دوستان ميشه منو راهنمايي كنين
دوستان ميشه منو راهنمايي كنين
عزیزان کسی اطلاعی نداره؟ بلاتکلیفی بد دردیه. از آبان ماه فرستاده بودم
احتمالا پروندا الان نیروی انتظامی کرمان هست.
فکرنکنم منطقه جنگی حساب یشه.
شامپو مشکلی نداره.
به درژبان میگین.
برای بعد آموزش اولا مونده کجا باشین مثلا محیط پادگانی باشه باز دژبانی و ... داره، ناجا چون محیط کوچکه از این کارهای نداره ولی احتمالا داره وقتی بازرسی و یا حفا اومد وسایلتون را گشت نسخه بخواد چون طرف نمیدونه تو شیشه واقعا چیه.
من که قطعی نگفتم ولی شما همین برج 4 تسویه کنید و احتمال داره برج 8 بیفتید، نخواستید بعدش درخواست تعجیل میدین اگه موافقت شد برج 6 میرین.
دوست عزیز غذا و... نیست که هر کی دیر رسید ته مونده بمونه!
بدین تصحیح کنند.
عزیز ما قرار نیست تقسیم کنید که بگیم کجا میوفتین.
عزیز نسبت به نیز میدن. چیزی به عنوان کجا بیشتر میگیره و... نداریم.
دوستان رفتم دفترچه گرفتم
1. واکسنها رایگانه ؟این مراکزی که معرفی کردن برای واکسن پنجشنبه ها هم بازن برم بزنم ؟
2.یه فرمم دادن برم باهاش دکتر.... راسته دکتر دم و دستگاه رو بررسی میکنه ببینه سر جاشه؟![]()
Last edited by new2012user; 04-02-2015 at 18:39.
انگار همین دیروز بود اینجا پست گذاشتم مرکز اموزشی 02 چه جور جایی هست
الان به این نتیجه رسیدم یه هتل 5 ستاره به تمام معنا هست واقعا فکر نمیکردم دو ماهه اموزشی نزدیک 25 روزش رو مرخصی باشم
الان که دارم به محل مشخص شدن یگانم نزدیک میشم پیش خودم میگم کاش همینجا بیوفتم چون واقعا فرماندهان 02 خیلی اقا هستن
در کل اموزشی عین باد میگذره دوستان اعزامی 1/12 به خودتون سخت نگیرید از اموزشی در هرجا هستید لذت ببرید![]()
سلام دوست عزيز، چند سال پيش منم كد مازاد خورده بودم، اون زمان روز اعزام 7 صبح رفتيم تا حدودا ساعت 11 بود كه ما رو هم تحويل گرفتن، هر 20 - 30 دقيقه يه بار يكي ميومد و ميگفت فلاني فلاني و ... بيان اين ور اعزام ميشن 01 و بعد چند دقيقه بعد باز ميومد و چند نفر ديگر رو صدا ميكرد و ميگفت اينا هم به 02 اعزام ميشن و ... شانس منم اين بود كه افتادم نيروي انتظامي، تازه بعد از آموزشي بود كه معناي واقعي بلاتكيليفي رو فهميدم؟؟؟!!! به همون خاطر اون زمان خدمتو نيمه كاره ول كردم و ارشد خوندم. البته الان كه فكر ميكنم اين كارم هم اشتباه بود كه اون زمان خدمت رو نيمه كاره رها كردم. الان دوباره اسفند ماه بايد ادامه خدمتم رو بگذرونم
شما اين شانس رو داري كه اگه كسي رو تو نظام وظيفه استانتون به عنوان پارتي داشته باشي (من كه پارتي نداشتم) ميتونه شما رو يه جاي خوب بفرسته، حداقل نيروي انتظامي نيافتي
شما حالا صبر كن شايد تو برگه سفيدتون محل خدتتون مشخص بشه، اگه نشد كه بايد تا روز اعزام صبر كنيد.
بهترين كار اينه كه به خدا توكل كنيد، اين طوري اگه خداي نكرده زبونم لال جاي نسبتا بدي هم بيافتين مطمئن باشين كه حتما خيريت و مصلحتي تو اين كار بوده
موفق باشيد
1- بله رايگانه، نيدونم پنجشنبه ها بازه يا نه اما خوب اون جايي كه واكسن ميزنن مركز بهداشته و به احتمال قوي بايد باز باشه، اما خوب بايد صبح زود بري چون اگه باز هم باشه احتمالا زود تعطيل ميكنن، حالا شما از 118 شماره اونجا رو بگير و صبح زنگ بزن و بعد برو
2- من تا حالا دو بار رفتم دو تا دكتر مختلف هم رفتم (چون اسفند اعزام مجددم) تو هيچ كدوم حتي دكتر به خودش زحمت نداد قد و وزنم رو خودش اندازه بگيره، از خودم قد و وزن و گروه خونيم و سلامتي بقيه اعضا و جوارحم رو رو پرسيد و برگه رو مهر كرد.
اينا تجربيات من بود از جاهاي ديگه خبر ندارم
موفق باشيد
منم اول اسفند اونجام. میگن جای خوبیه و از این بابت خوشحالم، فقط نگران بعدشم، یعنی تقسیمات و یگان، مدرکم فوق دیپلم
Last edited by MICHAEL SCOFIELD; 04-02-2015 at 19:16.
عرض سلام به همقطاران
دوست عزیز من اخیراً واکسن زدم(خدایی عجب جای زباردررفته ای بود!!!). بلوار کشاورز، خیابان عبداله زاده، مرکز بهداشت فاضل.
1- واکسن ها(دوتا) رایگانه و در مراکز پلیس +10 لیست این مراکز به همراه آدرس و روزهای کاریشون مهیا شده(دستکم جایی که من رفتم بود).
2- این فرمی رو که به شما دادن بعد از پرکردن برگه اظهارات مشمول در خصوص سوابق بیماری بود؟
الان همه کسایی ک دارن محل اعزامشون رو تو اسفند میگن همه یا افتادیم ارتش یا نیروی انتظامی
یعنی اصلا سپاه نیرو نگرفته؟؟ کسی رو میشناسید سپاه افتاده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)