نه دیگه صبر جایز نیست چون تمام تغییراتی که خوده من منتظرش بودم روی این LT تداعی شده.
اینم آموزش که توسط دوستان قرار داده شده که البته خیلی کامل نیست ولی میشه ازش استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه صبر جایز نیست چون تمام تغییراتی که خوده من منتظرش بودم روی این LT تداعی شده.
اینم آموزش که توسط دوستان قرار داده شده که البته خیلی کامل نیست ولی میشه ازش استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .
یک سوال داشتم حدمتتون.
یکی از اشناها می خواد ایکس باکسش رو بفروشه و اینکه
ایکس باکسش ارکاده هست با فن اضافی و یک دسته اضافی و اینکه 35 تا بازی هم باهاش هست.
حالا قیمتش توی بازار چقدر ؟؟
و چند میارزه خریدش ؟؟
میگه 300 تومان به من ولی 350 ازاد میفروشه.
قیمتش توی بازار چقدره ؟؟
سلام دوستان .
یک سوال داشتم حدمتتون.
یکی از اشناها می خواد ایکس باکسش رو بفروشه و اینکه
ایکس باکسش ارکاده هست با فن اضافی و یک دسته اضافی و اینکه 35 تا بازی هم باهاش هست.
حالا قیمتش توی بازار چقدر ؟؟
و چند میارزه خریدش ؟؟
میگه 300 تومان به من ولی 350 ازاد میفروشه.
قیمتش توی بازار چقدره ؟؟
دوستان من الآن آخرین آپدیت داشبورد رو دارم ولی کینکتم از کار افتاده .
میگه باید آپدیت جدید کینکت رو بریزی .
کسی میدونه قضیه از چه قراره ؟
-----------
ویرایش :
اگه آپدیت 13599 رو یه بار دیگه بریزم LT 2 میپره یا نه ؟
Last edited by Alireza.M67; 04-10-2011 at 20:23.
اون کینکت یه آپدیتی برا خودش داره : دی
اگه الان 13599 داری کینکتو بزن و میگه آپدیت بزن Yes مشکلی نداره ، فقط یه چیزایی به داشبورد برا کینکت اضافه میشه
دوست عزیز lt2 برای اسلیم هنوز نیومده باید تا یکشنبه صبر کنی
چون آپدیت 13599 برای LT2 لازمه اگه بیرون میدی خود طرف میریزه ولی خودت هم میتونی بریزی چون دستگاهت تا بحال کپی خور نشده (البته با فلش مطمئن تر هست ولی اگه هنوز lt نزدی فکر کنم با دیسک هم مشکلی نداری.) برای lt ریختن هم باید ورژن درایوت و بدونی 9504 یا0225 هست که هرکدوم طریقه آنلاک کردن خودشو داره اگه 9504 باشه با آپدیت داشبورد لاک میشه (0272) و اگه 0225 باید بدونی چیپ درایوت mxic یا winbond که بسته به نوع چیپ بروش خاصی باید آنلاک بشه و بعد فرم ویر ریخته بشه اگه تاحال نزدی پیشنهاد میکنم بدی بیرون بریزه ولی از طرف هم کی درایو و هم طریقه آنلاک دوباره رو بخوای که برای دفعات بعدی خودت راحت بتونی انجام بدی . آپدیت fifa12 , و اکثر بازیهای جدید بعد از bodycount همه به داشبورد 13599 هست و اگه شما باین داشبورد آپدیت کنی و LT2 بریزی تا 15 نوامبر که داشبورد بعدی شایعه شده میاد هیچ مشکلی نداریc4e <c4eva> LT 2.0 for all Liteon slims to be released this weekend(البته داشبورد جدید هنوز منبع موثقی نداره من تو فروم xecuter خوندم پس بد به دلتون راه ندین )و تا یکشنبه صبر و بعدش LT2 بزنین و همه بازیها منجمله XGD3 هارو بازی کنید و حالشو ببرین.
Last edited by yadam.nemiad; 05-10-2011 at 09:08.
سلام خدمت تمامي دوستان
داشبورد من همون داشبورد قديمي 20.9199.0 با همون فريم ور قديمي lt (( اقا چرا مي خندي :دي )) مي خواستم ببينم جديدتري اپديت ها (( داشبورد و فريم ور )) كه واسه ايكسي اومده چيه كه بريم تو كارش ؟ اين فريم ور ها بايد به ترتيب ريخته بشه روي دستگاه ؟
دوست عزیز جدیدترین داشورد 13599 هست وفرمویر LT+2 - LT max (فعلا برای فت ها غیر از هیتاچی و اسلیم تا یکشنبه )که بازیهای XGD3 رو میتونی کپی بازی کنی.
اصلا لازم نیست شما به ترتیب بریزی آپدیت به 13599 کن البته اگه با دیسک بزنی وسطش ارور خواهی گرفت چون lt قدیمی داری (با فلش آپدیت کن). میتونی lt2 بزنی بعد حتی با دیسک هم میتونی به داشبورد 13599 آپدیت کنی البته مطمئن نیستم قبل از lt2 حتما آپدیت 13599 رو بخواد یا نه.؟؟
ببخشيد ا اينقدر سوال مي كنيم بنابه دلايلي يك سري بازي هايي مثل الن ويك كه دو سال پيش گرفتيم نتونستم بازي كنم (( اقا نخند :دي )) حالا اگه من اينlt2+ بزنم پچ هاي اين فريم ور گير مياد كه دوباره بازيو رايتش كنم؟
دوست عزیز بازی های AP2.5 احتیاج به پچ مجدد دارن
محتوای مخفی: اینا
که این بازیهام با LT2 احتیاجی به پچ ندارن (مطمئن نیستم بخاطر اینکه abgx آپدیتی واسه lt2 نداده میگم یه جاهائیم c4 اشاره کرده که پچ مجدد نمیخواد !!؟)اینو میگم ولی بازی آلن ویک و مابقی که داری هیچ مشکلی نخواهند داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)