تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2772 از 4751 اولاول ... 1772227226722722276227682769277027712772277327742775277627822822287232723772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,711 به 27,720 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

11

دوستان eco ای...

واقعا شماها از چی ناراضی هستین؟ ماهی نهایت 20 تومن می دید به شاتل و در آخر هم حداقل حداقل می تونید 60-50 گیگ دانلود کنید. اگر شما بخواید شکایتی داشته باشید باید از سیاست های کلان موجود در بخش اینترنت که کلا دوست ندارن اینرنت پرسرعت ارزان و سراسری بشه شکایت داشته باشید. وگرنه از شاتل نمی تونید شکایت داشته باشید. ولی منی که آرت 5 دارم و ماهی 65 هزار تومن می ریزم توی حلقمشون باید از خود شاتل هم شکایت داشته باشم چون واقعا با 65 تومن حق من حداقل دانلود 4 برابری نسبت به کاربران eco هست ولی خیلی زور بزنم می تونم ماهی 110 گیگ دانلود کنم. مثلا یه کاربری که سرویس eco 2m داره توقع داره هر شب 6 گیگ دانلود کنه!!! یعنی ماهی 180گیگ دوست داره دانلود کنه با چقدر؟ با 20 تومن؟!!! بازم می گم اگه شماها شکایتی دارید باید از کله گنده ها..... داشته باشید نه از شاتل.
    تا وقتی کسانی هستند در راس امور هستند می گویند اینترنت 128 کیلوبیتی کافی هست دیگر چه انتظاری دارید بازهم دست شاتل درد نکند اینترنت دونیم مگی را به ما چشاند.

ریشه های مشکلات اینترنت یکی دوتا نیست .

مهمترین مشکلاتش این که
    1- مصوبه شورای محترم انقلاب فرهنگی مبنی بر محدودیت سرعت که واگذاری سرعت اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت و همچنین محدودیت سرعت واگذاری به سایرین به دومگابیت بر ثانیه
    که البته کمی تعدیل شد برای بعضی جاها مثل دانشگهها.
    که همین مصوبه باعث عقب افتادن توسعه اینترنت پرسرعت شد.

2- انحصار ورادات پهنای باند بین الملل توسط شرکت زیر ساخت .

این را بخوانید:

[CODE]http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30091857[/CODE]

شرکت زیر ساخت پهنای باند را وارد می کند و هرچقدر دلش بخواهد رویش می کشد.

البته شرکت زیر ساخت مدعی هست که اینترنت در ایران ارزان هست.
    فقط معلوم نیست اینترنت از اون ور دنیا می خرند تا لب مرز قیمتش ارزون هست. بعد که میاد تو ایران ده برابرقیمت پهنای باند روی پهنای باند می کشند می فروشند معلوم نیست چرا اینقدر هزینه انتقال پهنای باند
    زیاد هست بعد هم می گویند تعرفه اش معلوم هست دیگه اینه.

اما به نظر می رسد مطلب چیز دیگری هست .
    مشکل این انحصار هست اگر شرکتهای خصوصی بتوانند تحت نظر شرکت زیر ساخت پهنای باند وارد کنند و فضا رقابتی بشود تا قیمت بیاد پایین.

مشکل دیگر این است که در اساسنامه شرکت زیر ساخت امده است این شرکت خودکفاست یعنی بودجه ایی از دولت وخزانه نمی گیرد.
    این یعنی چی ؟ یعنی این که باید خودش بودجه اش را تامین کند و از بودجه ی دولتی خبری نیست.
    خوب شرکت به این عریض وطولی هم خرج دارد بودجه هم ندارد .
    خوب درامدش را ازکجا تامین می کند از فروش پهنای باند .

مطلب دیگر این که شرکت زیر ساخت اینترنت را پیلتر وپالایش می کند این هم هزینه دارد این هزینه اضافه هم روی قیمت پهنای باند کشیده می شود.

بعد هم زیر ساخت مدعی هست که اینترنت گران نیست ارزان هست:
    این را بخوانید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاتل بی تقصیر نیست ولی خوب بااین شرایط ..........

خوب می بینید که بسیار پیچیده هست .
    این مطلب را دیگه ادامه ندهید وهمین جا تمومش می کنم.

2. 4 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

11

از اول گفتیم که هدفش همینه.منتها بعضی از دوستان چون برای بار اول بود همچین سرعتی رو دیده بودند گوششون به این حرف ها بدهکار نبود
    دوست من از اسمش معلومه سرویس ایکو دقیقا مثل سرویس های خطوط اعتباری موبایله کسانی که سرویس اعتباری دارند هزینه بیشتری بابت مکالمه پرداخت می کنند ولی در عوض از تمام امکانات سرویس اپراتور که به خطوط دائمی می ده بهره می برند. این وسط اپراتور که گوشاش دراز نشده که سیم کارت 260هزار تومانی رو بیاد بده 12هزار تومان (همراه اول رو میگم) بهر حال باید جوری تنظیم کنه که هم بصرفه براش و هم با گسترش تعداد کاربراش بتونه برای خودش اسم و رسمی دست و پا کنه.
    در مورد سرویس های ایکو کلا میشه میزان مصرف رو خود فرد تنظیم کنه و از اسمش پیداست که بدرد ماهی 400گیگ دانلود نمی خوره این سرویس برای کسانی خوبه که بخواند در ماه حدود 20 الی 30 گیگ دانلود رایگان و حدود 2 الی 3 گیگ دانلود اعتباری داشته باشند.
    همه اینا با توجه به وضعیت اینترنت در کشور قابل توجیه
    کسی که سرویس آرت 2 مگ داره ماهی 400هزار تومان پرداخت می کنه و کسی که 2مگ ایکو داره ماهی 24هزار تومان پرداخت می کنه چطوری پیشه خودتون حساب می کنید که با پرداخت 24هزار تومان شبها که همه مثل من و شما اتش دانلود دارند بتونی با سرعت 250 به بالا دانلود کنی بابا انصافم خوب چیزیه خداییش.
    در ضمن در صورتی که شما از سرویس 2 مگت ناراضی هستی خوب برو 128 ایکو بگیر چه اشکالی داره و تا زمانی که 128 خوبه ازش استفاده کن وقتی هم که افت کرد دوباره ارتقاع سرویس بده.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این حرکت شاتل برای افزایش سرعت فکر کنم توی همین چند روز اول میلیاردی براش سود داشته !
    الان مجبور شدم 3 گیگ ترافیک بخرم !
    شبانه هم سرعتو کم میکنه زیاد دانلود نمیشه که !
    امیدوارم فقط هدفشون همین بوده باشه
    نه اینکه اینجوری مردمو گول بزنن که یهو شبانه ی رایگانو حذف کنن

5. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

امیدوارم فقط هدفشون همین بوده باشه
    نه اینکه اینجوری مردمو گول بزنن که یهو شبانه ی رایگانو حذف کنن
    اتفاقا فکر کنم هدفشون همون دومی هست!

این که دوستان به افت سرعت شبانه اعتراض می کنند بهتره بدونند سایر سرویس دهنده ها هم سرعت شبانه رو برای سرویس های خوشون مخصوص 1 مگ و 2 مگ کم میکنند...

فکر کنم این بار نوبت حال دادن شاتل به منطقه ماست!
    عزیز من کم داریم تا کم! ما نمیخوایم 2 مگ و 1 مگ بدن! همون 512 خودمون باید با 60-70 دان بشه تو شب! در صورتی که 10 تا 30KB هست! آخه دو مگ تو روز به چه دردی میخوره وقتی نمیشه دانلود کرد! برای صفحه باز کردن که همون 128 هم زیاده!

7. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

راستی یه سوال:
    چرا تو دزفول سرویس 1مگ و 2 مگ ارائه نمیدن؟
    زنگ میزنی مسئولش میگه شرکت گفته ندین مگه مرض دارن؟!
    من شانس آوردم که 1مگ بستم 6 ماه پیش و حالا فقط شارژش میکنم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در نتيجه آرت 1 قبلي خيلي بهتر بوده. حالا هم كه اينطور شده در واقع من ميتونم 33 گيگ مصرف كنم و وقتي هم از 33 گيگ رد بشه سرعتم ميشه 8 كيلوبايت .... درست متوجه شدم ؟
    فكر كنم با همين وضعيت براي من بهتر باشه ، چون حداقل از اين اكوي من كه بهتره ، با اين 3 شبي 1 گيگ شايد بشه دانلود كرد !!! تورنت هم كه هيچي !!! حداقل با سرعت 8 هم كه بره ميدونم كه يه جيزي دانلود كردم !!
    اگه ميدونستم آرت 1 قبلي اينقدر خوبه سريعتر مي گرفتم ، حيف كه عوض شده !!!‌
    ممنون نكات قابل توجهي بود !! با اينكارشون در واقع محدود كردن و ظاهرا نامحدود !!! خيلي خوب روش كار شده !!!

---------------------------
    محدودیت آرت 1 روی 18 گیگه اگر 18 گیگ تو روز دانلود کنید درصد شما میشه 100 و سرعتتون میاد روی 8 .

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

خواهشا یه عکس از دان استریمت بزار

eco 128

Last edited by farshidshd; 15-12-2010 at 10:32.

11. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درسته سرویسای اکو همه رو 2 مگ بسته شدن ولی از اون طرف محدودیت دانلود
    ART هم برداشته شده (FUP) الان مصرف دورم رو 180% بدون افت سرعت.
    روی صورتحساب بعدیت جریمه میبره واست
    برای من 3 گیگ مصرف کرده بودم 10 تومن برید حدودا.یعنی بیشتر از 100% شده بود.حالا چند بود خاطرم نیست.100 و خورده ای درصد.
    Last edited by Gamexland; 15-12-2010 at 00:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض ببخشید دوستان تند نوشتم

عزیز من کم داریم تا کم! ما نمیخوایم 2 مگ و 1 مگ بدن! همون 512 خودمون باید با 60-70 دان بشه تو شب! در صورتی که 10 تا 30KB هست! آخه دو مگ تو روز به چه دردی میخوره وقتی نمیشه دانلود کرد! برای صفحه باز کردن که همون 128 هم زیاده!
    عزیز دلم درسته شما 2مگ گرفتید ولی فرق شما با کسی که 128 داره در ماه فقط 10هزارتومانه حتما انتظار داری 128 با 16 دانلود کنه بعد شما با250 تا 300دانلود کنی اونم بخاطر 10هزارتومان بیشتر در ماه
    در حالی که 128 نامحدود 28هزار تومان در ماهه و 2مگ نامحدود 400هزار تومانه در ماه هزینه اشتراکشه یعنی به ازای سرویس 2 مگ ایکو معادل 128 نامحدودم در ماه پول نمی دی .
    من نمی خوام اسم شرکتی رو اینجا ببرم ولی 2هفته پیش که رفتم شاتل تا خط 2 مگ بگیرم نماینده شاتل توی اهواز گفت که دیگه واگذار نمی شه برای همین رفتم سراغ شرکت پارس آنلاین با کمال تعجب دیدم سرویس 1 مگ که شاتل داره 48هزارتومان در 3ماه میده رو با همین شرایط پارس میده 68هزار تومان تازه سرویس دو مگ شاتل 54هزار تومان در 3ماه بود(اگه اشتباه نکنم) من تلفنی شرایط رو از اپراتور پارس پرسیدم در جواب اینکه چرا قیمت ها اینقدر تفاوت داره گفت آخه اون شاتله ولی ما پارس آنلانیم(با لحن حق بجانب) بعد که از بخش فنیشون پرسیدم که داون استریم خطوط 128پارس روی چند بسته میشه گفت بالا می بندیم گفتم چقدر گفت معمولا روی 180اینا گفتم شاتل یکساله که مال منو 576 بسته دوباره با همون لحن حق بجانب گفت اون شاتله والا ماکه نفهمیدیم اینم شد جواب طرح تشویقی که ندارند شبانشونم از 1تا6 صبحه سرعتشونم که تو دانلود پایینتره از شاتله (توی روز) توی شبم که دوستام میگند مدتیه که پارس توی اهواز افتضاح شده قیمتشونم که بالاتره برترین شرکت اراعه دهنده اینترنت در کشورهم که شاتل شد پس من نمیدونم دارند به چیشون مینازند که میگند "اون شاتله ما پارسیم"
    Last edited by matink64; 15-12-2010 at 00:31.

14. این کاربر از matink64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیز دلم درسته شما 2مگ گرفتید ولی فرق شما با کسی که 128 داره در ماه فقط 10هزارتومانه حتما انتظار داری 128 با 16 دانلود کنه بعد شما با 70 تا 80 دانلود کنی اونم بخاطر 10هزارتومان بیشتر در ماه
    در حالی که 128 نامحدود 28هزار تومان در ماهه و 2مگ نامحدود 400هزار تومانه در ماه هزینه اشتراکشه یعنی به ازای سرویس 2 مگ ایکو معادل 128 نامحدودم در ماه پول نمی دی .
    من نمی خوام اسم شرکتی رو اینجا ببرم ولی 2هفته پیش که رفتم شاتل تا خط 2 مگ بگیرم نماینده شاتل توی اهواز گفت که دیگه واگذار نمی شه برای همین رفتم سراغ شرکت پارس آنلاین با کمال تعجب دیدم سرویس 1 مگ که شاتل داره 48هزارتومان در ماه میده رو با همین شرایط پارس میده 68هزار تومان تازه سرویس دو مگ شاتل 54هزار تومان در ماه بود(اگه اشتباه نکنم) من تلفنی شرایط رو از اپراتور پارس پرسیدم در جواب اینکه چرا قیمت ها اینقدر تفاوت داره گفت آخه اون شاتله ولی ما پارس آنلانیم(با لحن حق بجانب) بعد که از بخش فنیشون پرسیدم که داون استریم خطوط 128پارس روی چند بسته میشه گفت بالا می بندیم گفتم چقدر گفت معمولا روی 180اینا گفتم شاتل یکساله که مال منو 576 بسته دوباره با همون لحن حق بجانب گفت اون شاتله والا ماکه نفهمیدیم اینم شد جواب طرح تشویقی که ندارند شبانشونم از 1تا6 صبحه سرعتشونم که تو دانلود پایینتره از شاتله (توی روز) توی شبم که دوستام میگند مدتیه که پارس توی اهواز افتضاح شده قیمتشونم که بالاتره برترین شرکت اراعه دهنده اینترنت در کشورهم که شاتل شد پس من نمیدونم دارند به چیشون مینازند که میگند "اون شاتله ما پارسیم"
    دوست عزیز ، شرکت موظف است هر سرعتی رو که توی قرارداد ذکر میکنه بدون کم و کاستی به مشتری ارایه بده! اگر قراره شبانه رو سرعتش رو کم کنن یا حذفش کنن باید از همون روز اول توی قرار داد بنویسن که آقاجون روزا با 300 دانلود میکنی شبا به 10،میخوای یا نمیخوای!! من کاری به یه قرون دوزارش ندارم که چرتکه میندازی عزیز من!

16. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •