تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 522 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

مستر ریست کن درست میشه.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    آقا کی گفته مموری اصل و غیر اصل نداریم
    مموری m2 ارجینال رفیقم خریده 45 هزار تومن
    من خریدم 25 تومن وقتی تا آخر پرش می کنم انگار سیدی خش دار دارم گوش می دم هی گیر می کنه
    ولی مال اون اصلا این مشکلو نداره
    اصلو غیر اصل نداره.
    من 1گیگ گرفتم 45 تومن گارانتی هم نداشت. اسفند پارسال گرفتم. آداپترش made in japan ولی خود مموری made in china. تا الان هیچ مشکلی نداشته مثل ساعت کار میکنه. الان همین مموری با همین مشخصات 22 تومن.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من پارسال 512 گرفتم 25.000

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کا800 من مدتیه که بعضی عکس هارو خراب save میکنه یعنی وقتی میری توی قسمت عکس ها یه عکسو نشون میده ولی وقتی میخوای روش زوم کنی تصویرش با یه عکس دیگه که قبلا گرفتی و پاک کردی (!!!!) قاطی میشه.

نمیدونین اشکال از چیه؟مال شمام اینجوری میشه؟

[]
    مال من هم همينجوريه فكر كنم اشكال از مموري باشه من عكس هارو روي مموري كه ذخيره ميكنم همينجوري ميشه ولي وقتي رو حافظه تلفن ذخيره ميكنم ديگه اينجوري نميشه در ضمن اگر مسترد ريت كردي درست شد بگو ما هم همين كارو بكنيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

معلوم نیست گوشیهای جدید کا800 چه مرگشونه برگردید صفحات اول رو ببینید اون زمان ما از این مشکلا نداشتیم چند وقت پیش هم حسین یه عکسی رو نشون داد که شاخ در اوردم یعنی اخر قات زدگی بود.میگم برید کا810 بخرید لجبازی میکنید
    اقای زیمکا خان یادته چند وقت پیش گفتم که کا هشتصد جدیداش مفت نمی ارزه و در مورد افت کیفیت گوشیهای سری کا بعد از یه مدت که میان تو ایران حرف زدم ولی جنابعالی از روی تعصب بیجا حرف منو قبول نکردی و اونایی که راهنمایی میخواستنو گفتی که کا هشتصد بخرن. حالا به حرف من رسیدی ؟ میدونستم که میرسی.
    Last edited by amin 3gp; 05-01-2008 at 02:29.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اقای زیمکا خان یادته چند وقت پیش گفتم که کا هشتصد جدیداش مفت نمی ارزه و در مورد افت کیفیت گوشیهای سری کا بعد از یه مدت که میان تو ایران حرف زدم ولی جنابعالی از روی تعصب بیجا حرف منو قبول نکردی و اونایی که راهنمایی میخواستنو گفتی که کا هشتصد بخرن. حالا به حرف من رسیدی ؟ میدونستم که میرسی.
    اره یادم میاد حدود دو ماه پیش بود.
    کا800 قدیم واقعا هیچ مشکلی نداشت خیلی با کیفیت بود.این کا800 های جدید بعضی هاشون نمیدونم چه مرگشونه مثلا مال من خوب بود و مشکلی هم نداشتچه جدیده و چه قدیمه
    اما بازم با این افت قیمت و نسبت به این قیمت بازم خوبه مشکل آنچنانی نداره.معمولا همه ی گوشیها همینجوری میشه ولی بازم جز پرفروش ها هستن.
    مثلا همین دبلوی810 یا کا750 و بعضی ها هم میگن ان73 اینجوری شده و همشون المانی.
    درسته یه نمه تفاوت داره اما این تفاوت توی همه ی گوشی ها نیست بعضی ها یه مشکلاتی داره اگه اینجوری بود الان این گوشی جز گوشیهای تاپ نبود.شما با این قیمت یعنی 225/30 تومان گزینه ی بهتری غیر از این گوشی دارید؟به نظر منم بازم بهترینه.من تجربه ی استفاده ی گوشیهای مختلف زیادی داشتم ولی انصافا کا800 خیلی خوب بود و هست و خواهد بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه E-Masood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من عاجزانه تقاضای کمک دارم
    من قبلا هم این رو مطرح کرده بودم .من گوشیم هر ازگاهی خودش خاموش میشه نه اینکه کاملا خاموش بشه چون وقتی به گوشیم زنگ میزنم پیغام نمیده که گوشی خاموش است بلکه پیغام میده امکان برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر وجود ندارد و برای راه اندازی مجدد باید گوشی رو با دکمه روشن کردن روشن کنم. یه بار هم فلش کردم ولی درست نشد.اینرو هم بگم که وقتی به شارژ میزنم بعد از مدت کوتاهی نشون میده که پر شده ولی بعد از اینکه از شارژ در میارم دوباره به حالت اول برمیگرده دیروز هم در حالی که توی شارژ بود این حالت واسش پیش اومد من خودم به باتری و شارژ مشکوکم ولی از طرفی هم باتریم اصله و حدود یک ماهی هست که خریدمش حالا جون خودتون ککککممممککککمممم کنید!!
    [FONT='Tahoma','sans-serif']سلام[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']من چند وقت پيش اين پست رو گذاشتم و گوشيم مشكلات بالا رو داشت حالا چند تا موبايل فروشي رفتم چندتاشون گفتن مشكل از باتري هستش و چند تا گفتن مشكل از خود گوشي هستش مثلا از تغذيه گوشي. حالا بنظر شما از كجاست .از طرفي خواستم باتري بگيرم كه سه نوع باتري وجود داشت كه يك نوع تقلبي بود ولي دونوع ديگرو نميشد تشخيص داد كه كدوم اصله قيمتها هم كه از 4000 تا 10000 بود واقعا چطوري ميشه اصل رو از غير اصل تشخيص داد؟[/FONT]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

[FONT='Tahoma','sans-serif']سلام[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']من چند وقت پيش اين پست رو گذاشتم و گوشيم مشكلات بالا رو داشت حالا چند تا موبايل فروشي رفتم چندتاشون گفتن مشكل از باتري هستش و چند تا گفتن مشكل از خود گوشي هستش مثلا از تغذيه گوشي. حالا بنظر شما از كجاست .از طرفي خواستم باتري بگيرم كه سه نوع باتري وجود داشت كه يك نوع تقلبي بود ولي دونوع ديگرو نميشد تشخيص داد كه كدوم اصله قيمتها هم كه از 4000 تا 10000 بود واقعا چطوري ميشه اصل رو از غير اصل تشخيص داد؟[/FONT]
    من جواب شما را دادم
    شما يه باطري عوض كن تا ببينيم چي ميشه
    بعدشم باطري اصل را با غير اصل هر كسي نميتونه تشخيص بده
    ولي هر باطري كه بگيري اگر مشكلات گوشي شما مربوط به باطري باشد ، حل خواهند شد
    من خودم يه باطري گرفتم عكسشم گذاشتم الان در كاركرد عادي 1.5 روز كار ميكنه 8 تومن هم دادم

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

باتری که میگیری سعی کن بری از نمایندگی سیتادل بخری.
    در ضمن معمولا باتری های اصلی پشتش نوشته شده
    made in china finished in china
    اگه گوشیتون گارانتی داره ببر شرکت گارانتی و اگه نداره نمایندگی سیتادل ببر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

باتری که میگیری سعی کن بری از نمایندگی سیتادل بخری.
    در ضمن معمولا باتری های اصلی پشتش نوشته شده
    made in china finished in china
    اگه گوشیتون گارانتی داره ببر شرکت گارانتی و اگه نداره نمایندگی سیتادل ببر
    معمولا پشت همه باطريها اين نوشته وجود دارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •