نسخه ی PC بازی رو واسه نصب روی لبتاپ دانلود کردم.
ازون جا که سه سالی میشه روی PC بازی نکردم ، میشه بگید به ترتیب چه Patch و آپدیت هایی واسه اجرای بی دردسر بازی نیازه؟
فقط اسم ببرید کافیه و نیازی به لینکش نیست.
پیداشون میکنم.
نسخه ی PC بازی رو واسه نصب روی لبتاپ دانلود کردم.
ازون جا که سه سالی میشه روی PC بازی نکردم ، میشه بگید به ترتیب چه Patch و آپدیت هایی واسه اجرای بی دردسر بازی نیازه؟
فقط اسم ببرید کافیه و نیازی به لینکش نیست.
پیداشون میکنم.
اپدیت های 1 و 2 رو باید بگیری به همراه کرک 5
واسه اپدیت کردن نقل و انتقالات هم باید پچ های modding way رو از نسخه 0.5 تا 1.0.1 همه رو نصب کنی .
اقا تو فیفا14 تو قسمت ترکیب چرا وقتی میخوای مشخصات یه بازیکن رو ببینی نمیشه؟
پچ مودینگ وی برای کسایی که تا حالا این پچ رو نصب نکردن نسخه 1.0.1 به صورت All in One اومد که دیگه نیازی نیست نسخه های قبلی رو دانلود کنین
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم اینطور باشه و 14 لذت بازی با ناپولی رو ازم نگیره! بزرگترین دلیل من واسه بازی کردن!
من تمام پچ های مودینگ رو زدم ولی وقتی پچ 1 (آخری) رو مریزم بازی گیر میکنه !
تا 9. اینجوری نبود
راه حلی نیس؟
دیلیت..........
Last edited by CRIS Joon CR7; 25-11-2013 at 13:29.
آقا یه سوال تو فیفا وقتی دکمه سرعت رو ول مییکنی بازیکن به حالت عادی با توپ جلو نمیره ..همش داره فانتزی بازی میکنه!! دلیل خاصه داره یا بازی من مشکل داره!!!>
سلام.آقا کسی هست پچ 1.0.1 modding way رو بزاره با لینک مستقیم یا از مدیا فایر حداقل.بابا تو سایت moddingway هر کار میکنم دانلود نمیشه
نمیدونم چه مرگم شده معتاد این مد پرو افلاینش شدم واقعا خیلی جالبه نمیدونم چی توش هست نسبت به پارسال خیلی زیاد تر دارم بازی میکنم این مود رو الان تو منجستر سیتی هستم کنا یووتیچ مهاجم سمت چپ هستم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)