تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2773 از 4428 اولاول ... 1773227326732723276327692770277127722773277427752776277727832823287332733773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,721 به 27,730 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اون 9000 تومن و 12500 تومنی که گفتی مال سرویسیه که حداقل ضریب اشتراکش 1 به 8 باشه. مثل خود مخابرات. یادمه تقریباً 2 سال پیش مشابه این سرویسا رو آسیاتک هم گذاشته بود به اسم برنزی. یه ماه گرفتم سرویس 1مگ نامحدود برنزی اون رو. لامصب اصلاً نمی‌شد باهاش دانلود کرد. فقط واسه وبگردی خوب بود. چون از یه تکنولوژی مانیتورینگ استفاده می‌کردن که لحظه‌ای سرعت داون استریم خوب بود ولی اگه یه فایلی بزرگتر از یه حدی بود وی می‌ذاشتی برای دانلود سرعت بلافاصله افت می‌کرد. تازه، مخابراتم دیگه نمی‌خواد اون سرویس رو ارائه کنه و دنبال سرویس‌های حجمیه.

من الآن 7 - 8 ساله اینترنت adsl استفاده می‌کنم. از وقتی هم یادمه 128 نامحدود با ضریب اشتراک پایین که بیشتر مواقع (بالای 95 درصد) سرعت 15 کیلوبایت رو بدون افت بهت بده 28000 تومان بوده حدوداً.

این چیزایی هم که این ور و اون ور گفته می‌شه مثلاً هزینه اجاره پهنای باند بین‌المللی اینه و اونه، قبوله. اما شرکت زیرساخت تعمداً داره با فروش گرون پهنای باند به شرکت‌های PAP قیمت رو بالا نگه می‌داره تا ملت نتونن به راحتی دسترسی به اینترنت بالای 128 داشته باشن. منم این چیزا رو متوجهم. این رو هم می‌دونم که وضعیت سرویس اینترنت تو ایران خیلی داغونه. اما حرفم اینه که همه تقصیر رو گردن شرکت‌های اینترنتی انداختن، درست نیست. اگه دولت دست از انحصار ورمی‌داشت، اینا شرکت‌های انتفاعی هستن، دنبال سودن، حتماً رقابت بینشون باعث می‌شد که کاربرا سرویس‌های بهتر و خیلی ارزون‌تری بگیرن.

ولی بازم می‌گم، کلیت حرفت درسته و منم قبولش دارم.
    موافقم!!! همش زیر سر این زیر ساخت لعنتیه !!!
    این چند روزه هم میر هارو ریخته رو دایره هی کی شانسی دست میکنه یه کسیر گیرش میاد
    من در عین حال که با پارس پینگ خارج 110 دارم با داخل پینگ 280 هم دارم

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

فوق العاده است !!! تا 21 مگ رو ساپورت میکنه !!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اره داداش ولی وضعم اینه !!!!

4. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خوب این به خاطر اینه که مشکل اساسی وجود داره !!! همین بحثی که قبل این پست بود!!! زیر ساخت همه رو قاطی پاتی کرده !!! یه دقیقه سرعت خوبه !!! چند دقیقه بعد خراب !!!
    احتمالا برای شما هم همین مورد هست !!! یا پهنای باند مرکز شما کمه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

موافقم!!! همش زیر سر این زیر ساخت لعنتیه !!!
    این چند روزه هم میر هارو ریخته رو دایره هی کی شانسی دست میکنه یه کسیر گیرش میاد
    من در عین حال که با پارس پینگ خارج 110 دارم با داخل پینگ 280 هم دارم
    واسه من پینگ داخل خوبه. یعنی بهتر از پینگ خارجیه. اما یه هفته است که شبانه رایگان درب و داغونه. نمی‌دونم چرا این قدر قطع و وصل می‌شه اینترنتم. قبلاً خوب بود. بعضی وقتا می‌شد که تا 2 - 3 روز ارتباطم اصلاً قطع نمی‌شد و آی‌پی اتصالم تغییر نمی‌کرد. اما الآنه تو ساعتای رایگان هر 2 - 3 دقیقه قطع می‌شه. هنوز زنگ نزدم پشتیبانی. گفتم شاید گذرا باشه. اما دهنم صافه. هر روز باید بشنیم کلی وقت بذارم، لینکایی که خراب شدن رو دوباره تو IDM درست کنم. البته لحظاتی که وصله سرعت خوبه. اما تمام فایل‌های تو لیست IDM‌ من رو نصفه کاره کرده لامصب.

البته، تو ساعتای عادی اصلاً مشکلی نداره.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

واسه من پینگ داخل خوبه. یعنی بهتر از پینگ خارجیه. اما یه هفته است که شبانه رایگان درب و داغونه. نمی‌دونم چرا این قدر قطع و وصل می‌شه اینترنتم. قبلاً خوب بود. بعضی وقتا می‌شد که تا 2 - 3 روز ارتباطم اصلاً قطع نمی‌شد و آی‌پی اتصالم تغییر نمی‌کرد. اما الآنه تو ساعتای رایگان هر 2 - 3 دقیقه قطع می‌شه. هنوز زنگ نزدم پشتیبانی. گفتم شاید گذرا باشه. اما دهنم صافه. هر روز باید بشنیم کلی وقت بذارم، لینکایی که خراب شدن رو دوباره تو IDM درست کنم. البته لحظاتی که وصله سرعت خوبه. اما تمام فایل‌های تو لیست IDM‌ من رو نصفه کاره کرده لامصب.

البته، تو ساعتای عادی اصلاً مشکلی نداره.
    اگر مرکز شما هم جز مرکز های شلوغ باشه احتمال داره که سرعتتون هر لحظه به علت زیادی کاربر فرق کنه !!!
    البته برا من هم اینجوریه و IP ها دائم دارن عوض میشن !!! البته نتهای دیگه ای هم که سراغ میگیرم همین وضعیته !!! ایراد از پارس نیس

9. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اهان پس خط من مشکلی نداره تازه اینجور شده تا 20 مگ میکشه از وقتی که اس دادن واسه ارتقا چند ساعتی ممکنه قطع شه وگرنه قبلش تا 12 میکشید ولی فایده نداره وقتی اوضاع نت اینه تا 100 بکشه هم هیچ تاثیری نداره دیگه

11. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگر مرکز شما هم جز مرکز های شلوغ باشه احتمال داره که سرعتتون هر لحظه به علت زیادی کاربر فرق کنه !!!
    البته برا من هم اینجوریه و IP ها دائم دارن عوض میشن !!! البته نتهای دیگه ای هم که سراغ میگیرم همین وضعیته !!! ایراد از پارس نیس
    مرکز که شلوغه. من کلی منتظر موندم تا پارس‌آنلاین تو این مرکز پورت خالی گیرش بیاد به من بتونه سرویس بده. ولی تعجبم از اینه که وضعیت یه هفته است این طوری شده. با این چیزی که شما می‌گی باید منتظر باشیم ببینیم کی وضع اینترنت مملکت درست می‌شه.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

ما هم که این همه از خطمون تعریف شده بود دیشب کلا از ساعت ۳:۳۰ به بعد قطع بودش
    مثلا تا ۳ بیدار موندم ۱۰ گیگ فایل برا دانلود گذاشتم و گوشیم رو آپدیت کردم اما دقیقا همون لحظه که سیستم رو ول کردم اینترنت قطع شدش.

15. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •