! شما وقتی مثلا هرماه باید 20 بدی اگر 19500 بدی سرویست رو وصل میکنن؟؟ به خدا اگر وصل کنن!! چطور شما 20 تومن رو باید بدون یه قرون کم و کاستی بدی ولی یک پنجم اون سرویسی رو که باید بهت بدن میدن و جیکمون هم در نمیاد! بدبختی و توسرخور بودن و ذلالت مگه شاخ و دم داره؟
    اولا دوست من مگر توی قرار داد ذکر نشده که ترافیک رایگان شبانه تا جایی که بستر مخابراتی به شرکت اجازه دهد فراهم می شود و در صورت نبود زیرساخت و بستر مخابراتی مناسب شرکت در قبال حذف و یا کیفیت این سرویس هیچ گونه مسئولیتی ندارد.
    دوما تا آنجا که من پرسوجو کردم از کاربرای قدیمی ، شاتل طرح رایگان شبانه تا سال 87 فقط مخصوص خطوط آرت شاتل بود و از 87 به بعد به سرویس های ایکو هم اختصاص داده شده.
    بهر حال من با یکسال و اندی استفاده از شاتل کاملا راضیم (نسبت به وضعیت اینترنت در کشور)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ماده 2 تبصره 2:

دوست من شما قرار دادت رو کامل یکبار بخون متوجه میشی که بت گفتند
    من تا چیزی رو نخونم امضا نمیکنم(شغلم اقتضا میکنه). روز اول به من گفتن و نوشتن که این سرعت و این ترافیک و این قیمت! وقتی من 512 میگیرم . هزینه 512 رو میدم یعنی شب و روز 512 ، نه این که روز 512 شب 64! شما وقتی مثلا هرماه باید 20 بدی اگر 19500 بدی سرویست رو وصل میکنن؟؟ به خدا اگر وصل کنن!! چطور شما 20 تومن رو باید بدون یه قرون کم و کاستی بدی ولی یک پنجم اون سرویسی رو که باید بهت بدن میدن و جیکمون هم در نمیاد! بدبختی و توسرخور بودن و ذلالت مگه شاخ و دم داره؟

متاسفانه دوست من این تکنیک شاتل هست. و به طور سر بسته اعلام کرده و همه هم امضا کردن.

تا بخوای اعتراضی کنی فقط متوسل به همین ماده و تبصره میشن

ماده 2 تبصره 2:

منظور از غیر اختصاصی بودن سرویس این هست که مقدار پهنای باند مشخصی
    توسط گروهی از مشترکین بصورت همزمان بهره برداری میشود و مشترک نیز در زمره آن گروه قرار میگیرد

مقدار پهنای باند مشخصی :معلومه توی روز دو مگ هست ولی شب ها برای یک عده ای فیکس میشه رو 30-60 و یک عده ای هم 250. این چرخش و جابجایی هم به صورت randomize هست.کاریش هم نمیشه کرد(یعنی یا شانس و یا اقبال)
    یعنی اونی که تا صبح فیکس با 30 کیلو بایت دانلود میکنه پهنای باندی که بهش اختصاص دادن 240 کیلو بیت هست.

توسط گروهی : میتونه 10 نفر باشه میتونه 8 نفر باشه یا کمتر یا بیشتر(share)

این از قول بخش فنی شاتل میگم:

حالا شما فرض کن 10 نفر باشند(share) وشب موقع دانلود 6 نفر از این 10 نفر بیان دانلود کنند مطمئن باش پهنای باند اون 4 نفری که نیومدن دانلود شبانه کنن رو تخصیص نمیدن چون میگن ممکنه طرف بیاد و باید ظرفیت استفاده برای اون شخص رو هم فراهم کرد.

ولی تو مرکز ما(حالا بماند کجاست) مطمئنم اگه فقط 2نفر هم بیان دانلود شبانه سرعت من که فیکس رو 30 هست.اگر هم بیان باز فیکس رو 30 هست
    به به چه چه

3. 3 کاربر از yahyqazmis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

10

دوست من اولا توی قرارداد نوشته شده که ترافیک رایگان شبانه تا جایی که بستر مخابراتی و زیر ساخت اجازه دهد اراعه می گردد و شرکت هیچ گونه مسئولیتی در قبال حذف و کیفیت این سرویس در آینده ندارد.
    دوما اگر شما ناراضی هستید اشکالی نداره می تونید از شرکت دیگه ای سرویس بگیرید ولی شک دارم با این قیمت بتونید بگیرید
    سوما با توجه به پرس و جویی که از کاربران قدیمی کردم سرویس ترافیک رایگان تا قبل از سال 87 فقط مخصوص خطوط آرت شاتل بوده و از سال 87 به بعد به سرویس های ایکو هم اختصاص داده شده.

در ضمن بنظر من سرویس ایکو شبیه سیم کارت های اعتباری می مونه که بدرد کسانی می خوره که می خواند میزان استفاده از اینترنتشون رو کنترل کنند و هزینه اضافی پرداخت نکنند. باید قبول کنیم که شاتل دوتا گوش دراز نداره که بیاد سرویس 2 مگی خودش رو که در شرایط نامحدود 400هزار تومان در ماه میده رو به اسم ایکو بده 20هزار تومان که چی بشه
    مگه میشه که بیاد ضرر بده شما چی فکر کردید شرکت شاتل تا به ازای سرمایه گذاری که میکنه سود مناسبی گیرش نیاد امکان نداره سرویس اراعه بده منتهی برخی از دوستانی مشکلات اینترنت کشور رو که معلومه از کجا آب می خوره را به شاتل نسبت می دند.
    بیاد سرویس اراعه بده ضرر بکنه در راه خدا وقتی پهنای باند رو 10برابر قیمت جهانی باید بخره .
    اینه که میاد سرویس ایکو میده که کاربرایی که استفادهشون بالاست بیاند ترافیک بخرند همین این یعنی تجارت

5. این کاربر از matink64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

از مدیر تایپیک خواهش میکنم اینو پاک کنه پستم دوبا روی تایپیک امده
    Last edited by matink64; 15-12-2010 at 02:47. دليل: تکرار پست

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من که دوباره برگشتم به اون روزای طلایی خودم با سرعت شبی 100 مگ دانلود

عیبی نداره ما که عادت کردیم .

---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------

حرف حق جواب نداره..............!

8. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی جالبه از ساعت 1:00 تا 1:56 داشت مثل اسب با سرعت 350 دانلود میکرد . بعد ساعت 1:56 یعنی همین الان دیسی شد و به حالت اولیه برگشت ! ضد حال خوردیم !

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من در بهترین حالت از 32 kb/s بالاتر نمیرم!!!!

زنگ زدم پشتیبانی میگه بردی خدا رو شکر کنید! شبها سرعت شما باید 17 باشه!!!!!

دیروز زنگ زدم تهران شاکی که چرا روز 2 مگ هست شبها 128، به جای اینکه رسیدگی کنند 2 مگ روز رو برام کردن 512!!!!

اکو 512 دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض سرعت الان من

من در بهترین حالت از 32 kb/s بالاتر نمیرم!!!!

زنگ زدم پشتیبانی میگه بردی خدا رو شکر کنید! شبها سرعت شما باید 17 باشه!!!!!

دیروز زنگ زدم تهران شاکی که چرا روز 2 مگ هست شبها 128، به جای اینکه رسیدگی کنند 2 مگ روز رو برام کردن 512!!!!

اکو 512 دارم

-

داره خودمونی میشه h128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

قکر کنم سرعت 2mb شب جیره بندی شده هر شب برای یک منطقه هست

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا شما کجائی؟ سرویست چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •