این که دوستان به افت سرعت شبانه اعتراض می کنند بهتره بدونند سایر سرویس دهنده ها هم سرعت شبانه رو برای سرویس های خوشون مخصوص 1 مگ و 2 مگ کم میکنند...
فکر کنم این بار نوبت حال دادن شاتل به منطقه ماست!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این که دوستان به افت سرعت شبانه اعتراض می کنند بهتره بدونند سایر سرویس دهنده ها هم سرعت شبانه رو برای سرویس های خوشون مخصوص 1 مگ و 2 مگ کم میکنند...
فکر کنم این بار نوبت حال دادن شاتل به منطقه ماست!
Last edited by parsa205; 14-12-2010 at 19:42.
درسته سرویسای اکو همه رو 2 مگ بسته شدن ولی از اون طرف محدودیت دانلود
ART هم برداشته شده (FUP) الان مصرف دورم رو 180% بدون افت سرعت.![]()
دوستان چرا پینگ شاتل هر روز در حال بالا رفتنه؟
پینگ من الان روی 1246 بود!
بعدم که زنگ میزنی پشتیبانی میگه این پینگ نرماله! فکر کرده بود با بچه طرفه، منم یه حال اساسی بهش دادم!![]()
دوستان عزیز
من سرویس ایکو 128 دارم یعنی از نظر علمی و قانونی حداکثر سرعت دانلودم باید 16 باشه. حالا من دارم ماهی 8500(با تخفیف کارت طلائی و زیر شاخه) میدم به شاتل و در شب هم سرعتم زیر 10 نمیاد (توی بدترین شرایط) خواب عقل سلیم می گه که با توجه به شرایط اینترنت در کشور باید کلاهمو 4متر بندازم هوا و لی این به معنی این نیست که من از سرویس راضیم نه اصلا ولی مقصر رو هم شاتل نمی دونم و اتفاقا ازش ممنونم که باعث شده که حداقل طعم اینترنت پرسرعت رو حداقل برای چند روزم که شده بچشم چیزی که یک روزی من حتی توی خوابم نمی دیدم این بود که از توی خونه با سرعت 300 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنم یه زمانی برای آپدیت آنتی ویروسم با دیال آپ باید یک ساعت و نیم مینشستم برای دانلود فقط 14 مگ آلان 14 مگ رو فکر کنم توی 2 الی 3 دقیقه دان می کنم.
حالا بازم بیام بگم فلان فلان شاتل
در ضمن من نزدیک یک سال و نیمه که شاتل دارم
این رو هم اضافه کنم که واقعا داره در حق کاربران اینترنت در ایران ظلم می شه چراکه هزینه ای که دوستان برای سرویس 128 نامحدود مخابرات دارند پرداخت می کنند تقریبا معال اینترنت 5 الی 6 مگ واقعا نامحدود در کشور های پیشرفته است.
و همینطور پولی که ما داریم به شاتل و پارس آنلاین و صبا و...... میدیم هم نسبت به اشتراکی که میگیرم در رنج بین الملی خداییش بالاست. ولی من هزینه اینترنتی که شرکت های داخلی دارند میگیرند رو بررسی میکردم . دیدم با توجه به سرعتی که شاتل داره میده واقعا پایینتر از بقیه شرکت ها داره قیمت میده.
در مورد دانلود شبانه من در اهواز هستم و شاهدم که دوستان پارس آنلاینی من شب ها اکثرا مشکلات شما رو دارند. و اوناهم ظاهرا شب ها با افت شدید سرعت مواجه می شند.
Last edited by matink64; 14-12-2010 at 20:27.
خوب دیگه سرعت را بالا می برند عوضش همون پهنای باند رو بین تعداد افراد بیشتری تقسیم می کنند پینگ بالا میبره این به نفع شاتل هست.
ضریب اشتراک که بالا بره پینگ هم بالا میره.
این حرکت شاتل برای افزایش سرعت فکر کنم توی همین چند روز اول میلیاردی براش سود داشته !
الان مجبور شدم 3 گیگ ترافیک بخرم !
شبانه هم سرعتو کم میکنه زیاد دانلود نمیشه که !
از اول گفتیم که هدفش همینه.منتها بعضی از دوستان چون برای بار اول بود همچین سرعتی رو دیده بودند گوششون به این حرف ها بدهکار نبود
خب این چه تأسفی داره؟! سرعت 128 باید 16 باشه حالا شاتل بد کرده چند روز هست حال داده کرده 50 ؟
پس منم 100ش میکنم ببینم چی میشه
برای خودم نگفتم ، از سرعت یه سری میگیرن میدن به بقیه ، چه قد بدبخت باید باشن که اونقد ترافیک نباید نداشته باشن که همه نامحدود واقعی باشن ...خب این چه تأسفی داره؟! سرعت 128 باید 16 باشه حالا شاتل بد کرده چند روز هست حال داده کرده 50 ؟
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)