فکر کنم دسته پلی 2 با تبدیل از همش بهتره!
سوال قبلی...
فکر کنم دسته پلی 2 با تبدیل از همش بهتره!
سوال قبلی...
فقط کیبورد
تکرار قبلی
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
شما با ترکای اصفهان رابطه ای نداری!!
می گه دسته نمی گه کنترلر، متعصب!
سوال قبلب + بهترین کیس در رنج قیمت 400000 بنظر شما چیسته؟
اصفهان ترک نداره لر داره بعدم ما مهر خوردیم فارس نه ترک و لر
اونم برو تو قسمت مشاوره یا پیام خصوصی کن(راستیتش حال نداشتم جواب بدم)
سوال قبل یا برند محبوب خودتون
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
فارس هم خوب هست مخصوصا پرششششششششششششین نژاد اصیل آریایی با تاریخ عظیم کشت و کشتار!
بنظرم لاجیتک و رید مکس خوبه.
بهترین خاطره کودکیت چیه؟
والا من که تعصب ندارم برامم مهم نیست که کی مال کجاست پرسیدی جواب دادم ولی کرد ها رو خیلی دوست دارم خیلی باحالن معرفت دارن خدا دمشون گرم
بهترینش که نیست ولی خوب خیلی خوب بود بهترینش رو انتخاب نکردم تاحالا
یه دایی دارم دور از ما زندگی میکنه بعد اون هر چند وقت یک بار میومد این جا پیش ما معمولا سالی ۳-۴ بار بعد یه بار که اومد یه زنگوله برام اورد این زنگولهه رو خیلی دوستش داشتم و واقعا هم زنگوله خوشکلی بود
یه چیز تزئینی مورد علاقت رو بگو
مجسمه حیوانات
سوال:
به نظر شما اول مرغ بود تخم مرغ اومد یا تخم مرغ بود مرغ اومد؟؟؟
اول مرغ بود یا تخم مرغ؟؟؟
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
اول مرغ بوده تکامل هم همین رو میگه
دستو پای اضافی یا چشم اضافی؟
چشم اضافی !
خدمت سربازی به چ درد آدم میخوره ؟
والا این طورا که میگن یه خورده ادم از خونگی بودن در میاد و تو محیط جدی قرار میگیره یه خورده شخصیت کاری و ... ادم رو میسازه ولی خوب شخصیت احترامیش هم شکسته میشه یه خورده چون یه مقدار اختیار و ... رو ازش میگیرن و گاهی هم تحقیر و توهین هست دیگه
موی دخترا چه رنگیش خوبه؟( الان کل کل هست با یه نفر)
Last edited by 1376MAXIMUM; 05-07-2015 at 23:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)