سلام
دوست عزیز میشه بپرسم شما دقیقا از کجای تهران همچین سرعتی میگیری ؟؟؟
سلام
دوست عزیز میشه بپرسم شما دقیقا از کجای تهران همچین سرعتی میگیری ؟؟؟
تست امروز صبح شیراز
با دانلود منیجر سرعت تا بالای 8MB/ps میره
واسه من که ثبات نداره هر دفعه یه چیزی میگه ولی فکر میکنم مشکل از اتاقه که خط دهی نداره چون گوشی هم آنتن نمیده معمولا و مجبورم برم تو حیاط صحبت کنم
تو فکرمه یه دونه ازینا بسازم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ms368; 15-02-2017 at 06:20.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز قبل. ولنجک، تهران (محل کار)
گوشی سامسونگ ای ۷ اج
دوست گرامی من e3372ایرانسل رو پارسال خریدم انلاک کردم والان دارم از 4gهمراه اول استفاده میکنم هیچ فرقی هم ندارن البته من از نت همراه اول به عنوان پشتیبان استفاده میکنم ونت اصلیم ایرانسله ولی در کل مودم توانایی این مورد رو داره خیلی هم راحت و ساده است
Last edited by ابوالفضل ۴۰۴۵; 15-02-2017 at 15:58.
دوستان یه موردی رو که من بارها تو همین تاپیک پرسیدم واکثرا جواب دادن تعغیر dnsتو سرعت دانلود تفاوتی نداره فقط تو سرعت باز کردن صفحات ولود سریعتر وپینگ متفاوتن ولی تو همین چند روز از وقتی بعضی اوقات که نت ایرانسل قطعه واز همراه اول استفاده میکنم وتعغیر dns دیفالت ایرانسل متوجه شدم شدیدا تو سرعت دانلود هم تاثیر داره به طور مثال من dns ایرانسل رو از 92.42.51.31 به8.8.8.8,4.2.2.4 تعغیر دادم بعد متوجه شدم بخصوص تو تلگرام نهایت سرعتی که میتونم بگیرم بین 600تا800 کیلو بایته ولی دیروز که به صورت اتفاقی دوباره به حالت دیفالت برگردوندم دوباره سرعت دانلودم تا نزدیک 2مگا بایت میرسه پس dns کاملا موثره ونظر برخی از دوستان صحیح نیست البته تو سرورای دیگه تست نکردم ولی احتمالا عمومیت داره
تست سرعت دانلود از تورنت 4g ایرانسل ، نوسان سرعت کم هست ، البته بیشتر بر میگرده به اون تورنتی که دانلود میکنید و کیفیت seeder ها ، در کل من که خیلی راضیم میتونم بگم برای تورنت های با کیفیت تفاوتی با لینک مستقیم نداره! (تازه این رو هم در نظر داشته باشید که دانلود از سرورهای خارجی هست)
![]()
دوستان کسی خبر داره نسل ۳ ایرانسل روی فرکانس ۹۰۰ جایی راه اندازی شده یا نه، یا با چه سرعتی پیش میره؟
چون انتن دهی داخلی ۲۱۰۰ ضعیفه و زیاد شلوغم هست رو +h چون خیلی از مشترکین رو ۳جین هنوز
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 15-02-2017 at 21:55.
اینم 4 جی اصفهان
اصفهان .. تست با سرور اصفهان
عمق فاجعه مشخصه
![]()
Last edited by ESPSV; 15-02-2017 at 23:03.
من با سرور شهر خودمون که تست میزنم سرعت داغونه ولی با سرور پیشنهادی خودش بالای ۴۰ نشون میده
نسل سه 900 هنوز اونچنان برنامه نریختن براش
بیشتر الان تمرکزشون رو 4g+ و 4g td هست
فعلا تهران که هیچ جاش من ندیدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)