خیر فقط اسم قبلی رو برمیگردونن!
خیر فقط اسم قبلی رو برمیگردونن!
من چون چند ماهی هست که این تاپیک رو دنبال میکنم،شما دقیقا همین مشکلتون رو چندین ماه قبل گفته بودین! این چیزی که شما میگین مال خیلی وقت پیشه،حالا ممکنه که اشتباه کرده باشن! ولی 99درصد مواقع فکر نکنم که اشتباهی صورت بگیره! چون اونا روند کار دارن و بر اساس قوانین خودشون محدودیت هایی دارن! که مثلا شما هرچی هم بگی باز میگن که فقط اینکارو میتونیم بکنیم! یا مثلا بازیتون هک شده باشه روندش اینه که حتما باید اول بن کنن بعد از اون رسیدگی میکنن! برای هر موضوعی هم که ایمیل میدی پایینش اسم کسی که داره جواب میده هم مینویسه و طرف شخص واقعی هست و نه دستگاه یا کامپیوتر!
Last edited by jamal9; 06-11-2015 at 08:38.
[QUOTE=Georges St-Pierre;8736824]دوستان من بازیم از بن دراومد ... یعنی الان دیگه طرف نمیتونه واردش بشه ؟
- - - Updated - - -
خب اینو شما باید جواب بدین
ببین تغییری تو بازی مشاهده میکنی؟ مثلا معدن ها خالی میشه؟ و ...
اگه دیدی که وارد میشه دوباره به سوپرسل ایمیل بده که پروسه بن شدن رو گذروندی اما بازم طرف کانکت میشه! اخرشم تیکت نامبرو بنویس!
سلام دوستان.
گاهی اوقات و اللخصوص امروز وقتی بعد از اتکی که بهت میزنن میخوای جاینت بمب ها و .... رو rearm کنی،به جای اون مقدار مشخص خیلی خیلی بیشتر ازت کم میکنن
مثلا امروز 600 هزار تا از من کم کرد
این اتفاق برای شما افتاده و عادیه یا باید بهشون گوشزد کرد ؟
سَلام دوستانــ .
خوشحـال میشـم به کلن من بیاییــن لول 4 هستش داره 5 میشـــه ..
Dostaneha
____
وار پشـت سرهم هستشـــ .
![]()
سلام
برا اکانتم آنلوک کد گذاشتن قبلا با سوپر سل برای بیرون انداختن دیوایسای مزاحم مکاتبه داشتم چجوری میتونم این کدو پیدا کنم و وارد کنم؟
![]()
بهترین رنج کاپ برای تاون هال 10 برای لوت حوب چیه؟
اگه یادداشتش نکردی، فکر نمیکنم دیگه راهی داشته باشی! چون همون موقع برات میفرستنش! ( البته مطمئن نیستم )
مستر سه محدوده 1600 تا 1700 رو امتحان کنید.
بچه ها بنظرتون چطوري 3 ستاره بگيرم ازشون: (با گولم پكا 2 ستاره رو ميكيرم 100 درصد ولي ميخوام 3 بشه!)
اينم نيروهاي خودم البته كينگ رو به علت آپديت شدن ندارم!
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)