تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2773 از 4105 اولاول ... 1773227326732723276327692770277127722773277427752776277727832823287332733773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,721 به 27,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان عزیز کسی اطلاع داره دیسک کمر معافی داره؟ بعد من شنبه که اعزاممه میتونم از اونجا پیگیری کنم یا باید از محل اعزام باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

انصافا ابان که خیلی دیره من میخام برج 6 اعزام شم.بخدا همیینجوری ججونا 2 سال از کار و زندگی میندازان اینم از اعزام کردن!5و6ماه یعنی الافی!!میشه کاری کرد زودتر اعزام شم همون برج6 مثلا.
    پدرم تو بسیچ 3ماه جبهه رفته به صورت داوطلبانه از مدت سربازی کم میشه؟؟
    قسمت دوم را یکبار پاسخ داده وبدم ولی بار دوم که پرسیدین یادم رفت.

کمتر از 6 ماه کسری نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوستان چند تا سوال داشتم خدمتتون
    من سال 89 رفتم خدمت 5 ماه بعدش دانشگاه قبول شدم اومدم بیرون
    الان باز اردیبهشت اعزامم
    1-اموزشی باید دوباره برم؟
    2-قبلا راهور بودم شهر خودم نیرو انتظامی بازم اونجا میفتم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان

من اموزشی 02 بودم . دوره کد خوردم . دوره کد مهندسی بروجرد . با مدرک لیسانس .

به جرات میتونم بگم یکی از بعد از 23 پرندک بد ترین دوره کد برای لیسانسه ها هست .

اولین دوره ای هست که لیسانس دوره کد تخریب می بینه . تمام کسایی که کد خوردن که حدودا 90 نفر می شیم رشته شون مکانیکه .

تا قبل از این دوره فقط فوق دیپلم و دیپلم میومدن بروجرد واسه دوره کد . از این دوره به بعد لیسانس هم میاد .

اگر که توی برگه امریه تون زده بود دوره کد مهندسی - بروجرد خودتون رو واسه دو ماه شرایط سخت اماده کنید .

من بعد از 35 روز تونستم دو روز مرخصی شهرستان بگیرم . بعد از 26 روز تونستم مرخصی شهری بگیرم . اوضاع از این قراره . یه مقایسه با دوره کد شیراز که کارت تردد میدن انجام بدید متوجه وخامت اوضاع میشید .

از سه تا پادگان اموزشی سرباز گرفته . 01 - 02 - 05

اگه کسی سوالی داشت در مورد پادگان مهندسی بروجرد - گروه 411 مهندسی بروجرد - لشگر پیاده 84 خرم اباد - گروه 422 مهندسی دغاغله اهواز من در خدمتم .

5. این کاربر از south boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان کسایی که سرباز فراری هستن چی؟
    من داداشم 2 ماه سربازی رفته و دیگه نرفته و بیشتر از 8 سال هم غیبت داره میتونه از این طرح خرید خدمت استفاده کنه؟
    خبر خوش برای سرباز فراری‌ها
    جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا در پاسخ به سوال ایسنا درباره اینکه آیا سربازان فراری نیز می‌توانند با پرداخت جریمه ریالی از انجام خدمت سربازی معاف شوند یا خیر؟ گفت: آن دسته از سربازان فراری نیز که هشت سال از تاریخ فرارشان از یگان خدمتی گذشته باشد، می‌توانند در این بازه زمانی به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

7. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون از لطفت
    من پیشنهادم 2.2 بود خودشون زدن 4.1 العان موندم تعجیل بزنم یا نه... از یه طرفم نگران 6 7 ماه کسری که دارم هستم از شانس اونم سال دیگه حذف میشه و از دست میره
    اونم باید برم اصلاحش کنم نمیدونم امکان اصلاحش هست یا نه زنه هم اونجا اعصبانی میشه میگه من دادم نگاه کنی تایید کنی تو هم تاییدش کردی که درسته...
    رفتم پلیس +10 اطلاعات اشتباه رو اصلاح کنم گفتن اصلاً امکانش نیست و نمیشه العان موندم چیکار کنم بقول شما گروه خونی هم شوخی بردار نیست....

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان عزیز کسی اطلاع داره دیسک کمر معافی داره؟ بعد من شنبه که اعزاممه میتونم از اونجا پیگیری کنم یا باید از محل اعزام باشه
    كسي. نميدونه ديسك كمر معافي داره يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام بر دوستان

من اموزشی 02 بودم . دوره کد خوردم . دوره کد مهندسی بروجرد . با مدرک لیسانس .

به جرات میتونم بگم یکی از بعد از 23 پرندک بد ترین دوره کد برای لیسانسه ها هست .

اولین دوره ای هست که لیسانس دوره کد تخریب می بینه . تمام کسایی که کد خوردن که حدودا 90 نفر می شیم رشته شون مکانیکه .

تا قبل از این دوره فقط فوق دیپلم و دیپلم میومدن بروجرد واسه دوره کد . از این دوره به بعد لیسانس هم میاد .

اگر که توی برگه امریه تون زده بود دوره کد مهندسی - بروجرد خودتون رو واسه دو ماه شرایط سخت اماده کنید .

من بعد از 35 روز تونستم دو روز مرخصی شهرستان بگیرم . بعد از 26 روز تونستم مرخصی شهری بگیرم . اوضاع از این قراره . یه مقایسه با دوره کد شیراز که کارت تردد میدن انجام بدید متوجه وخامت اوضاع میشید .

از سه تا پادگان اموزشی سرباز گرفته . 01 - 02 - 05

اگه کسی سوالی داشت در مورد پادگان مهندسی بروجرد - گروه 411 مهندسی بروجرد - لشگر پیاده 84 خرم اباد - گروه 422 مهندسی دغاغله اهواز من در خدمتم .
    دقیقا چکار انجام دادین اونجا تو این دو ماه؟
    دوره کد تخریب منظورم هست....کارش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

برو نظام وظیفه بپرس
    زنگ بزن 096480
    بمون تا برگت رو پست بیاره دم خونتون
    این راهایی هست به منظور رسیدن به جواب
    من ودیگ دوستان از دو روش اول استفاده کردیم!
    هم دیروز هم امروز زنگ زدم میگه در حال حاضر هیچ اپراتوری آمادۀ پاسخگویی نمی باشد!!!

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

رفتم پلیس +10 اطلاعات اشتباه رو اصلاح کنم گفتن اصلاً امکانش نیست و نمیشه العان موندم چیکار کنم بقول شما گروه خونی هم شوخی بردار نیست....

خوب داداش اشتباه اصلی از طرف خودت بوده .باید بری نظام وظیفه بگی یه همچین مشکلی هست که اشتاه مشخصات منو زدن و نمیتونن اصلاح کنن .من باید چه کار کنم ؟.یا اصلاحش میکنن یا بهت میگن چکار باید بکنی.

قبلا یادمه یه برگه میفرستادن به ادرس سکونت و میگفتن اگه مشخصات اشتباهه اصلاح کنید ولی الان که همه چیز الکترونیکی شده دگه نمیدونم همون شیوه هست یا نه .اما حتما حتما باید پیگیری کنی چون هم از لحاظ قانونی ممکنه مشکل برات پیش بیاد (جریمه ،بازداشت ،اضافه ،دیر صادر شدن کارت پایان خدمت و...) هم اگه اتفاقی برات بیفته که نیاز به خون داشته باشی خون اشتباه بهت میزنن و خدایی نکرده ناکام از دنیا میری.امیدوارم هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتم برات پیش نیاد اما به خاطر مهم بودن قضیه و اینکه با جونت ارتباط مستقیم داره حتما باید پیگیر باشی .

13. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •