تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 597 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

با سلام در خصوص مرکز مخابراتی شهید عاطف و فیبر و vdsl من چند روز پیش با رئیس مخابراتی صحبت میکردم vdsl میگفت فعلا پرت هاش تکمیل شده و چند منطقه میدادن ولی الان موجود نیست تا کافو های جدید نصب کنن که با یکی داشت صحبت میکرد مثه که دارن کافو های جدید میارن و اینکه پرسیدم گفت ftth رو میتونیم براتون نصب کنیم که باید پیش مسئولش بریم و امکان سنجی شه و فرم ftth پر‌کنیم و با مسئولش در مورد شرایط حرف بزنیم و ببینیم نزدیک ترین جایی که فیبر رد شده نصبت به خونه کجاس که البته اینجوری که از لحنشون بر میومد یه جورایی اکثر جاها امکانپذیره ولی سیبیله بعضی جاها باید چرب شه!و به هر حال این هفته که هفته ی دولت هست و خبرایی در حوزه ی اینترنت هم میاد میتونه کمک کننده باشه در روند کاریشون و نهایتا همین کافوهای فیبر نوری برای vdsl بیاد خوبیی که داره باعث میشه اکثر نقاط تهران وشهر ها فیبر کشی بشی و شرایط بری ftth هم بهتر بشه!
    و یه چیز دیگه هم اینکه تعجب میکنم بعضی دوستان از سرعت گیگابیتی و چند گیگابیتی حرف میزنن !جدا ازینکه این سرویس در کشورای پیشرفته هم به هر کسی داده نمیشه ولی بحثی که هست حجم هست که به نظرم خیلی مهمتر از سرعته!یعنی سرعت دانلودتون ۲۰۰ مگابایت باشه ولی حجم محدود شما حتی با یک اشتباه در دانلود حجم هم میتونید ظرف کمتر از یکساعت کل حجم ماهتون رو به راحتی مصرف کنید و این مسخره هستش!

سرعت گیگابیتی هست دوست گرامی ..

همین جناب مالک که منطقه آزاد ارس آذربیاجان تشریف دارند و چند ساله از اینترنت ftth شون عکس میزارن تو یکی از عکس ها سرعت گیگابیتی داره .. خودتون نگاه کنید

[I

MG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

در خارج از ایران هم خانگی 10 گیگ هم میدن مثلا در نروژ و فرانسه . یعنی اگه پول بدی بهت میدن . یا تو همین امارات و قطر که 2.5 گیگ میدن

تو سرور های اسپید تست یه شرکت خصوصی اتریشی هست که سرور داره فقط سرعت آپلود ش 10 گیگ هست !

2. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

اینم چنتا تست سرعت:

آلمان1:

آلمان 2:

ایران :

پینگ با آلمان بین 68 تا 78 هست معمولا سرعت هم با خارج ندیدم از حدود همین 150 بیشتر بره.
    سرعت داخلی هم بسته به سرور از 150 هست تا 500 ...
    سلام شما برای این سرویس از اول چقدر هزینه کردید و ماهیانه چقدر هزینه اش هست؟
    مورد دیگه اینکه ماهیانه چقدر حجم جهانی دارید؟
    در آخر هم خوش به حالتون که DSL ندارید :|

4. 2 کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از کجا میشه فهمید شهر ما پوشش داره یا نه؟

6. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سرعت گیگابیتی هست دوست گرامی ..

همین جناب مالک که منطقه آزاد ارس آذربیاجان تشریف دارند و چند ساله از اینترنت ftth شون عکس میزارن تو یکی از عکس ها سرعت گیگابیتی داره .. خودتون نگاه کنید

[I

در خارج از ایران هم خانگی 10 گیگ هم میدن مثلا در نروژ و فرانسه . یعنی اگه پول بدی بهت میدن . یا تو همین امارات و قطر که 2.5 گیگ میدن

تو سرور های اسپید تست یه شرکت خصوصی اتریشی هست که سرور داره فقط سرعت آپلود ش 10 گیگ هست !
    ببینید دوست عزیز حرف شما متینه توی خارج و حتی همین ایران هزینه کنی گیگابایتی هم بهت اینترنت میدن ولی منظور حرف منو درست متوجه نشدید
    من گفتم تا وقتی اینترنت حجمی و آن استیبل و انحصاری هست فرقی نمیکنه ۱۰۰ مگابیت بگیرید یا ۱۰۰ گیگابیت!
    هر موقع سرعت مناسبی دادن نامحدود یا مثلا حداقل با یکی دو هزار گیگ حجم اونوقت میشینیم سر سرعتم حرف میزنیم،
    و باز مهمتر از سرعت هم پینگ هست
    و اینکه فضای ابری با اپلود و دانلود که ما باز توی ایران آنچنان نداریم!
    سرعت دانلود به نظر من بالای ۵ مگابایت یا خیلی بخوایم مته به خشخاش بزاریم بالای ۱۰ مگابایت عالیه و بیشترش دیگه به نظرم یکم نامعقوله مخصوصا اگر سرعت ۱۰۰ مگابایت دانلود داشته باشی و اشتباهی یه فایل سنگین بزاری واسه دانلود اونوقته که میفهمی حجمه چه معنی میده
    Last edited by Mmrr72; 23-08-2020 at 20:53.

8. 3 کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از کجا میشه فهمید شهر ما پوشش داره یا نه؟
    دو راه داره:
    1.مراجعه به مخابرات منطقه
    2. شناسایی کافو و پست های فیبر نوری در منطقه

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام شما برای این سرویس از اول چقدر هزینه کردید و ماهیانه چقدر هزینه اش هست؟
    مورد دیگه اینکه ماهیانه چقدر حجم جهانی دارید؟
    در آخر هم خوش به حالتون که DSL ندارید :|
    به من گفتن 4 تا خط تلفن sip phone باید بگیری و 4تا هم سرویس اینترنت تا برات راه اندازی کنیم.
    فکر نکنم بیشتر از 3.5 - 3 شد برای من.
    برای حجم هم من بسته ی 525 گیگی میگیرم ماهی 177 این حدوداست + دوتا اینترنت فیبر دارم اگر یهو وسط ماه یکیش تموم شد برای اونیکی بسته میگیرم میرم روی اون.

12. 2 کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

به من گفتن 4 تا خط تلفن sip phone باید بگیری و 4تا هم سرویس اینترنت تا برات راه اندازی کنیم.
    فکر نکنم بیشتر از 3.5 - 3 شد برای من.
    برای حجم هم من بسته ی 525 گیگی میگیرم ماهی 177 این حدوداست + دوتا اینترنت فیبر دارم اگر یهو وسط ماه یکیش تموم شد برای اونیکی بسته میگیرم میرم روی اون.
    آها تشکر. سرعتش خیلی خوبه از اون نظر می ارزه

ولی هر کار خوبی میان بکنن باید یکم توش خرابکاری داشته باشه. ماهیانه 177 گیگ با اون سرعت شما؟ من با دی اس ال 16 مگ ماهی 200 گیگ مصرفم بود :|

14. این کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

آها تشکر. سرعتش خیلی خوبه از اون نظر می ارزه

ولی هر کار خوبی میان بکنن باید یکم توش خرابکاری داشته باشه. ماهیانه 177 گیگ با اون سرعت شما؟ من با دی اس ال 16 مگ ماهی 200 گیگ مصرفم بود :|
    قیمتش 177 هزاره حجمش 525 گیگ

16. 2 کاربر از ...Moein... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

قیمتش 177 هزاره حجمش 525 گیگ
    آها پس خدا خیرشون بده

18. این کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستان عزیز اگر یکم بحث حرفه ای تر و‌قوی تر از بحث فیبر نوری یا FTTX و اشارتی به بحث XDSL و تفاوت مودم ها و سرعت تا GPON رو بخواید بدونید و‌پتانسیل هاش رو با اجازه من این لینک‌رو‌میزارم که استفاده کنید؛

://blog.faradars.org/ftth-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

و اینم برای مبحث تخصصی تر PON;

nooran.com/blog/entry/eltex/a-comparison-between-epon-apon-and-gpon-emerging-technology-1

و نهایتا مطلب پایانی به عنوان آینده ی این بستر که روز به روز در حال پیشرفت هست در رابطه با XG-PON یا NG-PON1 و نهایتا NG-PON2 هست که همینجوری پیشرفت میکنه
    این لینکم ببینید البته به زبان انگلیسی هستش؛

ppc-online.com/blog/why-gpon-needs-to-change-introducing-ngpon2

امیدوارم لذت ببرید .
    Last edited by Mmrr72; 25-08-2020 at 11:20.

20. 3 کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •