مثل اینکه نسبت به چند روز قبل سرعت رفته بالاتر . اما انتن اومده پایین
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
مثل اینکه نسبت به چند روز قبل سرعت رفته بالاتر . اما انتن اومده پایین
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
دوستان من فقط با کابل لن مشکل دارم
Wifi okeye
اگه راهی سراغ دارید ، پیشاپیش ممنون!
هیچکسی نداره این فریمور رو؟
شاید شبکه کامپیوترتون روی آی پی اتوماتیک ست نیست آی پی دستی داره اینو یه چک بکن
مودم dt-350 وقتی بسته ای فعال نباشه و پولی هم تو حساب نداشته باشیم سیگنالش فرقی می کنه با وقتی بسته فعاله؟
سیگنال من ندارم تقریبا میخوام ببینم ارتباطی به اینکه بسته فعال نیست داره یا کلا اینطوره
سلام خدمت دوستان
من تصمیم دارم به اینترنت ثابت ایرانسل بیام تو مناطق تحت پوشش هم هستم منتها از بسته های اون اصلا راضی نیستم و میخام سیم کارت معمولی بندازم و از بسته های معمولی استفاده کنم،منتها بحثی که هست هر چی میگردم نمیدونم بهترین مودمی که ایرانسل تا الان معرفی کرده کدوم هست.میخام جدیدترین تکنولوژی و پایدار ترین اون داشته باشه و آنتن بیرونی هم ساپورت کنه که یوقت آنتن دهی ضعیف بود جواب بده،لطفا اگه راهکاری در این مورد دارید بفرمایید تو خونه جدید خط تلفن هم موجود نمی باشد
سلام دوستان
منم وایمکس و تعویض کردم و از سرعتش راضی هستم با یک خط انتن
سوالم اینه که بعد از فعالسازی سیم کارت بسته ای که به اجبار خریدم ۱۵گیگ فعال نیست باید چیکار کنم؟
و اینکه سرعت سیم کارت td با معمولی فرق داره روی مودم ثابت؟ چون با سیم کارت معمولی بسته های متنوع تری در اختیار داریم جز اینکه سیم کارت td سرعت بیشتری بده
مودم هم b5142 هست
امروز با یک مکافاتی رفتم مودم رو تحویل گرفتم شانس من خطم امروز مشکل داشته گوشی زنگ نمی خورد
برای فعال سازی پول میخواست :| گفته بود 6 به بعد زنگ بزن بیا احمد اباد بعد میگه من الاف شدم باید پول بدی :|
شکر خدا هم فعال نیست با سیم کارت معمولی هم یک چراغ روشنه
زمان ثبت نام 16 اردیبهشت تحویل 10 خرداد از چین سفارش میدام همینقدر طول می کشید
آقا پویا میشه بگی منظورت از کریر دوم چیه؟ برای من چیزه جدید تغییر نکرده. میشه راهنمایی کنی و یا یه عکس از پرتالت بذاری؟ ممنون.
من فقط سرعتم افتضاح شده اخیرا (دو هفته گذشته) آنتن بیشتر شده (۳ خط کامل) ولی سرعت داغون شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)