w810 وقتي به كامپيوتر وصل مي شه گزينه data transfer نشون ميده اما w800 هيچ كاري نمي كنه و فقط شروع به شارژ شدن مي كنه آيا راه حلي داره؟
w810 وقتي به كامپيوتر وصل مي شه گزينه data transfer نشون ميده اما w800 هيچ كاري نمي كنه و فقط شروع به شارژ شدن مي كنه آيا راه حلي داره؟
Last edited by Character; 11-05-2007 at 11:33.
ای ول^^ HAMID ^^ جون خیلی کارت درسته . من خودم یه دونه دارم ببین اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم خودت امتحان کردی چه طوره ..
اگه از اونی گذاشتم بهتر داری برام بزار . چاکریم اساسی . می خوام بترکونه ..
می گم اگه امثال شما تو این فروم نبودن بعضی ها !!!!!........... فکر می کردن کلوپ w810 ارث باباشونه .![]()
منظورتون از جدا یعنی اینکه تو پک 810 نباشه ؟!!
نه اینطور نیست - تو پک 810 هندز فری هم هستش.
کیفیت اصلش عالیه
اگر ممکنه تم w850 برای w810 اینجا بگذارید اگر همچین چیزی ندارید همون تم اصل w850 را بگذارید با تشکر
تاپيك واسه ي تم جداگانه داريم......به نظر خودت اينجا به ريخت و قيافش ميخوره تاپيك درخواست تم ياشه؟![]()
با سلام جمعه گوشیم تو لیوان آب جوش افتاد البته قاب کریستالم داشت الانم مشکلی نداره چکارکنم چیزیش شده یا نه
منظورم اینه که غیر از تو خود پک اصلی جدا هم می فروشن؟یعنی گم بشه یا خراب بشه باید چیکار کرد
؟ کیفیت؟
حتما ميفروشن---قيمتهاي مختلفي هم داره و اكثرا هم ميگن مال ما اصل هستش!
اما به نظر من يه زنگ به سيتا دل بزن بپرس ببين دفتر فروش اونا چي ميگن بت.
میشه . ظرفیت Sms با حک کردن گوشی به حدود 11000 Sms میرسه ...تاپیک داریم در این زمینه (تو کلوپ اریکسون)اقا نمیشه یه جور اینw 810 و سیخ کرد حافظهsms اِش زیاد شه!؟هی زرت و زرت مال من میگه فوله پاک کن پاک کن!!
ولی در کل کار خطر ناکیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)