بلستر چند روزه بن شدی؟
دستت درد نکنه ولی بهتره یه آموزش هم بزاری چون شاید یه وقت تو مردی و ما بی وحید شدیم اونوقت چیکار کنیم؟:d
بلستر چند روزه بن شدی؟
دستت درد نکنه ولی بهتره یه آموزش هم بزاری چون شاید یه وقت تو مردی و ما بی وحید شدیم اونوقت چیکار کنیم؟:d
من شنیدم بردیا گفت دور از جون !
آروم گفت شما نشنیدید ...
سلام چه خبر ؟
نمی دونم.
قضیه چیه؟
همین امروز بن شد !
به خاطر کل کل ورزشی !!!
Linkin Park - What I've Done [217kbps]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین البوم نبود ....نمی دونم اگه مطمنی که البومه بگو ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------
[Linkin Park - Minutes to Midnight 224 kbps
]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Linkin Park - Hybrid Theoryکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Linkin Park - Piano Instrumental(2007)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صلوات بفرست خدا خودش کمک می کنه پیدا کنی ...
من شنیدم بردیا گفت دور از جون !
آروم گفت شما نشنیدید ...![]()
حالا که بحث آهنگه بچه ها من هم یه آهنگ میخوام.کل نت رو زیر و رو کردم ولی پیدا نکردم.
خواهشا هر کی میتونه واسم بذاره.خیلی ممنون میشم.
آهنگ خانه بر دوش از علیرضا افتخاری رو میخوام.فکر کنم تو آلبوم هنگامه باشه.مطمئن نیستم.
خواهش میکنم این آهنگ رو برام پیدا کنید.خیلی دوستش دارم.اگه امشب بتونید پیدا کنید خیلی خوب میشه.
ممنون.
Linkin Park - Project Revolution (2006)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیش هم بعدا می زارم الان باید برم ....
ببخشید ..
هر وقت تموم شد بگو ...
دیدم تو بخش اخراجی ها اپگرید شده .
بچه ها بپایین![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)