دوستان eco ای...
واقعا شماها از چی ناراضی هستین؟ ماهی نهایت 20 تومن می دید به شاتل و در آخر هم حداقل حداقل می تونید 60-50 گیگ دانلود کنید. اگر شما بخواید شکایتی داشته باشید باید از سیاست های کلان موجود در بخش اینترنت که کلا دوست ندارن اینرنت پرسرعت ارزان و سراسری بشه شکایت داشته باشید. وگرنه از شاتل نمی تونید شکایت داشته باشید. ولی منی که آرت 5 دارم و ماهی 65 هزار تومن می ریزم توی حلقمشون باید از خود شاتل هم شکایت داشته باشم چون واقعا با 65 تومن حق من حداقل دانلود 4 برابری نسبت به کاربران eco هست ولی خیلی زور بزنم می تونم ماهی 110 گیگ دانلود کنم. مثلا یه کاربری که سرویس eco 2m داره توقع داره هر شب 6 گیگ دانلود کنه!!! یعنی ماهی 180گیگ دوست داره دانلود کنه با چقدر؟ با 20 تومن؟!!! بازم می گم اگه شماها شکایتی دارید باید از کله گنده ها..... داشته باشید نه از شاتل.
تا وقتی کسانی هستند در راس امور هستند می گویند اینترنت 128 کیلوبیتی کافی هست دیگر چه انتظاری دارید بازهم دست شاتل درد نکند اینترنت دونیم مگی را به ما چشاند.
ریشه های مشکلات اینترنت یکی دوتا نیست .
مهمترین مشکلاتش این که
1- مصوبه شورای محترم انقلاب فرهنگی مبنی بر محدودیت سرعت که واگذاری سرعت اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت و همچنین محدودیت سرعت واگذاری به سایرین به دومگابیت بر ثانیه
که البته کمی تعدیل شد برای بعضی جاها مثل دانشگهها.
که همین مصوبه باعث عقب افتادن توسعه اینترنت پرسرعت شد.
2- انحصار ورادات پهنای باند بین الملل توسط شرکت زیر ساخت .
این را بخوانید:
[CODE]http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30091857[/CODE]
شرکت زیر ساخت پهنای باند را وارد می کند و هرچقدر دلش بخواهد رویش می کشد.
البته شرکت زیر ساخت مدعی هست که اینترنت در ایران ارزان هست..gif)
فقط معلوم نیست اینترنت از اون ور دنیا می خرند تا لب مرز قیمتش ارزون هست. بعد که میاد تو ایران ده برابرقیمت پهنای باند روی پهنای باند می کشند می فروشند معلوم نیست چرا اینقدر هزینه انتقال پهنای باند
زیاد هست بعد هم می گویند تعرفه اش معلوم هست دیگه اینه.
اما به نظر می رسد مطلب چیز دیگری هست .
مشکل این انحصار هست اگر شرکتهای خصوصی بتوانند تحت نظر شرکت زیر ساخت پهنای باند وارد کنند و فضا رقابتی بشود تا قیمت بیاد پایین.
مشکل دیگر این است که در اساسنامه شرکت زیر ساخت امده است این شرکت خودکفاست یعنی بودجه ایی از دولت وخزانه نمی گیرد.
این یعنی چی ؟ یعنی این که باید خودش بودجه اش را تامین کند و از بودجه ی دولتی خبری نیست.
خوب شرکت به این عریض وطولی هم خرج دارد بودجه هم ندارد .
خوب درامدش را ازکجا تامین می کند از فروش پهنای باند .
مطلب دیگر این که شرکت زیر ساخت اینترنت را پیلتر وپالایش می کند این هم هزینه دارد این هزینه اضافه هم روی قیمت پهنای باند کشیده می شود.
بعد هم زیر ساخت مدعی هست که اینترنت گران نیست ارزان هست:
این را بخوانید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاتل بی تقصیر نیست ولی خوب بااین شرایط ..........
خوب می بینید که بسیار پیچیده هست ..gif)
این مطلب را دیگه ادامه ندهید وهمین جا تمومش می کنم.