تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 307 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو منوی بوت گراب یا ویندوز؟
    برای گراب بعد از نصب کافیه برین فایل grub.cfg رو ویرایش کنید و لینوکس رو حذف کنید از اونجا، البته راه‌های بهتری هم هست که با سرچ کردن می تونید پیداشون کنید.

2. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من یک سری اوبوتنو رو نصب کردم.برای تست و کمی ور رفتن باهاش.
    الان چه توزیع دیگری از لینوکس رو میتونم نصب کنم ؟ برای سرور نمیخوام.
    باز هم در حد آشنا شدن با نحوه نصب توزیع های مختلف لینوکس.(ترجیحا توزیعی رو میخوام نصب کنم (سمت کلاینت) که هنگام نصب پیچیدگی و سختی بیشتری داره میخوام - تا با همان help موجود در سایتش انجام بدم)
    کلا چطوری هست؟ feroda و centOS فقط برای سرور هست؟ و نسخه کلاینت ندارند؟
    میشه نسخه کلاینت ها و سرور ها در توزیع های لینوکس بهم بدید؟(به ترتیب پیچیدگی در نصب)
    یا همه توزیع ها هم نسخه کلاینت دارند و هم سرور؟
    الان سایتی که میتونم یکی از توزیع های خوب لینوکس رو ازش دانلود و سپس با فایل help اون اون توزیع رو نصب کنم . اگر لطف کنید لینک بزارید ممنون
    Last edited by Life24; 12-10-2013 at 20:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    ترجیحا توزیعی رو میخوام نصب کنم (سمت کلاینت) که هنگام نصب پیچیدگی و سختی بیشتری داره میخوام - تا با همان help موجود در سایتش انجام بدم)
    Arch linux و FreeBSD رو نصب کن.واقعا لذت داره وقتی از نصب کاملا متنی به محیط کامل گرافیکی وارد میشید.البته نیاز به خط اینترنت پر سرعت دارید تا پکیج ها رو نصب کنید.نصب اولیه حداقلیه.
    وقتی NetBSD رو نصب کردم حتی نمیدونستم چطور به اینترنت وصل بشم تا پکیج ها رو بگیرم.بعد از اینکه متوجه شدم باید پورت rp-pppoe رو نصب کنم اذیت شدم تا تونستم از طریق مودم adsl کانکت بشم.

من به علت محدودیت سخت افزاری نمیتونم مک رو نصب کنم(چه تو ماشین مجازی چه حقیقی) فقط تا حالا سولاریس رو نصب نکردم که اگر وقت بشه دانلودش میکنم و نصب میکنم.
    یادمه حتی 3-4 سال قبل ویندوز 95 و dos 6.22 رو روی ماشین حقیقی که ویندوز xp و 7 نصب بود همزمان نصب کردم.

نسخه کلاینت که از نظر لفظی اشتباهه.منظورتون ایستگاه کاری دسکتاپ هست احتمالا. یا همون پیکربندی standalone workstation
    به طور کلی فرق یه سیستم دسکتاپ با سرور در پکیج های نصب شده در اونهاست.اگر نرم افزارهای لازم رو روی سیستم دسکتاپ خودتون نصب و پیکربندی کنید یه سرور خواهید داشت.نرم افزارهایی مثل سرور dhcp و dns و سرور وب مثل آپاچی و نرم افزارهای مورد نیاز سرور مثل php و perl و python , و سرور میل و ...

در مورد لینک دانلود هم که حاج آقای گوگل هستند.تو یه فروم خارجی یه بنده خدایی گفته بود گوگل پدر و مادر منه!!!

5. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Arch linux و FreeBSD رو نصب کن.واقعا لذت داره وقتی از نصب کاملا متنی به محیط کامل گرافیکی وارد میشید.البته نیاز به خط اینترنت پر سرعت دارید تا پکیج ها رو نصب کنید.نصب اولیه حداقلیه.
    وقتی NetBSD رو نصب کردم حتی نمیدونستم چطور به اینترنت وصل بشم تا پکیج ها رو بگیرم.بعد از اینکه متوجه شدم باید پورت rp-pppoe رو نصب کنم اذیت شدم تا تونستم از طریق مودم adsl کانکت بشم.

من به علت محدودیت سخت افزاری نمیتونم مک رو نصب کنم(چه تو ماشین مجازی چه حقیقی) فقط تا حالا سولاریس رو نصب نکردم که اگر وقت بشه دانلودش میکنم و نصب میکنم.
    یادمه حتی 3-4 سال قبل ویندوز 95 و dos 6.22 رو روی ماشین حقیقی که ویندوز xp و 7 نصب بود همزمان نصب کردم.

نسخه کلاینت که از نظر لفظی اشتباهه.منظورتون ایستگاه کاری دسکتاپ هست احتمالا. یا همون پیکربندی standalone workstation
    به طور کلی فرق یه سیستم دسکتاپ با سرور در پکیج های نصب شده در اونهاست.اگر نرم افزارهای لازم رو روی سیستم دسکتاپ خودتون نصب و پیکربندی کنید یه سرور خواهید داشت.نرم افزارهایی مثل سرور dhcp و dns و سرور وب مثل آپاچی و نرم افزارهای مورد نیاز سرور مثل php و perl و python , و سرور میل و ...

در مورد لینک دانلود هم که حاج آقای گوگل هستند.تو یه فروم خارجی یه بنده خدایی گفته بود گوگل پدر و مادر منه!!!
    سلام
    دوست محترم ممنون از پاسخ شما
    اما یک توزیعی باشه که اینترنت نخواد.متاسفانه اینترنتم تعریفی نیست ...

از این رو گفتم نخسه کلاینت چون در بحث ویندوز اصولا یک سرور و یک گیرنده که کلاینت باشه مطرح میشه
    یعنی نمیشه dhcp رو روی ویندوز 7 نصب کرد اما ظاهرا می فرمائید در لینوکس اینچیزا امکان پذیر است و من بی اطلاعم

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست محترم ممنون از پاسخ شما
    اما یک توزیعی باشه که اینترنت نخواد.متاسفانه اینترنتم تعریفی نیست ...

از این رو گفتم نخسه کلاینت چون در بحث ویندوز اصولا یک سرور و یک گیرنده که کلاینت باشه مطرح میشه
    یعنی نمیشه dhcp رو روی ویندوز 7 نصب کرد اما ظاهرا می فرمائید در لینوکس اینچیزا امکان پذیر است و من بی اطلاعم
    Slackware.مناسبه

Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?

8. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

@Life24
    شما برو تو Distrowatch یه چندساعتی بگرد و بخون. (البته به انگلیسی)
    بیشتر توزیعها نسخه دسکتاپ دارند. ول شما براساس نیاز خودت انتخاب کن. مثلاْ توزیعهایی هست برای کسانی که طراح گرافیک هستند یا توزیعی برای کامپیوترهای کم قدرت .
    @Ahmad24
    سولاریس نرم افزار آزاد نیست. (یه مدتی بوده) الآن OpenIndiana بر اساس سولاریس هست که مالی نیست.

10. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Http://Admin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ДнШДz

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم درباره ی نصب آرچ
    برای نصبش محیط گرافیکی هست یا فقط باید تو محیط متنی نصبش انجام بشه و دسکتاپش چیه؟!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم درباره ی نصب آرچ
    برای نصبش محیط گرافیکی هست یا فقط باید تو محیط متنی نصبش انجام بشه و دسکتاپش چیه؟!؟
    تو ارچ باید همه چی دستی انجام بشه، تماما ترمینالی، هر دسکتاپی هم قابل نصبه.

13. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Http://Admin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ДнШДz

پيش فرض

تو ارچ باید همه چی دستی انجام بشه، تماما ترمینالی، هر دسکتاپی هم قابل نصبه.

اوه پس سخته نصب کردنش
    مرسی ولی یه چیز دیگه درسته که میگن آرچ نسخه جدید نمیده ؟!؟! چرا!؟!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه پس سخته نصب کردنش
    مرسی ولی یه چیز دیگه درسته که میگن آرچ نسخه جدید نمیده ؟!؟! چرا!؟!؟
    ارچ rolling release هست، یعنی هر برنامه جدید که میاد سریع میره تو مخازن و چیزی به نام نسخه سیستم عامل نداریم. ارچ رو نصب میکنی و اپدیت میکنی، اخرین نسخه همه چی رو داری!

16. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •